evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

Kardes bu atilir mi hic sokaga. Sen rahatsiz oldugun seyleri soyle. Evin kurallarini acikla. Koca adam mecbur uyacak. Ama evden kovmak filan. Cok ayip..

Kardes bu atilir mi hic sokaga. Sen rahatsiz oldugun seyleri soyle. Evin kurallarini acikla. Koca adam mecbur uyacak. Ama evden kovmak filan. Cok ayip..
bekar evinde kalabilir okadar arkadasim var uni okuyor akrabasnda degilde ev tutyor rahatsiz edmemek icin ama esimin kardesonde o dusunce yok herseye karisyor odaya kapiyi tiklamadan daliyor felan daha birsuru sey

Benim eşimde abilerinin yanında kalmış annesi köyde olduğu için,ve eşim ailesi tarafından en küçük olduğu için çok şımartılmış ve yengelerinin burnundan getirmiş halada kendide yengeleride anlatır.

Sana karşı hadsiz davranışı,sınırı aşıcak bir laf veya eşin yanında yokken hoş olmicak davranışda bulunuyorsa haklısın kalmasını istemezsin.

Dayısında felan nasıl davrangığını boşver , herkeze aynı olamaz kişiye göre insan değişir.Kalacak yeri yokmuş belli ki biraz idare edebilirsin zaten 20 yaşında askere gittimi gidecek mi yoksa ?

Seni rahatsız eden şeyleri eşine söyle kardeşiyle konuşup düzelttirsin.

Belirli bir süreden sonra elbet ayrılmasılazım sende rahat etmek istersin tabi çalışmıyormu peki oğlan kaynananla paylaşabilirsin bu durumu

Annende kal döndüğümde olmasın evde de .

Nereye nezamana kadar kalıcak askere gitmiycek mi ? Okuyo mu ? Niçin kalıyo
valla bence evlenene kadar kalacak aslere gitmedii kacak durumda sikayet edmeyi bile dusundum en azindan askerden gelene kadar esimle birlikte oluriz diye askerden gelinde gene bizde kalir bunun evlenegide yok basima kaldi resmen kaynanam aryor valla geziyo bilmiuom nerde dedim iyi bosver elleme dedi kaynanamda dusunmuyor ki bunlar yeni evli o cocuk orda napuo dye bide torun soruyor bana

yaa kendi evimde şortla dolaşamıyorum rahat kıyafetlerle yemek yek vs yapamıyorum. tedirginim.de kimse insan yemez ama hoş bir şey değil böyle.
kardesimle aramimi bozmak istiyorsun felan diyor benim tarafmda pek olmuyor kalacak yero olmadigi icin

eşek kadar adamları kardeşlerinin evlerine nasıl gönderiyor bu analar anlamış değilim. açıkça konuşmaktan başka çareniz yok baştan niye kabullendiniz ki?
basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldi

ne olursa olsun yeni evli insanlar baş başa kalabilmeli..

işi gücü yok mu, otlu sulu yayla muamelesi mi yapıyor sizin eve?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…