Evimize kadin getirmis

Tamam işte ayın 2'sinde çekmişsiniz.
Siz eşinizin taragındaki saçları farkedip çektiginizde eşiniz o tarakla hiç saç taramıyor mu, görmüyor mu yaw kılları ?
Nasıl temizlemeden ortaya bırakır..


Konu ile alakasız ama fotoğrafların hangi tarihte çekildiğini nasıl anladınız? :)
 
Pişman olan bir insan aslında herhangi bir suçu ifade ederken normal bir insan zorlandı vallaha ben eve kadın getırdım diyemezdım.Pişmansam farklı davranırdım.Ee nasıl tanışmışlar ?
 
Eve kadın getirdim " dedi
Şurayı okuyunca sol gözüme resmen ağrı girdi anında:KK57: çocuğu olup tek boşanan siz olmazdiniz... Annenizden dönmeseydiniz keşke:KK43:Nasıl dayanacaksiniz? Ölene kadar pişmanlikla yaşayacaksınız o affettiginiz andan itibaren,gerçekse eğer çok üzüldüm,dilerim bı aydınlanma olur ve ayrılma kararı alırsınız o adamdan
 
Kizin için filan degil zaten boşanasin yoktu. Kizi için evli kalan insan yeni koltuk, kocadan ilgi alaka derdine düşmezdi. Boyle biseyi yeni koltuk almayla, taşinmayla insan nasil kapatabilir inanamiyorum gercekten.

Saç bulup bulup sadece surat asiyorsun ve eşin soyleyene kadar ses cikartmadan bekliyorsun. Artik adam kendi itiraf edip bosanacaksak bosanalim demiş yüzüne yüzüne. Pes yaaa pess...
 
Bence suan hahah nasıl tanıştıklarını merak ediyorum.cildiyeci olabılır saçlar dökülüyorsa ikisindedr.

Zaten onuda yazmiş konuda "nasil taniştiklarini merak ediyorsaniz, yazarim". Sanirim konu sahibi kkünü, kanal d'nin dizi senaryolarina bakan bölümü ile kariştirdi.

Dizi olarak tutardi ama. Hep böyle gerçeksiz, aşiri dramatik şeyler tutuyor.
 
Ne yapmışlar da bu kadar çok saçı dökülmüş eve getirdiği kadının, YUH. Yolmuş mu kadının saçını başını anlamadım ki.
Kimi affeder kimi etmez, bu o ilişki içinedeki iki kişinin bileceği iştir ama siz pek unutabilecek birine benzemiyorsunuz.
 
Neyse yakın zamanda döndüm evime ve ertesi günü süpürge yapicaktim. Çalıştırdım ama süpürgemin ucu donmedi şöyle çevirip bi baktım sapsarı daha doğrusu platin gibi saç. Ama baya var.(alıntı)

Süpürgeyi çalıştırıyorsunuz ve ucu dönmeyecek kadar saç dolanmış süpürgeye, yani ev saçlıylen süpürülmüş. Kadıncağız evinizi bile süpürmüş yani daha ne istiyorsunuz pardon da? Bi de yeni ev yeni eşyalar da bonusu. Özendim şuan.

Eğer bu konu gerçekse biraz GURUR diyorum.
 
Her yerden saç çıkmasından midesi bulanan bir tek ben miyim? Siz saç çıkan yerleri yazdıkça tiksindim.Eşinizden de ayrı tiksindim eve getirmiş bir de pat diye söylemiş yüzünüze bir de boşanalım demiş direkt.


Ya konu gerçek değil ya da eşin boşanmanın yolunu yapıyor.
 
Şuan surekli kafasina kakiyorum. Sadece her hareketinin hesabını soruyorum ne yemek ne ütü ne onun giysilerini yıkama hicbisey. Valla bazıları çok daha iyi toparlaniyolar bu olay sonrası bende öyle olacağımızı düşünüyorum ama ben atlatirsam ki aşırı kinci bi insanim
Ablacım iyi ki kinciymişsin.Kinci olmasan ne olurmuş merak ettim zaten geri dönmüşsün hemencecik.Çocuğun için üzüldüm senin için de üzüldüm ama dönmemeliydin.Eşin için bişey yazmak istemiyorum zaten ne olduğu belli.
 
Ne bileyim hiç anlamadım bacak bacak üstüne atıyorum dün ve bi bakıyorum aradan kadının saçı gözüküyo baldırımda yapışmış. Şansa da dün makine çalıştırdım baktım ucunda hala var. Makasi aldım verdim eline al dedim şunu temizle. Temizledi etti makine bozuldu bi or.... yuzunden

Makinenin ucunda nasil saç oluyor? Makas ile nasil aliniyor? Bir saç makineyi nasil bozuyor?

Ve 1970'te takili kaldiniz anlaşilan, molasinda sigara istemiş kadin :KK70:

Konu komik ya, bence yazmaya devam et. Bakalim sirada seneryado ne çikacak, yani saç daha doğrusu nereden çikacak. Daha bunun balkonu, yemek masasi, televizyonu, bulaşik makinesi, ocaği, firini,.. var. Varda var yani.
 
Back
X