evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

kardesimle aramimi bozmak istiyorsun felan diyor benim tarafmda pek olmuyor kalacak yero olmadigi icin
valla sen deyince işte kabahat olurda bir kardeşinle ters düşsün kendi nasıl bozuluyormuş kendi de şaşar.

vallahi ben dünya iyisi bile olsa eşimin erkek kardeşiyle aynı evde yaşamak istemezdim sanırım yani nebileyim bana garip duşa girsen giremezsin rahat kıyafet giyemezsin. bırak eşim yokkeni varken bile zorlanırım yani duşa girmeye ben kendi evimde rahat edemiceksem neden bir evim var ki. kardeş atılırmıyla alakası yok bunun bence bu atmak değildir benim nazarımda

Esinizin sizden once rahatsiz olmasi gerek bence.. yaslar yakin,kardesi capkinmis falan.. ne biliyim bi dusunur insan ya,karim rahat edemez giyimine yatip kalkmasina hep dikkat etmek zorunda kalcak kendi evinde vs dye..kiz kardes olsa hadi neyse ..erkek ney ya bebek mi.koca adam olmus gitsin baska evde kalsin.

kaynanama soyleyemem ki sikayet edmis gibi olur ya bi oglana bakamadilar felan der kaynanamin kendisi dusunmesi lazim bide ne yuzle torun soruyorsa yanliz kalmk basbasa yemek yemek romantiklik gobo hic bisey yapamiyoriz dogru duzgun musayit zaman bulanada kadar omrum gidiyor zor dusa giryorum birgun cok kotu patliycam

Hiç durma şikayet et. O bu gevşeklikle askerden kaça kaça 5 yılda bitirir.

Olmaz böyle annenede gelmiş eşinden yüz buluyo kardeşiyse kardeşi gitsin kendi annesinin evine

Rahat giyin evin içinde kardeşi var diye derli toplu gezme.Esin birlikte olmak yakınlaşmak istediğinde önce pas ver sonra ses gidiyor rahatsız oluyorum de dön arkanı uyu.Arada ışte etkileyici bi kac şey yapıp ah şimdi yalnız olsaydık deyip iç çek falan

Aslında böyle numaralara gerek yok eşinin kabul etmemesi lazım nerden buluyorsunuz böyle adamları onu da hiç bilmiyorum tabi ama olan olmuş artık.Mecbur başka yollar deneyeceksin

Bak bu konularda haklısın hergün ilişkiye girebilirsin duşa girmen gerekir utanırsın yanında rahatsız olursun.

Yeni evlisiniz arada ailesinin yanına felan gitmiyor mu hiç ?

Kirada oturuyosanız dubleks bir eve çıkın ayrı kapıları olan üstte kardeşi oturur altta siz

aynen ya soluyorim rahatsiz olyom dye sacmalama sen yengesisin diyor ama onun o halini blyorum herkez rahatsiz olur kiz olsa bisey olmazdi benimde bekar abim var hayatta evimize gelmez rahatsiz edmek istemiyorum diyor ayda birkere 15dk anca oturup gidyor dusunce lazim herkezde dusunce yok koca adam ya okadar borc var bide onla ugrasyoz kizlarla yiyip yiyip gelyor benim yerimde baskasi olsa siimdiye kovardi anlatmadigim okadr sey varki esim icin susuyorum guzellikle halletmeye calisyorum en son care kotu halde

bekar evinde kalabilir okadar arkadasim var uni okuyor akrabasnda degilde ev tutyor rahatsiz edmemek icin ama esimin kardesonde o dusunce yok herseye karisyor odaya kapiyi tiklamadan daliyor felan daha birsuru sey
calısıyormu bekar evindekalacaj maddi yat var mı . esinede söyle evde erkek var ben sey yapmak istemiyorum diye .

Ben olsam annemin evine gider, keyfime bakardım.

Evlilik demek sizin yaşadığınız şey değil. E madem ki evliliği yaşamayacağım, o zaman gider annemin dizinin dibinde yaşarım.
askere gidecegini soyluyor askerdeen sonra kesinlikle kabul edmemeliyim neolursa olsun bian once askere gitmesi gerek 97dogumlu nezaman gidecek en son hangi ayda gidyorlar acaba :/

Yok kardeş evden atılır mı diyen olmuş da 20 yaşında kocaman adam.
Yeni evlisiniz.
daha onceden annenizde kalmaniz keyfi degildir heralde zorunluluktandir.
Simdi rahata ericekken yine basbasa kalamama durumu olmus.
Saygisiz vs diyorsunuz katlanilcak gibi degil.
Once ona konuyu direk soyleyin artik yalniz kalmak istiyoruz ilk yilim boyle hatirlamak istemiyorm vs de.
Anlamazsa kaynanana soyle laftan anlayacak biriyse.
Onlarda anlamazsa esine ciddi sekilde söyle sert çıkış yine o bnmm kardşmmmm derse!! Ya da baskalarida demis yakinlasmak isterse aman duyacak aman vs diye o da rahatsiz olsun
Yine olmadı o gidene kadar ben annemdeyim derdim heralde ama bekara kari bosamak kolay bilemiyorum o yuzden...

calısıyormu bekar evindekalacaj maddi yat var mı . esinede söyle evde erkek var ben sey yapmak istemiyorum diye .
calisyor ama o ev gecindiremez calistigi halde bizden para aliyor valla evlendimmi bello degil genelde anamin evindeym esim yokken ve oda buraya gelyo ona ev emanet edmekte istemiyorum sabah ise giderlen kapiyo acip birakip gidyor balkon acik bilmem ne arkasini topluyorum resmen eve hirsiz girecek yakinda esim gece nobete gittigi icin sabah gelyo iste ole gunlerde kardesi gelene kadar yapacagimizi yapiyoz sanki baskasinin evinde gibi ya ogunlerde esimde nobette uyyamayinca evde uyyor uyanana kadar kardesi gelyor bazen sacma salak gecyor gunlerimiz rahatlik yok huzur yok bebek yok stres var kaynanam arayip torun sorunca musayit zaman bulamiyoz diycem artik

oha senin annende mi kaldı.
genç adam kendisinin rahat edememesi lazım ne o öle..
evet rahat edmemesi icin benim biseyler yapmam lazim bana gomlekleri utule diyor utulemiyorum kendisi utulesn sanki karisiym cay yap diyo yapmiyorim kendisi yapsin herseyini kendi yapsin daha basla seyler daha yapmam lazimki rahatsiz olup gitsin kotu felan davranayim ?

askere gidecegini soyluyor askerdeen sonra kesinlikle kabul edmemeliyim neolursa olsun bian once askere gitmesi gerek 97dogumlu nezaman gidecek en son hangi ayda gidyorlar acaba :/

Siz eşinize deyin ki,
Ben kardeşin gidene kadar annemde kalacağım.
Ne zaman askere giderse o zaman bana haber ver, geleyim.

Eşinizde iş yok ki
Kardeşinin suratına tükürseniz fark etmez.

Ne sacma birsey bu ya evde onunla birlikte kalmak zorundamisiniz ne saygisiz insanlar ya esinizde enteresanmis cogu erkek kendi der zaten uygun olmaz git annemlerin evine diye esiniz isteyken evde bile duramazsiniz ki cok rahatsiz edici ben olsam anneme gider evden gidene kdr gelmiyorum derdim otursun kardesiyle madem

kaynanan bebek sorunca diceksin ki .. kaynım evde genç oğlan ben zaten utanıyorum eşim yokken zaten annemde duruyorum aynı evde durmamız uygun değil..

duş alamadığımız sesimiz gider diyede birlikte olamıyoruz malesef o yüzden torun sevemeyeceksiniz diceksin

Ben annemin evine gidiyorum kardesin gidene kadar da gelmiyorumv
Bak basinin caresine de git .
Ama daha once ne diye annende kaliyodunz
Madem evlendiniz sorumluluk almayi bileceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…