dogru duzgun biri olsa zaten yapmazdim oda kardesinin ne oldugunu biliyor sonradan bisey demez insAllahvalla ben olaya tarafsız bakan biriyim ve sizi suçlu görüyorum. umarım ileride eşiniz olaya oldukça taraflı bakıp sen benim kardeşimi evden kovdun diyerek sizin üzerinize gelmez. kendi adıma benim eşim kardeşime böyle davransa paketler gönderirim geldiği yere. benim kardeşime anneme vs saygı duymayan böyle gizli kapaklı laf vurup saygısızlık yapan adam ileride bana da saygı duymaz der yol yakınken ilişkimi bitiririm..
inşallah :)dogru duzgun biri olsa zaten yapmazdim oda kardesinin ne oldugunu biliyor sonradan bisey demez insAllah
bu sene getiremezde seneye zaten askerde olacak obur seneyi bilemiyorum ozaman belki getirir askerde belki adam olmus olarak gelir dusunceli olur belkiNeden bilmiyorum; ama içimden bir ses, eşinin belli bir süre sonra kaynını geri eve getireceğini ve çok ısrar edersen de bu meseleyi boşanmaya kadar vardıracağını diyor ya hayırlısı olsun sizin açısınızdan her şey.
aynen canm olan oldu artik hayrlisi bakalmAman eşin adam olsaydıda kardeşiyle konuşup seni rezil ettirmeseydi olan olmuş artık
ohh çok şükür o zaman :)basimi biraz agrittilar ama diger sorun yarattigi evdekilerde kaynanami felan arayip bizdede bole yapti vs diyince yani suc sadece bana kalmadi oglunun huyu ortaya cikmis oldu esimlede herkez konumus zaten kardesinin ne bok oldugunu herkes biliyor kardesin yuzunden esinle kavga edme fln diiye ole oldu
evet cok iyi olduya diger evdekilerinde yaptiklarini anlatmalari :)ohh çok şükür o zaman :)
sağolsunlar
bende guvenmem cok sukur valla kurtuldum ya yeni gelinlerin yanindakimse kalmamali belkide stres felanderken onunyuzunden benim bebegm olmuyordu insAllah bundan somra rahat kafayla oolur :)Tazwcik gelinin yanında genç adamin ne işi var ya. Kovmak ayıp demisler ama ya eşin yokken sana bisey yapmaya kalksa..... kimseye güvenmem... eşinin kıskanmaması da ayrı... ne kadar guveniyo bu erkekler abilerine kardeşlerine yaaa..... o evde yokken başbaşa geçirdiğiniz her dakikayı çok romantik geçirmenizi saglasan yeni evlisin sonuçta ordan kandirmak kolay olur belki...
Evet okudum sonra gittiğini. Yolu açık olsunbende guvenmem cok sukur valla kurtuldum ya yeni gelinlerin yanindakimse kalmamali belkide stres felanderken onunyuzunden benim bebegm olmuyordu insAllah bundan somra rahat kafayla oolur :)
insAllah canim cok cok amin :)Evet okudum sonra gittiğini. Yolu açık olsunseninde yaşın çok genç olur canım inşaAllah bebişin :)
biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm
ama oyle yapmadim zaten cevabimi mutlaka olurdu ozaman daha degisik olurdu biz onu annwmgilde birakip eve godiyorduk o bizim pesimizden geliyordu annem onlar yeni evli gitme demis birkeresinde oda anneme burda kalirken yeni evli degil arkadasi gelince yeni evli degil demis dusunce yokki biraz o seydende anlamasi lazim esime soyliyorum birazdaha dursun bakalkm dedi sabredemedm yaptgm yapacagmi ben surekli yatak odasinimi kitleyim musayitmi demeden girip cikiyor ole yaparsa boylw olur adam olmayi ogrensin bisey yapinca kizincada biz suclu oluyoruzLaf vurdurmak ima ederek olmuyor muydu ? Ortaya söyler gibi yapıp dokundurmak gibi yani. Seninki eni konu giydirmek olmuş, vurdurmak değil. Oraya gurursuz yazana kadar yüzüne daha usturuplu konuşarak gitmesini söyleyebilirdin.
ama oyle yapmadim zaten cevabimi mutlaka olurdu ozaman daha degisik olurdu biz onu annwmgilde birakip eve godiyorduk o bizim pesimizden geliyordu annem onlar yeni evli gitme demis birkeresinde oda anneme burda kalirken yeni evli degil arkadasi gelince yeni evli degil demis dusunce yokki biraz o seydende anlamasi lazim esime soyliyorum birazdaha dursun bakalkm dedi sabredemedm yaptgm yapacagmi ben surekli yatak odasinimi kitleyim musayitmi demeden girip cikiyor ole yaparsa boylw olur adam olmayi ogrensin bisey yapinca kizincada biz suclu oluyoruzLaf vurdurmak ima ederek olmuyor muydu ? Ortaya söyler gibi yapıp dokundurmak gibi yani. Seninki eni konu giydirmek olmuş, vurdurmak değil. Oraya gurursuz yazana kadar yüzüne daha usturuplu konuşarak gitmesini söyleyebilirdin.
ama oyle yapmadim zaten cevabimi mutlaka olurdu ozaman daha degisik olurdu biz onu annwmgilde birakip eve godiyorduk o bizim pesimizden geliyordu annem onlar yeni evli gitme demis birkeresinde oda anneme burda kalirken yeni evli degil arkadasi gelince yeni evli degil demis misafir onun gibi surekli evde dolasmiyorya ne ariyosa dusunce yokki biraz o seydende anlamasi lazim esime soyliyorum birazdaha dursun bakalkm dedi sabredemedm yaptgm yapacagmi ben surekli yatak odasinimi kitleyim musayitmi demeden girip cikiyor ole yaparsa boyle olur adam olmayi ogrensin bisey yapinca kizincada biz suclu oluyoruz biryeron kapisi kitliyse hala neden zorlanir bisey diyince niye bagirilirki demekki misayit degil ben gelinim yabanciyim oda abisinin kardesi diye heryere istedigi zaman girip cikmasi anlamina gelmez ama kafa basmiyor napsak herseye cevabi var benim yerimde olmadikca bilemessiniz ayaklari kokuyor corap veriyoruz yikada giy diye bize bagiriyor insanda utanma olur biraz temiz olur bize bunuda dedirtiyor ya biz demeden halletmesi lazim bi insan ustu batacak iste calisyorsa eve gelince dusunu alor temizlenir ole oturur bunda ole bisey yok pis pis takil evde bisey diyincede biz suclu olalim ben boyle seylere gelemem surekli oda bana laf vurduruyor nasil olsa abim aldi sunu ver felan abisinin parasini konusuyor ya bana herseyde nasilsa abimin parasi bana harclik ver bilmem daha neler varda say say bitmez puff kurtuldum rahatladim daha once de biseyler yazdim hafiften ama ustune alinmamis busefer aciktan yazinca demekki artik anladi gittiLaf vurdurmak ima ederek olmuyor muydu ? Ortaya söyler gibi yapıp dokundurmak gibi yani. Seninki eni konu giydirmek olmuş, vurdurmak değil. Oraya gurursuz yazana kadar yüzüne daha usturuplu konuşarak gitmesini söyleyebilirdin.
herkez farkli oluyor canim ya keske buda adam gibi olsaydi ozaman bisey demezdimki izinsiz yatak odasina girmemesi lazim musayit olmayabilirEşimin 3 akrabası bende kaldı. Ben 16 yaşmdaydım üstelik. 4 ay kaldılar. Ama aenin kaynım nasıldı onu bilmiyorum işte. Bnmkiler ekmek peynire tamam diyen insanlardı.
Helal kız iyi yapmışsın Allah korusun neler duyuyoruz haberlerden nasıl insanlar var kimseye güven olmaz bu devirde hele de bu tip insanlara hiç güvenilmezama oyle yapmadim zaten cevabimi mutlaka olurdu ozaman daha degisik olurdu biz onu annwmgilde birakip eve godiyorduk o bizim pesimizden geliyordu annem onlar yeni evli gitme demis birkeresinde oda anneme burda kalirken yeni evli degil arkadasi gelince yeni evli degil demis dusunce yokki biraz o seydende anlamasi lazim esime soyliyorum birazdaha dursun bakalkm dedi sabredemedm yaptgm yapacagmi ben surekli yatak odasinimi kitleyim musayitmi demeden girip cikiyor ole yaparsa boylw olur adam olmayi ogrensin bisey yapinca kizincada biz suclu oluyoruz
aynen hic guvenilmez buna kiz hastasi resmen pislikHelal kız iyi yapmışsın Allah korusun neler duyuyoruz haberlerden nasıl insanlar var kimseye güven olmaz bu devirde hele de bu tip insanlara hiç güvenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?