valla sen deyince işte kabahat olurda bir kardeşinle ters düşsün kendi nasıl bozuluyormuş kendi de şaşar.kardesimle aramimi bozmak istiyorsun felan diyor benim tarafmda pek olmuyor kalacak yero olmadigi icin
kaynanama soyleyemem ki sikayet edmis gibi olur ya bi oglana bakamadilar felan der kaynanamin kendisi dusunmesi lazim bide ne yuzle torun soruyorsa yanliz kalmk basbasa yemek yemek romantiklik gobo hic bisey yapamiyoriz dogru duzgun musayit zaman bulanada kadar omrum gidiyor zor dusa giryorum birgun cok kotu patliycamBenim eşimde abilerinin yanında kalmış annesi köyde olduğu için,ve eşim ailesi tarafından en küçük olduğu için çok şımartılmış ve yengelerinin burnundan getirmiş halada kendide yengeleride anlatır.
Sana karşı hadsiz davranışı,sınırı aşıcak bir laf veya eşin yanında yokken hoş olmicak davranışda bulunuyorsa haklısın kalmasını istemezsin.
Dayısında felan nasıl davrangığını boşver , herkeze aynı olamaz kişiye göre insan değişir.Kalacak yeri yokmuş belli ki biraz idare edebilirsin zaten 20 yaşında askere gittimi gidecek mi yoksa ?
Seni rahatsız eden şeyleri eşine söyle kardeşiyle konuşup düzelttirsin.
Belirli bir süreden sonra elbet ayrılmasılazım sende rahat etmek istersin tabi çalışmıyormu peki oğlan kaynananla paylaşabilirsin bu durumu
valla bence evlenene kadar kalacak aslere gitmedii kacak durumda sikayet edmeyi bile dusundum en azindan askerden gelene kadar esimle birlikte oluriz diye askerden gelinde gene bizde kalir bunun evlenegide yok basima kaldi resmen kaynanam aryor valla geziyo bilmiuom nerde dedim iyi bosver elleme dedi kaynanamda dusunmuyor ki bunlar yeni evli o cocuk orda napuo dye bide torun soruyor bana
Bak bu konularda haklısın hergün ilişkiye girebilirsin duşa girmen gerekir utanırsın yanında rahatsız olursun.kaynanama soyleyemem ki sikayet edmis gibi olur ya bi oglana bakamadilar felan der kaynanamin kendisi dusunmesi lazim bide ne yuzle torun soruyorsa yanliz kalmk basbasa yemek yemek romantiklik gobo hic bisey yapamiyoriz dogru duzgun musayit zaman bulanada kadar omrum gidiyor zor dusa giryorum birgun cok kotu patliycam
aynen ya soluyorim rahatsiz olyom dye sacmalama sen yengesisin diyor ama onun o halini blyorum herkez rahatsiz olur kiz olsa bisey olmazdi benimde bekar abim var hayatta evimize gelmez rahatsiz edmek istemiyorum diyor ayda birkere 15dk anca oturup gidyor dusunce lazim herkezde dusunce yok koca adam ya okadar borc var bide onla ugrasyoz kizlarla yiyip yiyip gelyor benim yerimde baskasi olsa siimdiye kovardi anlatmadigim okadr sey varki esim icin susuyorum guzellikle halletmeye calisyorum en son care kotu haldeEsinizin sizden once rahatsiz olmasi gerek bence.. yaslar yakin,kardesi capkinmis falan.. ne biliyim bi dusunur insan ya,karim rahat edemez giyimine yatip kalkmasina hep dikkat etmek zorunda kalcak kendi evinde vs dye..kiz kardes olsa hadi neyse ..erkek ney ya bebek mi.koca adam olmus gitsin baska evde kalsin.
calısıyormu bekar evindekalacaj maddi yat var mı . esinede söyle evde erkek var ben sey yapmak istemiyorum diye .bekar evinde kalabilir okadar arkadasim var uni okuyor akrabasnda degilde ev tutyor rahatsiz edmemek icin ama esimin kardesonde o dusunce yok herseye karisyor odaya kapiyi tiklamadan daliyor felan daha birsuru sey
askere gidecegini soyluyor askerdeen sonra kesinlikle kabul edmemeliyim neolursa olsun bian once askere gitmesi gerek 97dogumlu nezaman gidecek en son hangi ayda gidyorlar acaba :/Ben olsam annemin evine gider, keyfime bakardım.
Evlilik demek sizin yaşadığınız şey değil. E madem ki evliliği yaşamayacağım, o zaman gider annemin dizinin dibinde yaşarım.
basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldi
calisyor ama o ev gecindiremez calistigi halde bizden para aliyor valla evlendimmi bello degil genelde anamin evindeym esim yokken ve oda buraya gelyo ona ev emanet edmekte istemiyorum sabah ise giderlen kapiyo acip birakip gidyor balkon acik bilmem ne arkasini topluyorum resmen eve hirsiz girecek yakinda esim gece nobete gittigi icin sabah gelyo iste ole gunlerde kardesi gelene kadar yapacagimizi yapiyoz sanki baskasinin evinde gibi ya ogunlerde esimde nobette uyyamayinca evde uyyor uyanana kadar kardesi gelyor bazen sacma salak gecyor gunlerimiz rahatlik yok huzur yok bebek yok stres var kaynanam arayip torun sorunca musayit zaman bulamiyoz diycem artikcalısıyormu bekar evindekalacaj maddi yat var mı . esinede söyle evde erkek var ben sey yapmak istemiyorum diye .
evet rahat edmemesi icin benim biseyler yapmam lazim bana gomlekleri utule diyor utulemiyorum kendisi utulesn sanki karisiym cay yap diyo yapmiyorim kendisi yapsin herseyini kendi yapsin daha basla seyler daha yapmam lazimki rahatsiz olup gitsin kotu felan davranayim ?oha senin annende mi kaldı.
genç adam kendisinin rahat edememesi lazım ne o öle..
askere gidecegini soyluyor askerdeen sonra kesinlikle kabul edmemeliyim neolursa olsun bian once askere gitmesi gerek 97dogumlu nezaman gidecek en son hangi ayda gidyorlar acaba :/
evet rahat edmemesi icin benim biseyler yapmam lazim bana gomlekleri utule diyor utulemiyorum kendisi utulesn sanki karisiym cay yap diyo yapmiyorim kendisi yapsin herseyini kendi yapsin daha basla seyler daha yapmam lazimki rahatsiz olup gitsin kotu felan davranayim ?
calisyor ama o ev gecindiremez calistigi halde bizden para aliyor valla evlendimmi bello degil genelde anamin evindeym esim yokken ve oda buraya gelyo ona ev emanet edmekte istemiyorum sabah ise giderlen kapiyo acip birakip gidyor balkon acik bilmem ne arkasini topluyorum resmen eve hirsiz girecek yakinda esim gece nobete gittigi icin sabah gelyo iste ole gunlerde kardesi gelene kadar yapacagimizi yapiyoz sanki baskasinin evinde gibi ya ogunlerde esimde nobette uyyamayinca evde uyyor uyanana kadar kardesi gelyor bazen sacma salak gecyor gunlerimiz rahatlik yok huzur yok bebek yok stres var kaynanam arayip torun sorunca musayit zaman bulamiyoz diycem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?