sorunu olan bayanlar ...instagramdan ulaşın
Dolandırılmak istediğimiz platformu kendimiz seçebiliyor muyuz? Instagram kullanmayanlar olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunu olan bayanlar ...instagramdan ulaşın
Tamam işte ayın 2'sinde çekmişsiniz.
Siz eşinizin taragındaki saçları farkedip çektiginizde eşiniz o tarakla hiç saç taramıyor mu, görmüyor mu yaw kılları ?
Nasıl temizlemeden ortaya bırakır..
Evi değiştirse ne olacak kocasının şeyinide mi değiştiricek iğrenç yaHah şimdi oldu.
Bunlar baya baya yiyişmişler günlerce.
Valla evi toptan degiştirin o halde madem affettiniz.
Kocanızı da geri verin yeni versiyonunu alın.
Rezil adam.
hanım abla tüy dökme mevsimindeydi sanırım.
affettiyseniz neden dert ettiniz?
ben konuya pek inanmadım.
Bence suan hahah nasıl tanıştıklarını merak ediyorum.cildiyeci olabılır saçlar dökülüyorsa ikisindedr.Hanim ablanin başinda saç kalmadi ayol, öyle kel kel tekrar çikti gitti evden
Konunun inandiriciliği cidden 0
Şurayı okuyunca sol gözüme resmen ağrı girdi anındaEve kadın getirdim " dedi
Ya dur allasen zaten ortalık karışıksorunu olan bayanlar ...instagramdan ulaşın
Bence suan hahah nasıl tanıştıklarını merak ediyorum.cildiyeci olabılır saçlar dökülüyorsa ikisindedr.
Bibi bırak Ekmek parasına mani olmayalım adresini bile yazmışYa dur allasen zaten ortalık karışık![]()
Abla nabıyon sen .yanlış yere geldin sanırımsorunu olan bayanlar ... instagramdan ulaşın
Çok haklısınızYalnız sondaki noktalı kelime o kadına sarfedilmişse sarıldığınız kocanıza da bir kelime yakışıyor bu durumda
Ablacım iyi ki kinciymişsin.Kinci olmasan ne olurmuş merak ettim zaten geri dönmüşsün hemencecik.Çocuğun için üzüldüm senin için de üzüldüm ama dönmemeliydin.Eşin için bişey yazmak istemiyorum zaten ne olduğu belli.Şuan surekli kafasina kakiyorum. Sadece her hareketinin hesabını soruyorum ne yemek ne ütü ne onun giysilerini yıkama hicbisey. Valla bazıları çok daha iyi toparlaniyolar bu olay sonrası bende öyle olacağımızı düşünüyorum ama ben atlatirsam ki aşırı kinci bi insanim
Ne bileyim hiç anlamadım bacak bacak üstüne atıyorum dün ve bi bakıyorum aradan kadının saçı gözüküyo baldırımda yapışmış. Şansa da dün makine çalıştırdım baktım ucunda hala var. Makasi aldım verdim eline al dedim şunu temizle. Temizledi etti makine bozuldu bi or.... yuzunden