Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

Allahh allahhh tuzun gücüne baksanıza.. ne hikmet var acaba merak ettim şimdi.. :uhm:
İnanıyorum canım neden inanmayım ki..
ayy denesem mi acep..
Bizi gören de üfürükçülüğe soyunduk sanacak
bu arada size de geçmiş olsunn
kaydirigubbakcemile3

İyi niyeti istismar etmek diye buna denir..Gözün aydın gidiyormuş neyseki :dance:

Teşekkür ederim canımcım sağol a.s.

nasıl hallettiniz kızzz söledinmi anlatsanaaa
aman şimdiden cıksın havaalanı uzak zaten kacırır fln aaa olmaz taksi cagır hemen

nasıl hallettiniz kızzz söledinmi anlatsanaaa
aman şimdiden cıksın havaalanı uzak zaten kacırır fln aaa olmaz taksi cagır hemen
çiçemm bunu teyzesi aradı... acil gel diye..
ztn tanışacağı bir adam vardı ardından onunla tanışmaya gidecek
annemde getirdiği eşyaları yüzünden dediki bunları bizim eve sığdıramayız ztn bizim eşyalarımız zor sığıyor. ev tut koy eşyalarını yerin yurdun belli olsun dedi
delikafadulden

ayyy valla sevindim annen söyleyebilmiş şükür gelsin gelsin ben karsılarım burdankaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Evet canım bende şaşırdım nasıl söyledi.. kaydirigubbakcemile3

Karşıla karşıla.. sonra derki sizde kalabilirmiyim bi kaç gün
ssırnaşık şey

9 ay mı şaka gibi yaaaaa
bence artık güle güle demenin vakti 9 kere geçmiş elinizi çabuk tutun
Annen bişey diyemiyorsa canım baban konuşsun bari

ayyyyyyyyyyyy gidiyormu cok sevindim gercekten ,,,tekrar gelirse tanimamazliktan gelin canimmm opuyorumnanaktan

ayyy çatladım resmennn ya okurken..formu baştan sona okudum sinirden dişlerimi sıkmışım klava: amanın 9 ay kabus gibi ya..hayır edebiyle dursa..madem madursun bu insanlar da sana kol kanat germiş sen de germesene insanları ...yok bunu yemem onu yemem zıkkımın kökünü ye :mymeka: üstelik insan çekinir ... başkasının eşyasını kullanmak nedemek..kullandın özür dile bari "istemeden mecburiyetten oldu vs" de..bir de çantaya atmak...yalnız kalmaktan korkuyosun hiç deilse burayı kendi evin belledin kaydirigubbakcemile o zaman maaşın varmış eve alışveriş yap katkıda bulun az buçuk ki yüzn olsun ;yüzlüce kal..amannnnn düşman baına böylesi...aman gitmiş de inan ben de rahatladım ya gidiyor kelimesini duyunca :Saruboceq:
aman aman amann siz evi deyiştirin bence telefon numaranızı falan..yani dönerse bulamasın sizi :roflol: ama vallahi ciddiyim kaydınızı sildirin ... :smiley-cool:
büyük geçmiş olsun ..cennetliksiniz ne diyemalkisalkisalkis

Son düzenleme:

Canım benim teşekkür ederizz... Artık dönse de babam oğlunu çağıracak annesini alsın diye.. Yani bu evden çıktı bir daha zor girer..
Taşınmakla olurmu ev malımız kaydirigubbakcemile3
çok çok kapıyı açmayız..
İnan bunları bile düşürken amma fesatmışım diyesim geliyor kendime..
Gerçekten çok safız bilmiyorumkismile

kötükedihüsoyok canım ne fesatlığı yaaaa.9 ay kalmış doğru düzgün kalsaymış en azından açacak kapısı olurdu o da yok ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…