- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar bu hastalık öyle bugün yatayım yarin doktora gideyim çıkar, gibi bir şey DEĞİL!!!! Cinsel yolla bulaşan hastalıkların bir kuluçka süresi var bu 5 ila 10 senede olabiliyor yani eğer bir hastalık almışsa hemen çıkmaz zaten seneler içinde yayılır kendini öyle belli eder..Doğru söylüyorsunuz bugün konusucam bu konuyu aklıma gelmemisti
Bu konuyu açan kişinin başka bir üyelikle bağlantısı görünmüyor, en azından eldeki veriler bu yönde.Mune bu üye garen isimli üye mi bakar mısın?
Bu konuyu açan kişinin başka bir üyelikle bağlantısı görünmüyor, en azından eldeki veriler bu yönde.
hımm ama kendisi yazdı..
ikinci üyelikle açtım bu konuyu diye.
Ama işte dediğim gibi eldeki verilere göre bağlantılı olduğu bir üyelik görünmüyor, dolayısıyla bu üye x kişidir diyemem.
Çok eleştiri aldığını anladı 2.üyelik diye yazdı demekkihımm ama kendisi yazdı..
ikinci üyelikle açtım bu konuyu diye.
Çok eleştiri aldığını anladı 2.üyelik diye yazdı demekki
CiddenSadece yatakta değil evin her köşesinde sevişmişler sanırım saç heryerden çıktığına göre. Mutfak falan es geçilmemiş. Yani bu mobilya değiştirmeyle falan olacak iş değil. Evi tümden ateşe vereceksiniz ki ancak temizlenir bu pislik.
Yakalanmayı umursamamış adamTamam işte ayın 2'sinde çekmişsiniz.
Siz eşinizin taragındaki saçları farkedip çektiginizde eşiniz o tarakla hiç saç taramıyor mu, görmüyor mu yaw kılları ?
Nasıl temizlemeden ortaya bırakır..
Oh mis içim ponçikleştiŞart olarak taşınma, koltuklara kadar yeni eşya, ilgi alaka vs istedim.
Çok iyiBen affedecek olsam şöyle bir şart sunardım; lehime olan, bol nafakalı güzel bir boşanma protokolü hazırlatıp adama imzalatır, kenara koyardım. Bu bende duracak, bir yanlışını görürsem bununla seni boşarım, derdim.
Zaten tekrar aldatılacaksınız, o kesin. Bari bu pişmanlığı fırsata çevirseydiniz.