evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

biraz degisik yontem whatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
o watsapı nasılmyatım bizde yaparız aklımda olsun

canım gönderdim yazdıklarına baktım ama tam göremedim

nasıl gitmeye razı oldu , hangi sayfada yazda oraan okuyum ,
gözün aydın olsun Bejan19

canım gönderdim yazdıklarına baktım ama tam göremedim

nasıl gitmeye razı oldu , hangi sayfada yazda oraan okuyum ,
gözün aydın olsun Bejan19
sagol canim
biraz degisik yontem whatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
whatsaba yeni evlinin yaninda birimi kalirmis biz annemgilden ciktik yanliz kalalim diye ayri ev tuttuk smdi basimiza bide esimin kardesi cikti istenmedigini bildigi halde bizdekalyorsa hala gurursuzdur felan yazdim canm

valla süper olmuş kurtulmuşsun , köydende gelip kalan olmaz bu laftan sonra ,
insanlarda gram düşünce yok yaaa ,

senın adına sevindim

Nerde kaliyor suan kaynin?
Tekrar gelmez mi acep para da tutamiyor demissn.
Gerci hayati ogrenmesi açısından iyi olur hem

valla süper olmuş kurtulmuşsun , köydende gelip kalan olmaz bu laftan sonra ,
insanlarda gram düşünce yok yaaa ,

senın adına sevindim

evet canim 3 5gun kalmasina bisey demem kimsenin ama kalici olarak kalinmazki yasi kac basi kac kendine baksn dusunmesi lazim milletin yeni toplu kalabalik aileden cikip evimize gecmisiz pesimize neden birini takiyolarsa

Nerde kaliyor suan kaynin?
Tekrar gelmez mi acep para da tutamiyor demissn.
Gerci hayati ogrenmesi açısından iyi olur hem
halasiglde kalyoe canim geri gelecegini pek sanmiyorum gurur varsa gelmez istenmedigini bildigi halde hala bizde kalyorsa gurursuzdur felan yazmistim okadarda sey degildir heralde giderken istenmedigim yerde kalmam demisti yakinda askere gidecek zaten ondan sonrada ailesi kiz bulir evlenir gider heralde insAllah artik daha fazla kizlarla fingirdesmez ve evlenr adam olur

Bu zamana kadar annenizde kaldığınız için kaynınızda kendinde doğal olarak abisinin evinde kalma hakkını görmüş.
Şuan için eşin yollayalım dememiş , mecburen evin kurallarına uymak zorunda o da.

tebrik ederim. anlamayan insana böyle yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…