• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

tükürdüğünüzu yalamissiniz bir de uzerine fatura annenize kesilmiş ve herkes herkesle konusurken konusulmayan anneniz olmuş. yasadiklarinizin hayatiniza hic bir faydası olmamis. bir kac aya daha buyuk kavgalar patlar, sen gittin bu evden diye daha cok ezerler sizi..hazirlikli olun.
Yaşayan bilir ben böyle şeyler yaşayacağımı asla düşünmezdim ama oldu malesef. Tükürdüğünü yalamak dediğiniz şey çok çok ayıp bence. Kimse ne yaşayacağını bilemez. Kimse konuşmasın annemle ben gidip gelicem herkese inat çünkü kendi gözümle de gördüm ki eşim kiskirtildi ve aklı yokmuşcasina dolduruslara geldi. Bunların amacı beni ailemden koparıp kendilerine bağlamak ama ben kimse için anne babamdan vazgeçmem bunu da gayet biliyolar

Öz annenizin iki lafına kırılıp sizi paspas eden görümcelerin yanına döndünüz yani. Bahaneniz de görümcelere inat. Hem de ablalarına sizi kurban eden kocaya rağmen.

Evet çok mantıklı.
Ben görümcelere dönmedim yuvamda döndüm. Bahane değil dönme amacım belli çocuğum için bi şans vermekti, yuvamin dağılısina sevinen insanlar içinde Bi darbe olsun istedim. İnanın bu insanlar rezil insanlar her haltı yaşayıp hiçbir şey yokmuş gibi yaşayan insanlar, benim dönüşüm onlar için şaşırtıcı olmadı yani. Yani benim için onca şey yaşandı hiçbir şey olmamış gibi nasıl davranıyor diye düşünecek insanlar değiller. Ben evimdeyim onlar evinde. Eskiye göre Bi duruşum var artık hayır demesini biliyorum artık onlara karşı o yüzden yaşananlar iyi ki yaşandı diyorum yoksa diğer türlü ben delirirdim bunların içinde. İşte tek drrdim annem üzülüyor çok, öyle ki benimle konuşmuyor korkuyor sanki onlar yüzünden huzursuz oluyomusum gibi ama bunun içinde zaman gerek sadece

Yaşayan bilir ben böyle şeyler yaşayacağımı asla düşünmezdim ama oldu malesef. Tükürdüğünü yalamak dediğiniz şey çok çok ayıp bence. Kimse ne yaşayacağını bilemez. Kimse konuşmasın annemle ben gidip gelicem herkese inat çünkü kendi gözümle de gördüm ki eşim kiskirtildi ve aklı yokmuşcasina dolduruslara geldi. Bunların amacı beni ailemden koparıp kendilerine bağlamak ama ben kimse için anne babamdan vazgeçmem bunu da gayet biliyolar
Aklı yokmuşçasına lafı komik değil mi? Aklı olsa başkasının aklı ile sizi böyle ezer mi? İnsan yerine konmadığınız eve dönüp sizi İnsan yerine koymayanlarla görüşün. Çok değil bebek doğunca göreceğiz biz sizi. Cinnetlerden cinnet beğeneceksiniz. Tek başınıza büyüteceğinizi mi sanıyorsunuz. O görümcelerden size sıra gelirse bakarsınız bebeğe de.

Aklı yokmuşçasına lafı komik değil mi? Aklı olsa başkasının aklı ile sizi böyle ezer mi? İnsan yerine konmadığınız eve dönüp sizi İnsan yerine koymayanlarla görüşün. Çok değil bebek doğunca göreceğiz biz sizi. Cinnetlerden cinnet beğeneceksiniz. Tek başınıza büyüteceğinizi mi sanıyorsunuz. O görümcelerden size sıra gelirse bakarsınız bebeğe de.
Allah razı olsun verdiğiniz moral ve dualar için

Allah razı olsun verdiğiniz moral ve dualar için
Olanı söylüyoruz. Olacak olanı da. Annenizi üzmeye değdi mi değmedi mi düşünün. Sizin kocanızı kendi malı gibi gören ailesi, bebeği de kendilerinden sanacak. Ben burda damat ailesi ile sorun yaşayıp doğum sonrası düzelen görmedim. Aksi ise yüzlerce

Degisen şeyler var o yüzden pişman değilim döndüğüm için eşim eskisinden iyi bana karşı en azından kaybetme korkusu var artık
Bikaç ay böyle gider eşin, ama 2,3 aydan sonra eskiye döner çünkü şartlar değişmemiş. Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen ablan yaşındayım tecrübelerime dayanarak söylüyorum hemen annenle barış eşini de al git elini öpün. İlerde yine annenin evine gideceksin cünkü

10 temmuzda geldiler babamın evine. Ben bitirmek için nettim, beni çağırdılar sorunlarımı anlatamadım annemin bunlar bize iftira attı diye bağırıp cagirmasindan. Basbasa konuşsunlar dediler en başta kabul etmedim o ortamda konuscaktim çünkü her şeyi. Biseyler anlattım sonra kapiyi açıp çık bu evden istemiyorum sizi dedim herkes şok oldu eşim kalkmadı ben delirdim yine. Bi yandan beni dinlemeyen insanlar Bi yandan geçmişi unutun diyen amcam dirwttim sonuna kadar sonra çıkın gidin dedim odama gittim. Baktım eşim geldi sarılmaya çalıştı biseyler söyledi ama dirayetli davrandım. Odadan da kovdum istemiyorum seni dedim. Amcamlar geldi odaya ama boştu yani benim için çünkü dedim güvenim bitti diye. Baktım eşim diretiyo geçmişi unutucaz artık sen ben çocuğum olcak dedi inanmıyorum sana dedim. O sırada gorumcem geldi Bi büyük olan gelmişti onların yanında . Hiç yüzüne bakmadım naptiniz dedi. Eşimde bundan sonra biz varız diyince umutlandım biraz baktım çıktı odadan. Neyse geri geldim evime ama annem konuşmuyor benimle, eşim de Onlarla ama ben eşim için o pislik gorumcemlerle görüşüyorum biraz arsız olmak iyidir dedim ama bünyeme ters geldiği için daha fazla yapamıyorum onlarda anliyo zaten. Şu anlık mutluyum evimde, donmemdeki sebeplerden biri de o mutlu olanları yildirmakti. Şimdi dimdik duruyorum Rabbım kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı. Ailemle kalsaydım daha zorluklar yasayacaktim bunu da biliyorum çünkü daha şimdiden karnımdaki çocuğum için annemin lafları başlamıştı bu da ona çekerse kötü vs sözleri kiriyodu beni. O yüzden döndüm kötü olursa da kendi cehennemim de yanarım diye düşündüm. Ama her şerde bu hayır vardır sözü boşa değil bunların yaşanmasi iyi oldu en azından bana nasıl geleceğini biliyo herkes
Gercekten bitirmiş olsaydın '' mutlu olanları yıldırmak''gibi bir gayretin olmazdı.. İnsan tamamen gozden çıkarıp kararlı oldugunda umurunda olmuyor intikam bile dusunmuyor.. Olan olmus ınsallah bebek degıstırır birseyleri.. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Ya sadece ufak bir merakım var.
Acaba neden hemen çocuk düşünüyorsunuz?
Bir insanla değil 1 isterseniz 10 yıl birlikte olun yine de aynı evin içerisine girmeden tanıyamazsınız. Daha 9 aylık evlilikte üstelik 5 aylık hamileyken karnınızda onun çocuğu varken size bu şekilde davranan insan ileride neler yapmaz. Keşke en azından bi 8 9 ay bekleseydiniz çocuk için. Neyse. Umarım iyi olur herşey.

Bikaç ay böyle gider eşin, ama 2,3 aydan sonra eskiye döner çünkü şartlar değişmemiş. Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen ablan yaşındayım tecrübelerime dayanarak söylüyorum hemen annenle barış eşini de al git elini öpün. İlerde yine annenin evine gideceksin cünkü
26 yaşındayım. Ben zaten evime gittim babamın yanına annemler memlekete gitmişti. Eşime babamın yanına kahvaltıya gidiyim mi yarın dedim tamma olur dedi gittim. Ama eşime asla gidelim mi demem o dicek bana kendi zaten çünkü pişman olduğunu biliyorum. Ben annemler memleketten geldikleri için yanlarına gidicem bunu da soylicem eşime bana aksi bisey söylerse eğer bende kısasa kısas yapıp onun ailesiyle görüşmicem.

Ya sadece ufak bir merakım var.
Acaba neden hemen çocuk düşünüyorsunuz?
Bir insanla değil 1 isterseniz 10 yıl birlikte olun yine de aynı evin içerisine girmeden tanıyamazsınız. Daha 9 aylık evlilikte üstelik 5 aylık hamileyken karnınızda onun çocuğu varken size bu şekilde davranan insan ileride neler yapmaz. Keşke en azından bi 8 9 ay bekleseydiniz çocuk için. Neyse. Umarım iyi olur herşey.
Belki de o benim şansım olcak öyle dusunuyorm artık zamansız geldi hayatıma çünkü bebeğim. İnşallah uğur getirir bize, inan bu saatten sonra tek umrumda olan o benim zaten

26 yaşındayım. Ben zaten evime gittim babamın yanına annemler memlekete gitmişti. Eşime babamın yanına kahvaltıya gidiyim mi yarın dedim tamma olur dedi gittim. Ama eşime asla gidelim mi demem o dicek bana kendi zaten çünkü pişman olduğunu biliyorum. Ben annemler memleketten geldikleri için yanlarına gidicem bunu da soylicem eşime bana aksi bisey söylerse eğer bende kısasa kısas yapıp onun ailesiyle görüşmicem.
Allah razı olsun evet işte bu yüzden ayrı ev isticem başka bir yerde belki degismicek biseyler ama ben dediğimi yaptırmış olcam. Ben netim bu konuda çok sabrettim hergun ağladım ama eşimden bunları beklemedim ben aileme geldim biri gelmedi kapıya eşime kimse gelmesin aramasın dedim. Ama eşimi bekledim o da gelmedi. Bugünde Wp grubuna gezmeye gitmişler onu attılar ağlama krizine girdim çok zoruma gitti çıktım gruplardan da net olduğumu anlasınlar diye. Çünkü benim geri döneceğimi dusunuyolar
Konuyu ılk actıgınızda sunu yazmıssınız, tam da onların dedıgı olmus Hersey
Ailene falan gelmezse onun ailesıne oyle davranmayacaksın, adamı bosuna tehdit etme konu sahıbı.

Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :KK43:
4 aylık evliyken hamile kaldınız sanırım. Böyle biri olduğunu hiç belli etmedim ki? Böyle konulara daha çok üzülüyorum keşke 1yıl geçse evliliğin üzerinden çocuk için. Dönmeyin dönseniz bile ayrı binada oturma şartı sunun.

Konuyu ılk actıgınızda sunu yazmıssınız, tam da onların dedıgı olmus Hersey
Ailene falan gelmezse onun ailesıne oyle davranmayacaksın, adamı bosuna tehdit etme konu sahıbı.
Yalnız aileme gideyim mi dicem ama aksi bir şey söylerse ben de onun ailesine gitmeyeceğim diyor 😪 ben aileme gitmek için kimseden izin almam, gideceğim der giderim demiyor da. Bulduğu çözüm bu. Sonra da adam vay sen benim Kraliçe ablalarımla nasıl görüşmezsin deyip eski haline dönecek

Yalnız aileme gideyim mi dicem ama aksi bir şey söylerse ben de onun ailesine gitmeyeceğim diyor 😪 ben aileme gitmek için kimseden izin almam, gideceğim der giderim demiyor da. Bulduğu çözüm bu. Sonra da adam vay sen benim Kraliçe ablalarımla nasıl görüşmezsin deyip eski haline dönecek
Ayrı ev OLMAZSA asla donmem bu konuda netim demis, ayrı ev olmadan döndü.
Kapıya gelmesini istemedim gelirsem donerim sanıyorlar demıs, cıdden kapıya gelince donmus.
Annesi kovulmaktan beter edılmıs haklı olarak küsmüş.

Simdı Hersey boyleyken, gorumcelerı ile görüşeceğini biz bile anladık, adam ve gorumceler hayli hayli biliyor.
Komik duruma dusurur kendısını fazlası degıl

Evlilikte ilk 5 yıl çocuk yapılmaması taraftarıyım. 9 ay olmuş, 5 aylık çocuk var. Kimseyi yargılamak haddime değil ama.. insan huzura ermedikçe çocuk getirmek o cocuğa yaziktır günahtır.
Her şey bir otursun düzenin vs . Sonra çocuk.. gerçekten çok üzülüyorum çocuklara... mutlu aile hakediyorlar .

Şimdi olan annenize mi oldu yani. Kadın evladına sahip cıkıp, arkasında oldu diye eşimiz annenizle görüşmüyor,ama siz görümcelerle görüşüyorsunuz. aileleri topladıgınız an son an olmalı, ordan da daha dönülmemeli.ben de eşimden ayrıldım, eski eş olacak edepsiz her kavgada ailesini topladı basıma, hepsinde ama, her seferinde gözümde iyice küçüldü. Aileme diyemedim çoğunda, dediklerimde de bilin böyle bişiy var sizi ararlarsa diye söylüyorum, ama siz karısmayın,üzülmeyin,hallolur dedim. 3 kuruşluk insanlar için ailemin üzülmesine kıyamadım. En son bosanmaya da karar verdiğimde kimsenin haberi yokken aldım cantamı cıktım, sonra aileme söyledim. Demem o ki Bidaha aileleri karıstırmayın, kocaman insanlarsınız, sokma akılla akıl mı olur, annenin babanın demesiyle iyi Bi eş olamaz ki kimse. insanların karakteri değişmez.

Bu sıkıntınız,evlenir evlenmez çocuk düşünen çiftlere ders olsun..
Sizi bilmiyorum ,isteyerek veya istemeyerek hamile kaldınız,benim lafım düşünenlere..
Önce birbirini çok iyi tanımalı çiftler,önce çift olmayı sonra anne-baba olmayı başarmalılar..
Her çocuk mutlu bir ailede büyümeyi hak eder..
Allah yardımcınız olsun sizin de..

Back
X