Evimize kadin getirmis

Merhaba ,
Yorum yapmaktan çekindim biraz. Şimdi KK üyeleri üç kuruş aklınla sendemi yorum yapıcan derler :KK43: Biraz korkttum ama. Çünkü beni artık ciddiye almıyorlar ama duygularımı paylaşmassam duramadım. Belki yıllar önce şuanki düşüncelerimin tam eksini yazmıştım.

Bekara boşamak kolay derdim. Affet.Yuva yıkmak olmaz...

Ama değişmeyen tek gerçek kardeşim bir kere aldatırsa eşinin suçu bir daha aldatırsa senin suçun olacak. Çünkü sen affettin diye hep seni aldatacak. Bir de sana boşanalım demiş.. Sanki senin boşanman için yapılmış. Yakalanmak için heryere saç teli bırakılmış.Bu kadar da olur mu ? Her şeyi geçtik. Evet ayrılmak çok zor... Ama hele de kendi evine mahremine kadın getirmiş. Hep yapacak. Daha betereini yapacak. Aslında benim konularımı okudunuz mu bilmiyorum. Ama bu tür olaylara hep ibretlik örnek olucağım. İnşallah resmen de yeni bir konu açıp bu psiliği artık boşadım dersem herkes beni ciddiye alacak ve inanacak.

Ben aynı kişiyle 3 defa evlendim.Ve tekrar boşanıyorum. Ve her seferinde aldatma. Ve her seferinde inandım .Ve her seferinde biraz daha battım pisliğe. Kurtulmak imkansızlaştı.

Yıllar önce kendi evimde kendi yatağımda bir kadınla bastım. Kadını direk gördüm. Boşadım. Tekrar döndüm. Defalarca aldattı... Hatta en son yaptığı bir kadından çocugu olacak.

Haddime düşmez senin hayatın... Ama boşa gitsin.. Ben yapamadım.. Belki sen güçlü bir kadınsın.Yaparsın... Çünkü erkeklerin değişmez altın kuralı ... Bir kere aldattı affettin... Artık hep aldatacak .... Ve biz kadınlar hep ümidle yuvamızı yıkmayalım ha gayret sabredelim demeye devam edeceğiz. Eminim kimse benim kaar aptal olmayacak ama yinede daha sonraki yıllarda mutlu olmak için ilk yapılan ihanetide kabl etmemek lazım. Hakkınıza hayırlısını versin Rabbim.
Sana yorum yazmistim ben.. cok mu seviyordun asiktin kocana? O yuzden mi , affettin her seferinde? Benimkisi merak

İnternetten tanışmışlardır nereden tanışacaklar. Sizinle uyuduğu yatakta başka kadınla olacak kadar midesizmiş eşiniz bu arada. O evde nasıl yaşayabilirsiniz ki? Sıvı yağ ile ne yapmışlar bir de? Pfff zor işler, siz kararınızı vermişsiniz ama bir yapan hep yapar uyarımı da yapayım. Ha bir de hastalık riski de var. Onu da söylemeden edemeyeceğim.
Belli ki yemiş içmiş her haltı yemiş vakit geçirmişler 🙁 böyle konuları okudukça pskolejim bozuldu iyice eşimin en ufak hareketinden kıl kapar oldum erkekten nefret eder oldum 😭

Kızlar siz çatlaksınız bazı yorumlara kahkaha attım.Mune Müdür gelmeden biraz daha yazın valla güldürdünüz beni hem de ne biçim sıkıntılıydım.

aynen ben de canım sıkılınca mutsuz olunca yorumları okuyorum
hem ufkum açılıyor hem de rahatlıyorum eğleniyorum 😃😀😊

Bunu bende dusundum.. yeni esya almiyormusta sffetme karsiligi mi istemis.. tuhaf
Öyle deme yaa. Elini attığı herşey de kıl. İğrenç bir durum. Ben de olsam bütün eşyaları çöpe atardım. Tek farkla herif de eşyalarla birlikte. :işsiz:

Benim hiç somut delilim yoktu ve affettim, inanmayı seçtim. Ancak o şüphe hep içinde kalıyor insanın.

Sana dokunduğunda ona da mı böyle dokundu diyorsun.

Bazen bitirme zamanını ertelemek acıları daha da büyütmek ve derinleştirmek gibi bir şey.

İlk fırsatta yeniden deneyecektir emin olun...

Gelmiş geçmiş olsun.

Sana yorum yazmistim ben.. cok mu seviyordun asiktin kocana? O yuzden mi , affettin her seferinde? Benimkisi merak

İlk boşanmalarımda öyle çok seviyordum. Çünkü ilk erkek arkadaşımdı.Elimi ilk tutan.Beni ilk öpen.. İlk ve son diyelim hatta. Sonrası nasıl ifade etsem hani bataklığa girersin battıkça batar çıkamazssın ya.. Öyle bir durum benimkisi. Sonra iş sevgiden çıktı. Çevre elalemden utanma filan... Bu kadar mücadeleye yazık ha gayret dedik. Sonra bu kadar mal mülk birlikte yaptık dedim.Çocuklarımın rızkını başka kadınlaa mı yedireyim dedim. ( Çünkü her boşanmamda hiçbir mal talebi etmeden sinirle aniden boşanmıştım. Malları alıyorduk.Ödüyorduk.Boşanıyordum. Tekrar evlenirken nikahtan önce evi alıp bi kaç ay sonra nikah kıyoyorduk. Adam çok uyanık.Ben salak bir daha ömür boyu ayrılmayacağım diye düşündüğüm için çok hesap kitap yapmamıştım. Yani en son sebep maddiyattan mal paylaşımından faydalanamıyacağım için boşamamıştım. Ama can dayanıyor artık. Nihayet evden gönderdim şimdilik. MAl da mülk de umrumda değil. Ama mahkemede sonuna kadar mücadele edeceğim.. İşte keşke ilk aldatmasanda eve o kadın getirmesinde boşamıştım... Geri dönmeseydim ama keşkeler yok.Önümüze bakacağız artık.

Cunku dolaptaki album ustune kadar nasil zipladi bu saclar? Sadece yatakta salondaysa isleri yerde yatakta koltukta olurda dolabin ustune nasil gidiyo
Ben de şaşırmıştım çünkü koltuk hali yatak tamam da tavanin alti yagdanligin alti dolabin üstü ne alaka diyip sasirinca ay buna mi sasiriyorsunuz diyorlar. Cok garip demekki normal bu seyler :deli:

Burdaki konuları okudukça her şeyden şüphe eder oluyor insan. Aklıma gelmeyecek durumlardan bile anlam çıkartmaya çalışma becerisini kk sayesinde öğrendim:KK16: Hem iyi hem kötü bu durum. Tecrübelerden çok şey öğreniyor insan.
Sizin için üzüldüm konu sahibi. Affetmişsiniz ama bu böyle nereye kadar gider bilemiyorum. Sanırım unuttum sanıp unutamayacaksınız.

İlk boşanmalarımda öyle çok seviyordum. Çünkü ilk erkek arkadaşımdı.Elimi ilk tutan.Beni ilk öpen.. İlk ve son diyelim hatta. Sonrası nasıl ifade etsem hani bataklığa girersin battıkça batar çıkamazssın ya.. Öyle bir durum benimkisi. Sonra iş sevgiden çıktı. Çevre elalemden utanma filan... Bu kadar mücadeleye yazık ha gayret dedik. Sonra bu kadar mal mülk birlikte yaptık dedim.Çocuklarımın rızkını başka kadınlaa mı yedireyim dedim. ( Çünkü her boşanmamda hiçbir mal talebi etmeden sinirle aniden boşanmıştım. Malları alıyorduk.Ödüyorduk.Boşanıyordum. Tekrar evlenirken nikahtan önce evi alıp bi kaç ay sonra nikah kıyoyorduk. Adam çok uyanık.Ben salak bir daha ömür boyu ayrılmayacağım diye düşündüğüm için çok hesap kitap yapmamıştım. Yani en son sebep maddiyattan mal paylaşımından faydalanamıyacağım için boşamamıştım. Ama can dayanıyor artık. Nihayet evden gönderdim şimdilik. MAl da mülk de umrumda değil. Ama mahkemede sonuna kadar mücadele edeceğim.. İşte keşke ilk aldatmasanda eve o kadın getirmesinde boşamıştım... Geri dönmeseydim ama keşkeler yok.Önümüze bakacağız artık.
Allah bir daha yasatmasin

Benim hiç somut delilim yoktu ve affettim, inanmayı seçtim. Ancak o şüphe hep içinde kalıyor insanın.

Sana dokunduğunda ona da mı böyle dokundu diyorsun.

Bazen bitirme zamanını ertelemek acıları daha da büyütmek ve derinleştirmek gibi bir şey.

İlk fırsatta yeniden deneyecektir emin olun...

Gelmiş geçmiş olsun.
Bosandin mi peki?

Evlilikler sadakat üzerine kurulur. Ve o güven gitti mi bir daha geri kazanması çok zor. Eve birazcık geç gelse yine nereye gitti diyeceksin. Veya ailenin yanına gitsen yine evde napiyor diye düşüneceksin. Senin evinde senin yatağında yapmış olduğu şeyler aklına gelecek.
Şartlarını bilmiyorum boşanmak için uygun mu? Kararını kendin ver evliliginiz eskisi gibi olacak mı

Back
X