Evimize kadin getirmis

Evden gitsem geri gelince şüpheleneceğim herhalde en son bakacağım şey elektrik süpürgesinin ucu :KK45:

Ya benim anlamadığım gelen kadın peruk mu takıyordu ki saçı heryere böyle yapışıp kalıyordu bide olağandan fazla :KK53:
kendi saçım o şekilde dökülmese ben de inanmazdım belki. feci dökülüyor gerçekten en alakasız yerlerden saçım çıkıyor artık bıktım. o kadar çok ki. bi de süpürge çekmeyince sanırım ucuna bakmış kadın bi şey mi takıldı diye. kadının saçı heryerlerden çıkıyorsa 1 kerelik bişey değildir baya günlerce takılmış yaşamış o evde belli.

Zaten affetmişsiniz bunu niye buraya yazdınız? Ben söyleyeyim içten içe yanlış olduğunun farkındasınız.Adam başkalarının koynuna girdikten sonra sana yeni oturma takımı alsa ne farkeder???

Senin kararına saygım sonsuz ben ne karar verirdim bilmiyorum yașamak gerek amaaaa bence bu iş böyle kolay bitmez lakin adım gibi eminim o kadın o saçları kasten heryere dağıttı sen gör diye yani demem o ki o kadının eşinin peşini biracağını sanmam. Inşallah yanılıyorumdur

Erkekler neden bize bunu yapiyorlar:mad::mad::KK70::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Konu sahibi bir daha yaparsan tek kelime etmeden ceker giderim demis. Niye bir kere yapinca sayilmiyorda ikinciyi yapinca daha mi kirli oluyor? Sen bir kere daha yapsa yine gitmessin net. Cünkü bir kere aldatan bir daha aldatir bir kere affedende ikinci kez yine affeder. Gecmis olsun o evlilik bitmis. Bosuna kizmayin dost aci söyler.

Canım affetme kararı senin ve bu kararı vermişsin. Elbetteki eskisi gibi olmayacak güvenin zedelenmiş olacak. Şu saatten sonra yapabileceğin tek şey unutmak öbür türlü daha da kötü olur her şey.

Pardon ama oha diyorum, kızınizla yaşadığıniz eve kadın getirmiş, belli ki bikaç gün de güzzzelce ağırlamış, yakalanacak gibi olmadan bile boşanalım demiş....belki aldattı de boşanmayı kafasına koydu saç serpti eve ama asıl konu rahatça boşanalım diyebilmesi, sizin de hemen affetmeniz....serin konu

Bedel ödetmezseniz aynı şeyleri yaşatacağına yemin edebilirim...

Taşınma, Koltuklara kadar yeni eşya şartı nedir yani çok sevimsiz maddiyatçı tavırlar bence.Bir daha yapar eşyaları tekrar yeniler bu böyle sürer gider belli ki.Ne diyeyim mutluluklar yeni eşyalarla

Duvardan duvara dedikleri bu olsa gerek..o ne ya öyle, mutfaktaki tavadan sıvıyağın altından falan saç çıkıyor??
Kadın kafasından tomar tomar koparıp bilerek sen gör diye yaymadıysa ya da kafasına tavayla vurarak beraber olma fantazisi yoksa bu kadar saç çıkması saçma bence.bir de hep platin sarısı olur bu kapatmalıklar nedense..

Back
X