Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

benimki gene kaynım, kocamın kardeşi
seninki pek bir arsızmış. kim oluyor ki evinizde kalıyor ve rahat rahat eşyaları kullanıyor...
ayyyyy ben senin misafiri dövsem sen de benim kaynımı olur mu?!

benimki gene kaynım, kocamın kardeşi
seninki pek bir arsızmış. kim oluyor ki evinizde kalıyor ve rahat rahat eşyaları kullanıyor...
ayyyyy ben senin misafiri dövsem sen de benim kaynımı olur mu?!

ahh canım benim kaderdaşım :)))
Tamam bir sopa sen al bir sopa benn klava:
geçmiş olsun bidenemm inşallah herşey yoluna girer olumunekankayizsmile

bu annenle babanın evi olduğuna göre o karar versin

böyle saçmalıkmı olur canım insan en yakın akrabasının evinde bile bir hafta kalmaya sıkılırken hiç bi şeyiniz olmayan biri 9 aydır nasıl bi rahatlıkla yaşabiliyor valla insanın bazen karşısındaki gibi davranması gerekiyo neden aynı dilden konuşabilmek onun sizi anlayabilmesi için o nasıl bu kırılacak şu darılacak diye düşünmeden hareket ediyorsa bi şekilde sizinde konuşmanız lafı sokmanız gerekiyo tamam parası gücü olmasa hiç kimsesi olmasa gerçekten çoook çok yardıma ihtiyacı olsa ve hanım hanımcık dursa amennada böyle terbiyesizlikleri olan birininde kırılmasını falan düşünecek değilim ben olsam konuşur derdimi anlatır ve kendi düzenini artık kurması gerektiğini söylerdim siz ses çıkarmadıkça o daha çok tepenize çıkmış anlaşılan

ben o kadini birak 9 ayi 9 saniyede kapi disari ederdim.herseyin bir usulu adabi var canim misafirliginde oyle kadinda yuz kalmamis kiakannehir

Canlarım ztn annem rahatsız bu durumdan... Bir sayfa geriye giderseniz annemin söylediğini göreceksiniz ev bulsun diye..
Ki annem söylemese bile benim de söylemeye hakkım var..
Benim özel eşyalarıma değil yabancı annem bile elini süremez..
En azından bizim evimizde bu böyle
yerimseniben

zaten annem bu durumdan rahatsız olmuş olsaydı şimdiye kovardı demek ki anneni rahatlatan bir şeyi var o kadının

Allah sabır versin ben olsam paralamıştım o insanı... delikafadulden
Baban da sabırlı insanmış vesselam... :sm_confused:

Tamam düşene bir tekme de bizden dememek lazım ama o düşen de bizim düzenimizi düşürmeye çalışırsa o zaman klava:

Bence uyar canım onu uyarabildiğin kadar... :mymeka:

Eğer 'misafirim ben' vs diyip kendini pozlara büründürürse acındırmaya çalışırsa ailene karşı; 'Aşkolsun sen bu evin misafiri misin misafir 3 günlüktür. 3 günden sonra evin insanı olur kaldı ki bizim yediğimiz içtiğimiz bir onu da geçtim giydiğimiz yatıp-kalktığımız yer bile bir. Artık bu saatten sonra alınmaca gücenmece olmaz!'' deyip içimdekileri kinayeyle birer birer söyle derim... aklinialirimsmile

Böylesi arsız olur çünkü bakıştan,öften püften filân anlamaz. :dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım ben bu işi...
Annen de baban da bir tuhaflık var kusurabakma..Yani iyi niyet anlamında tuhaflık diyorum..

ıyi niyetin de bu kadarına pess derim ben..

1 hafta 1 ay ok de, 9 ay ne demek ya..

Kadın resmen sizi kullanıyor ve kullanılmak hayatta en nefret ettiğim ve asla izin vermeyeceğim birşeydir..

Annen beyin ameliyatı olmuş ama kadına 9 aydır hizmet ediyor..pessss..

Baban sesini çıkarmıyor pessss...

Hepinize pesss diyorum....

Bu kadar iyi niyete iyi niyet değil, enayilik derler biryerden sonra..
Kusurabakma hakaret olarak algılama sakın da gözünüzü kimse açmıyor mu sizin ya??

Kadının yüzsüz pişkin olması da cabası...Maaşı var istese başının çaresine bakabilir ama ne gerek var? Bulmuş böyle aileyi.:)))))))

KAç kez uyardık cnm.. yani ufak çocuğa yapsam ona yaptıklarımı küser ve ağlar..
bir insanda biraz düşünce biraz utanç olacak yüz surat olacak ki anlasın..
yani illa valizi toplayıp kapının önüne mi koymamızı bekliyor ?

geçen safyada yazdım neyse ki istanbula gidiyor...

ıltifatların için teşekkür ederiz alkisalkisalkis
Geçmiş sayfaları okusaydınız kaç kez dolaylı yolla söylediğimizi
hatta açık açık bir ev tutmasını söylediğimizi okuyacaktınız
Artı babam ona öyle laflar etti ki bu saygısızlıkları yüzünden 3 gün odadan çıkmadı :))
yani bunlara rağmen illa kovulmayı bekliyor !
yerimseniben

Son düzenleme:

İyi dayanmışınız...
Ben cokdan kovmuştum acıkcası kaydirigubbakcemile
Bana saygı göstermeyene ve beni hiçe sayana ben gram bir halt göstermem
Büyüğüm olsun küçüğüm olsun. Haddini bilmeli herkes Konumunuda yerinide lmaz:

Emin olun gösterdiği saygı kadar saygı gördü bizden...
Dedim ya bir insanda surat olmalı..
Gidiyor sonunda.. teşekkür ederim herkese ilgisinden dolayı sağolun
a.s.

Emin olun gösterdiği saygı kadar saygı gördü bizden...
Dedim ya bir insanda surat olmalı..
Gidiyor sonunda.. teşekkür ederim herkese ilgisinden dolayı sağolun
a.s.

Nasıl başardınız gitmesini...
Yahu şu günde aileler cocuklarına bile kıt kanat bakıyor. Kadında iyice arsızlık varmış...
Derin bi oh cekin ardındanda bi deve kesin olumunekankayizsmile
Kız ayagına giderken tuz dökte bir daha gelmez sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun diyelim a.s.

sağol birtanemm a.s.

hahahahah :roflol: tuz dökmek işe yarar mı ki duymuştum birilerinden daha ama hiç yapmadım :)))
Nasıl mı başardık ? Teyzesi istanbuldan aramış acil gel diye.. bu da gidiyor.
artı tanıştığı bir bey var ardından onunla görüşmeye gidecekmiş.. . işte böyle canlarımm

:1hug:

Laf aramızda :icecream:
sevmediğim bi karı vardı...Seviyordum başlarda ama zamanla bana yanlışı cogaldı...
Onun üzerinde deneme yapmıştım :1closedeyes:
Abartmıyorum inanki...Her hafta sonu muhakkak ve hafta içi 2 kez yada 1 kez muhakkak bizde olurdu
Tuzu döktüm bayramdan bayrama gelir oldu :roflol::roflol:
Boca etseydim keşke tuzluguda bayramdada gelmeseydi dengesiz :mymeka:

oh oh iyi olmuş..Gecmiş ola :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…