olmadi ve gittiBu zamana kadar annenizde kaldığınız için kaynınızda kendinde doğal olarak abisinin evinde kalma hakkını görmüş.
Şuan için eşin yollayalım dememiş , mecburen evin kurallarına uymak zorunda o da.
biraz degisik yontemkisa bir ozet gecsen. nasil yolladin ? gozun aydin bu arada
Yüzyüze geldiğinizde sorun olmıcakmı sizce? Eşiniz ne dedi bu yaptığınıza, gerçekten değişik bi yöntem olmuşbiraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm
Neden bilmiyorum; ama içimden bir ses, eşinin belli bir süre sonra kaynını geri eve getireceğini ve çok ısrar edersen de bu meseleyi boşanmaya kadar vardıracağını diyor ya hayırlısı olsun sizin açısınızdan her şey.biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm
biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm[/QUO
Evde üçüncü bir kişiyi istememenizi anlamıyorum bende istemezdim devamlı olarak haklısınız fakat bu yaptığınız davranış hiç doğru olmamış.boyle yapmak yerine keşke karşınıza alıp düzgünce konussaydiniz bu kadar kırıcı olmazdiniz. Eşinizin kardeşi sonuçta yuzyuze bakacaksınız böyle çocuksu mesaj göndermeler üstelik dümdüz de yazmissiniz çok ayıp olmuş. Tekrar söylüyorum onun sizde kalması yanlış evet ama siz bu yaptığınız onun yanlışını ikiye katlamış.
Şu yürek nerede satılıyor yahu bana da lazım!ooowww valla sen yurek yemissin ....
sabir tasinca oluyor demekkiŞu yürek nerede satılıyor yahu bana da lazım!
evet artk sabrm tasmsti yaooowww valla sen yurek yemissin ....
birisni alms hpsni almams ya bo oyle briki suc snradan ona kaldi yaptklari syden dolayi dogru dzgun bri degl onun icn kaynatam bnm ynmda. kaynimi arayp sn benm yanmda kalamadin eln kzn ynnda nasl klacksn dms normlde babasyla kalyodu ankarada kaytnam burda calsyor yazlari ama surekli kvga edyorlardi adam gbi durmuyor huyunu bldigi icn kaynatam bnm trafmda annesi blmiyor tabi ne halt yedklerni ama onada soleyen oldu artk sorn yk konusu aclmiyor esm gecen gun yanina gitmis kavga edmisler gene bir pislklk yapmis cunku valla evden gittigne cok memnun kalmistir esim bizim ordada yapardi birseylerO whatsapp durumunun resmini almamış mı?çok ilginç bir yöntemle gitmiş cidden inşallah bir daha gelmez.
Lutfen duzgun yazar misin? Eksik harfler olunca okunmuyor. Duzenlersen daha iyi olurbirisni alms hpsni almams ya bo oyle briki suc snradan ona kaldi yaptklari syden dolayi dogru dzgun bri degl onun icn kaynatam bnm ynmda. kaynimi arayp sn benm yanmda kalamadin eln kzn ynnda nasl klacksn dms normlde babasyla kalyodu ankarada kaytnam burda calsyor yazlari ama surekli kvga edyorlardi adam gbi durmuyor huyunu bldigi icn kaynatam bnm trafmda annesi blmiyor tabi ne halt yedklerni ama onada soleyen oldu artk sorn yk konusu aclmiyor esm gecen gun yanina gitmis kavga edmisler gene bir pislklk yapmis cunku valla evden gittigne cok memnun kalmistir esim bizim ordada yapardi birseyler
öyle nep net bir şekilde insan kardeşinin evinde istenmediği yerde neden kalır yüzsüz vs yazdıysanızsabir tasinca oluyor demekki
pek yuzyuze gelmemeye calisir zaten o ya baskalariylada bole sorunlar yasadi onlarla pek yuzyuze gelmiyo evine gitmiyo gorusmuyo banada ole olur tek ben degilim ondan rahatsiz olan yani yuzyuze gelirsekte napalimbisey olmaz uzun surmez esimle biraz tartistik ama gecti gitti kaynim gidince bi daha guzel oldu valla ev ya yeni evlendim gibi oldu :)Yüzyüze geldiğinizde sorun olmıcakmı sizce? Eşiniz ne dedi bu yaptığınıza, gerçekten değişik bi yöntem olmuş
ben eşinizin yerinde olsam sizi terk ederdim. yaptığınız çok ayıp.... ayrıca kardeşi ekran görüntüsü aldıysa ne yapacaksınız. kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz...sabir tasinca oluyor demekki
basimi biraz agrittilar ama diger sorun yarattigi evdekilerde kaynanami felan arayip bizdede bole yapti vs diyince yani suc sadece bana kalmadi oglunun huyu ortaya cikmis oldu esimlede herkez konumus zaten kardesinin ne bok oldugunu herkes biliyor kardesin yuzunden esinle kavga edme fln diiye ole olduöyle nep net bir şekilde insan kardeşinin evinde istenmediği yerde neden kalır yüzsüz vs yazdıysanız
çok başınız ağrıyabilir ilerde
eşiniz bişey demedi mi size?
almamis aldiysada aldi suc bende degil onda dogru durmayan o heryerden kovulan oben eşinizin yerinde olsam sizi terk ederdim. yaptığınız çok ayıp.... ayrıca kardeşi ekran görüntüsü aldıysa ne yapacaksınız. kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz...
valla ben olaya tarafsız bakan biriyim ve sizi suçlu görüyorum. umarım ileride eşiniz olaya oldukça taraflı bakıp sen benim kardeşimi evden kovdun diyerek sizin üzerinize gelmez. kendi adıma benim eşim kardeşime böyle davransa paketler gönderirim geldiği yere. benim kardeşime anneme vs saygı duymayan böyle gizli kapaklı laf vurup saygısızlık yapan adam ileride bana da saygı duymaz der yol yakınken ilişkimi bitiririm..almamis aldiysada aldi suc bende degil onda dogru durmayan o heryerden kovulan o
goruntunun birisni almis hepsni almamis ya bu oyle biriki suc sonradan ona kaldi yaptiklari syden dolayi dogru duzgun biri degil onun icn kaynatam benm yanmda olyor. kaynimi arayip sen benim yanimda kalamadin elin kizinkn yaninda nasil kalacaksin demis normelde babasiyla kalyodu ankarada kaynatam burda calsyor yazlari ama surekli kavga edyorlardi adam gibi durmuyor huyunu bildigi icn kaynatam benim tarafmda annesi blmiyor tabi ne halt yediklerni ama onada soleyen oldu artik sorun yok konusu aclmiyor esim gecen gun yanina gitmis kavga edmisler gene bir pisliklik yapmis. valla evden gittigine cok memnun kalmistir esim bizim ordada yapardi birseyler bizi apartmanda kavga eddirecek suan kaldigi yerdeki evli bayanla gorusuyor bizide kotu duruma dusurcek benim evimde bukadar pislik biri kalmasjn surekli bana kiz ayarla diyor ne hali varsa gorsun adam olsunda oyle gelsin adam olana laf yokLutfen duzgun yazar misin? Eksik harfler olunca okunmuyor. Duzenlersen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?