Evimize kadin getirmis

Aynen öğrendikten sonra da kullandı bunu. Eşim çok dalgın biridir ve titiz değildir ne makine ne tarak dikkat ettiğini sanmam
Ama saç bariz belli.
Titizlikle alakası yok..
G.. korkusu ile alakası var.
Yakalanma korkusu olan adam temizlik titizlik dinlemez.
Bak diger yerler için demiyorum, tarak için diyorum bunu.
Sizin eve döndügünüz tarih ayın 1'i.
Çünkü konunuzda ertesi gün evi süpürdüm diyorsunuz yani ayın 2'si oluyor.
Fotoları 2'sinde çekiyorsunuz ama eşinizle ayın 2 'sinde işyerinde ve ona fotografla gönderip bu ne diye soruyorsunuz.
ayın 3 'ü olması lazımki eşiniz sabah işe giderken sizin tepkileriniz yüzünden işe geç kalacak malum.
Bugün ayın 5'i olay olalı henüz daha ayın 5'i bitmedi günün daha yarısındayız ne ara 5-6 gün ediyor ki ?

Bosanmadan korkmam ki ona defalarca dedim beni aldatirsan bu iş biter diye ama anlatamamisim cinselligimizi öne sürdü ve bi carladım beni bu konuda suclayamazsin sen beni aldatamazsin diye
E hani boşanmamışsın :deli: biri daha vardı kk da böyle boşanırım aldatıldıgımda ama aldatıldığı konuda diyordu bunu :70:

Komik değilsiniz nedenini sordunuz soyledim
Ne yani buraya yazdınız diye her yaptınız seye onay mı verelim yaptığınız doğru veya değil buraya kadar yazıyorsanız yorumlara eleştirmeye açık olmanız gerekiyor komik değilsin diye cevap veremezsiniz komiklik yapmaya gelmedi kimse buraya komik bulduysanız o sizin okuduğunuzu anlama yeteneğinize bağlı bişey

Ama saç bariz belli.
Titizlikle alakası yok..
G.. korkusu ile alakası var.
Yakalanma korkusu olan adam temizlik titizlik dinlemez.
Bak diger yerler için demiyorum, tarak için diyorum bunu.
Sizin eve döndügünüz tarih ayın 1'i.
Çünkü konunuzda ertesi gün evi süpürdüm diyorsunuz yani ayın 2'si oluyor.
Fotoları 2'sinde çekiyorsunuz ama eşinizle ayın 2 'sinde işyerinde ve ona fotografla gönderip bu ne diye soruyorsunuz.
ayın 3 'ü olması lazımki eşiniz sabah işe giderken sizin tepkileriniz yüzünden işe geç kalacak malum.
Bugün ayın 5'i olay olalı henüz daha ayın 5'i bitmedi günün daha yarısındayız ne ara 5-6 gün ediyor ki ?
Ben günleri karıştırıyorum o zaman olabilir

Ne yani buraya yazdınız diye her yaptınız seye onay mı verelim yaptığınız doğru veya değil buraya kadar yazıyorsanız yorumlara eleştirmeye açık olmanız gerekiyor komik değilsin diye cevap veremezsiniz komiklik yapmaya gelmedi kimse buraya komik bulduysanız o sizin okuduğunuzu anlama yeteneğinize bağlı bişey
Yok dalga geçer gibi konuşuyorsunuz da derdi olan bir insanla bu şekilde konuşulmaz siz yakınlarınıza da böyle misinizdir?

Yok her yorumuda kaile almiyor isine geliirse sanirim :)

Hicbisey olmadı evden işe işten eve gelirdi saati saatine. Parasal konuda da kötü ben uzun vadeli olacağını sanmıyorum baştan öyle düşündüm ama hangi sevgili hem parasizliga hem başka kadının herseyi nin olduğu bi eve girmeyi kabul eder ki
Karşıdaki kadında evlidir belki oyüzden buluşma için sizin ev seçilmiş olabilir kadının ev olsaydı kocası yakalasaydı eşinin sağ kalma ihtimali düşüktü.

Güldüm kahkaha attım blraz hem sinirden hem de olayın tutarsız olmasından dolayı ve yeni üye oluşunuzdan dolayı.

Şimdi ciddi olayım evet hazırım eşiniz pişman değilllll bakın bunu yazıyorum değil kesinlikle değil ve yapmaya devam edecek.Pişman olan adam bu kadar çabuk kendıne gelemez bence.
Ve bu olaydan dolayı pişmanlık arkadaşlarımda var onların davranısları daha farklıydı.

Neyse geçtm eşya degıstırme nasıl şart olabılıyor ya bu durumda hahaha yanı komik değil mi? Onu da geçtim yahu o kadar platin saç dökülecek falan adam fark etmeyecek insan hiç olmazsa çarşafları değiştirir evi temizler.

Yani konu tutarsız hadi gercek diyelim bu adam pişman değil yahu pişman olan adam ciddi anlamda iç muhasebesını yapar önce eşim ve çocuguma sarılıcam der.Size daha çok ilgi gösterir siz öğrenmeseydiniz bence yine ilgisiz kalacaktı size pişman olan adam siz bu olayı bilmeseydınız de ilgisini arttırır ve buna gore devam ederdi.

Bir de platin saç abooo fark edilmesi en kolay ve karakteristik hmmmm keşke kimse salak değil bence

Back
X