o watsapı nasılmyatım bizde yaparız aklımda olsunbiraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti felan yazdim#
Hahha aferim, ne yazdin peki ben bilmezsem merakdan catlarim
ayarlarda gizlilik var canim sadece bunlar gorsun felan ayar var onu sectim whatsapa yazdm instngram gbi hikaye olyorya oraya yaptm whatsaptaki hikaye yerine karanlk byeri cektm yazi yazdimo watsapı nasılmyatım bizde yaparız aklımda olsun
evet canim arkadasim abow yurekmi yedon sen didi esim niye ole yazdin felan ddi ole ddm biraz tartissakda gecti gitti canim simdi rahatiz oh mishahahahaha, laf vurmamissin sen direk kardesi vurmussun, coook da iyi yapmissin.
Esin ne tepki verdi?
sagol canimcanım gönderdim yazdıklarına baktım ama tam göremedim
nasıl gitmeye razı oldu , hangi sayfada yazda oraan okuyum ,
gözün aydın olsunBejan19
olsun canim sagolasin :)hadi gözün aydın ben yorumunu okumadan yorum yapmışım:)
sagol canim
biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm
valla süper olmuş kurtulmuşsun , köydende gelip kalan olmaz bu laftan sonra ,
insanlarda gram düşünce yok yaaa ,
senın adına sevindim
halasiglde kalyoe canim geri gelecegini pek sanmiyorum gurur varsa gelmez istenmedigini bildigi halde hala bizde kalyorsa gurursuzdur felan yazmistim okadarda sey degildir heralde giderken istenmedigim yerde kalmam demisti yakinda askere gidecek zaten ondan sonrada ailesi kiz bulir evlenir gider heralde insAllah artik daha fazla kizlarla fingirdesmez ve evlenr adam olurNerde kaliyor suan kaynin?
Tekrar gelmez mi acep para da tutamiyor demissn.
Gerci hayati ogrenmesi açısından iyi olur hem
gonderdimEsinle aran bozulmasin diye sesini etmezsen daha cok kalir
kisa bir ozet gecsen. nasil yolladin ? gozun aydin bu aradagonderdim
sagol canim
biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm
aynencanim ayri eve niye ciktigimizi anlamayan biri var felan yazmistimtebrik ederim. anlamayan insana böyle yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?