- Konu Sahibi white_girl
-
Laf aramızda :icecream:
sevmediğim bi karı vardı...Seviyordum başlarda ama zamanla bana yanlışı cogaldı...
Onun üzerinde deneme yapmıştım :1closedeyes:
Abartmıyorum inanki...Her hafta sonu muhakkak ve hafta içi 2 kez yada 1 kez muhakkak bizde olurdu
Tuzu döktüm bayramdan bayrama gelir oldu :roflol::roflol:
Boca etseydim keşke tuzluguda bayramdada gelmeseydi dengesiz :mymeka:
oh oh iyi olmuş..Gecmiş ola :roflol:
İyi niyeti istismar etmek diye buna denir..Gözün aydın gidiyormuş neyseki :dance:
gidiyor istanbula teyzesinin yanına delikafaduldengittimi kıııız
çiçemm bunu teyzesi aradı... acil gel diye..nasıl hallettiniz kızzz söledinmi anlatsanaaa
aman şimdiden cıksın havaalanı uzak zaten kacırır fln aaa olmaz taksi cagır hemen
İyi bari gidiyormuş sonunda
ayyyyyyyyyyyy gidiyormu cok sevindim gercekten ,,,tekrar gelirse tanimamazliktan gelin canimmm opuyorumnanaktan
Tatile gidiyordur o tatile. 3 gun sonra "evimi ozledim" diye yine doner gelirse size, sasirma
ayyy çatladım resmennn ya okurken..formu baştan sona okudum sinirden dişlerimi sıkmışımklava: amanın 9 ay kabus gibi ya..hayır edebiyle dursa..madem madursun bu insanlar da sana kol kanat germiş sen de germesene insanları ...yok bunu yemem onu yemem zıkkımın kökünü ye :mymeka: üstelik insan çekinir ... başkasının eşyasını kullanmak nedemek..kullandın özür dile bari "istemeden mecburiyetten oldu vs" de..bir de çantaya atmak...yalnız kalmaktan korkuyosun hiç deilse burayı kendi evin belledin kaydirigubbakcemile o zaman maaşın varmış eve alışveriş yap katkıda bulun az buçuk ki yüzn olsun ;yüzlüce kal..amannnnn düşman baına böylesi...aman gitmiş de inan ben de rahatladım ya gidiyor kelimesini duyunca :Saruboceq:
aman aman amann siz evi deyiştirin bence telefon numaranızı falan..yani dönerse bulamasın sizi :roflol: ama vallahi ciddiyim kaydınızı sildirin ... :smiley-cool:
büyük geçmiş olsun ..cennetliksiniz ne diyemalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?