Merhaba ,
Yorum yapmaktan çekindim biraz. Şimdi KK üyeleri üç kuruş aklınla sendemi yorum yapıcan derler

Biraz korkttum ama. Çünkü beni artık ciddiye almıyorlar ama duygularımı paylaşmassam duramadım. Belki yıllar önce şuanki düşüncelerimin tam eksini yazmıştım.
Bekara boşamak kolay derdim. Affet.Yuva yıkmak olmaz...
Ama değişmeyen tek gerçek kardeşim bir kere aldatırsa eşinin suçu bir daha aldatırsa senin suçun olacak. Çünkü sen affettin diye hep seni aldatacak. Bir de sana boşanalım demiş.. Sanki senin boşanman için yapılmış. Yakalanmak için heryere saç teli bırakılmış.Bu kadar da olur mu ? Her şeyi geçtik. Evet ayrılmak çok zor... Ama hele de kendi evine mahremine kadın getirmiş. Hep yapacak. Daha betereini yapacak. Aslında benim konularımı okudunuz mu bilmiyorum. Ama bu tür olaylara hep ibretlik örnek olucağım. İnşallah resmen de yeni bir konu açıp bu psiliği artık boşadım dersem herkes beni ciddiye alacak ve inanacak.
Ben aynı kişiyle 3 defa evlendim.Ve tekrar boşanıyorum. Ve her seferinde aldatma. Ve her seferinde inandım .Ve her seferinde biraz daha battım pisliğe. Kurtulmak imkansızlaştı.
Yıllar önce kendi evimde kendi yatağımda bir kadınla bastım. Kadını direk gördüm. Boşadım. Tekrar döndüm. Defalarca aldattı... Hatta en son yaptığı bir kadından çocugu olacak.
Haddime düşmez senin hayatın... Ama boşa gitsin.. Ben yapamadım.. Belki sen güçlü bir kadınsın.Yaparsın... Çünkü erkeklerin değişmez altın kuralı ... Bir kere aldattı affettin... Artık hep aldatacak .... Ve biz kadınlar hep ümidle yuvamızı yıkmayalım ha gayret sabredelim demeye devam edeceğiz. Eminim kimse benim kaar aptal olmayacak ama yinede daha sonraki yıllarda mutlu olmak için ilk yapılan ihanetide kabl etmemek lazım. Hakkınıza hayırlısını versin Rabbim.