Evimin önüne geliyor

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Hanımlar iki gündür eski sevgilim evimin önüne geliyor hem de geceleri. Diğer konumda da bahsetmiştim eski sevgilisi özelden aramış konuşmuşlar falan ben de ayrıldım ama hiçbir şeyi kabul etmiyor merakımdan konuştum sevsem neden barışmayayım seni seviyorum diyor. Ben güvenimi kaybettim barışmayı da düşünmüyorum ama sürekli evimin önünde aşağı in konuşalım diyor. Dün inmedim iki saat bekledi bekledi gitti. Bugün yine geldi yine inmedim demin gitti artık çıldırmak üzereyim. Seviyorum ama asla güvenmiyorum ve o böyle yaptıkça unutmam imkansızlaşıyor. Geçen de arkadaşı yazdı o seni seviyor eski sevgilisiyle soğuduğu için ayrıldılar kızla bir çok kez kavga ettiler barışmaları onu sevmesi gibi bir durum imkansız diye. Ne yapmalıyım deliricem artık

Güven daha flört döneminde sarsıldıysa,
Devam etmesi asla sağlıklı olmaz.
2 saat konuşmuştu sanırım.
Bunun bir açıklaması olamaz.
Konuşmuşlar işte baya baya.
Flört döneminde değiliz sevgiliydik. Başta eski sevgilim olduğunu anlamadım saçma sapan konuşuyorlardı ben de arkadaşım kız arkadaşlarına dalga amaçlı arattı sandım çünkü önceden böyle saçma şeyler yapıyordu geyik olsun diye konuştum konuşmanın sonlarına doğru kendini belli etti o zaman anladım o olduğunu geçmişe dair her şeyi sildiğimi ölenle ölünmeyeceğini söyledim falan dedi. Yine de içimde şüphe var

Bence eğer affederseniz bu şekilde peşinize düşüp sizi rahatsız ederek hep ikna edebileceğini düşünür. Bir gün ayrılmak ya da evlendiniz diyelim boşanmak istediğinizde de böyle rahatsız edebilir. Hani bazı erkekler vardır “hayır” kelimesini anlamaz ya belki onlardan biridir. Hiç risk almayın derim ben. Böyle konularda temkinli olmamız gerekiyor.

Bir hakan altun şarkısı geldi aklıma.. Telefonun başında çaresiz bekliyorum :) canım dirayetli ol asla barışma bugün affedersen yarın için zemin olur

Konunuzu hatırladım. Aldatmanın ve insanı tenine göre ayrıştırmanın affedilecek yanı yokt ur. Sizi olduğunuz gibi sevecek sadık bir beyle tanışmanızı dilerim. Sakın aşağıya inmeyin şimdiki herifler kurtlar vadisinin 10 sezonu beynine şırıngayla enjekte edilmiş gibi davranıyolar. Kendilerini ali kıran başkesen sanıyorlar. Hem eski sevgilisiyle aralarında bişey olmuş olsaydı eminim size de yazmazdı. Eliyle koymuş gibi sizi bulmasına izin vermeyin. Telefonlarını açmayın. Tenha yerlere gitmeyin. Gideceğiniz yere mümkünse birisiyle veyahut ailenize haber vererek gidin. Sakın "hiçbirşeyine" cevap vermeyin. Size tehdit savunursa ailenize söyleyin,polise de şikayet edin. Sessizlikten yüz buluyo bu pislikler

Esimle biz yeni cikarken eski sevgilisinin arkadasi yapmayın siz x'le birbirinizi cok seviyosunuz barisin diye mesaj atmıştı. Esimde beni ikna edip devam ettik. 6 ay sonra falan ikinci telefonunda bir bulusmayla ilgili bisey yaziyodu. Aradim eski sevgilisiydi. Baya tartistik. Mesajı arkadasim atti deyip beni inandırdı. 1 sene sonra vicdan yapip itiraf etti. Bulusma kendi ayarlamis, ondan intikam almak istemiş. Kiz taa nerden nereye bulusmaya gelmis ama eşim gitmemiş. Hâla hazmedemediğim ve ona inanmakla hata yaptigimi düşündüğüm bir olay. Ben ayrilmadim bile. Ya burnunu iyice sürt ya da barışma.

Okadar seni seviyodu madem bastan niye oyle yapmis resmen kafa buluyo sizle biraksin bu isleri

Tirsmiyor musun ya?
Bunu bana bi kişi yaptı
Mahsus bi de gece 12de gelmişti aklınca komşular rahatsız olacak diye korkucam acıcam kapiyi
Zili çaldı çaldı zangır zangir
Bi de bankta uyucam senin yüzünden diye mesaj atıyor arıyor hasta
1 ay gece biri gelir mi diye tırstım
Psikopat, takıntılı hareketler bunlar
Evine gelmek, kapıya dayanmak, resmen psikolojik göz dağı verme

Ayrılık kararınızın arkasında durun, inmemekle çok iyi yapmışsınız. Kesinlikle hiçbir mesaj ve aramasına cevap vermeyin. Size onun hakkında konuşan arkadaşlarını da engelleyin. Hiçbir iletişim kanalı kalmasın ortada.

Yine de kapı önüne gelmeye devam ederse hakkında uzaklaştırma emri çıkartacağınızı söyleyin ve lütfen akşamları eve dönerken temkinli olun. Zor bir süreç, Allah yardımcınız olsun.

Belliki hergun gelip siz istemediğiniz halde kapınızın önünde bekleyecek tipte bi insan psikopat gibi. Bide aklıma eşimle sevgiliyken kavga ettiğimizde onun kapısının önüne gitmem geldi görebilmek için giderdim görünce yumuşar diye ama çocukluk işte şimdi diyorum ne saçmaymış diye yaşım biraz ileri olsaydı yapmazdım heralde..

Sogudugu icinse sizdende ayrilabilir.. hele hele soguduysa umrunda bile olmaz telefonu yüzüne kapatir.. güvenme ve barışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…