evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

Kardes bu atilir mi hic sokaga. Sen rahatsiz oldugun seyleri soyle. Evin kurallarini acikla. Koca adam mecbur uyacak. Ama evden kovmak filan. Cok ayip..
Neresi ayıp
Kardesiyle mi evlendi konu sahibi
Daha yeni evli 6 aylık
Asıl ayıp gelip kalan kişide

zaten evde olmuyorim esik yokken bu nereye kadar boyle gdiecekse kaynimda dusunmuyor niye anasina gidyo rahatsiz olyodur ben baska eve gideyim diye dusunse kafa yokki
Niye düşünsün rahat bir tip belli evden gitmeniz daha çok işine geliyordur. Oh ev bana kaldı diyordur. İnadına gitmeyin evinizde oturun. Surat asın, tersleyin, iş buyurun, onun çamaşırlarını yıkamayın, işlerini yapmayın, eve misafir çağırın sürekli vs.

Valla benim icim sıkıldı.Ekrandan evinize atlayip o kardesi ve esinizi bogazlamak geldi icimden.Nefret ediyorum boyle insanlardan.Eşiniz sesini cikarmiyor ona da ayri sinir oldum.Benim babam boyleydi eskiden.Olur olmadik misafiri eve alirdi.Hatta bir gün biz il dışındayiz.Annem kardesim ben.Babam calisiyor diye gelmedi tabi.Onu arayip sormayan bayramlarda bile sadece mesaj atan bir adam.Karisi da kendisi de öğretmen.Durumlari da var yani.Antalyaya geliyorlar.Otelde kalamazlarmis.Babam da ellerine evin anahtarini vermis.Sanki onlar ev sahibi babam evde misafir.Bir de yanlarında kucuk cocuk varmis.Sanirim yeni yeni tuvalet egitimi almaya baslamis.Evi b.k goturuyor tabi.Bunu da bizim komşu fark etmiş.Sen dondunmu Antalyaya bunlar kim diye soruyor anneme.Biz de bunun uzerine ogreniyoruz.Elektrigi kokune kadar kullanmis aile.Evin her yani sac kili.Kadin cope atmaya usenmis dolaplarin arkasina atmis.Kizil boyali sac killari iyy.Sanki kendo evi.Anlattikca yine delirdim bak.Yahu evde adam yasiyor karısı yaninda degil ne bu yuzsuzluk.Bir de utanmaz 2 hafta kalmis.Bundan sonra tabi annem onlemini aldi.Bir gun babami bir adam aradi iste babamin baska bir kuzeni.O kuzeninin arkadasinin oglu Antalyaya geliyormus.Yer yokmus kalacak.Bizde kalabilir miymis!Babam telefonda tamam abi dedi.Iki dk sonra kiyamet koptu.Annem de ara cabuk geri cevir falan dedi.Babam da iflah oldu artik tabi hanim ne derse nun uzerine akillandi biraz.Uzattim ama daha beterleri var bak.

Neresi ayıp
Kardesiyle mi evlendi konu sahibi
Daha yeni evli 6 aylık
Asıl ayıp gelip kalan kişide
iyide zaten ilk 4 ayı annesinin dizi dibinde geçirmiş. o zaman neden geçirdi ki madem evliler yalnız kalacaklar. kardeş bu sokağa mı atacak. benim eşim bana kardeşini koy kapının önüne dese önce o eşi koyarım..
sorun kardeşin kalmasında değil kardeşin saygısızlığında. onuda konuşacaklar bir güzel. evin kuralları var ona göre davranacaksın diyecekler. ha baktılar kardeş hala saygısız evin düzenini bozuyor. o zaman arayacak kayınvalidesini ben oğlunu zapt edemiyorum gel başında dur diyecek anası gelecek alacak.

geceleri iliskiye girmekten kacin sende ses gitmesin de. zaten bundan gercektede rahatsiz oluyorsundur ses gidermi diye ayip ya. koyden sehire araba yokmuymus gelecek

eşim, gencecik karısının yanına akran kardeşini nasıl bırakıp gece vardiyasına gidiyor. bakın herkes namussuz sapık değil ama dinen bile yasak bu. allah sağ gözden sol göze itimat etmemişde araya burnu koymuş.
ben burda senin esine suç bulurum. eşin biraz geniş bir adam. benim annemle babam evlendiğinde annem kaynana yanına gelin gitmiş evde birde bekar abisi var yani amcam varmış. babam çok yanlış bir karar olduğunu hemen anlayıp iki ay sonra ayrı eve çıkmış.
ben senin yerinde olsam ailemi toplar konuştururum eşin ve ailesiyle.

kardeşe bir yön çizin

alın karşınıza konuşun gelecek planlarını ya okusun ya çalışsın

hatta siz de okumayı düşünün bence. birlikte sınava hazırlanmayı teklif edin

krizden fırsat çıkarın. kazanırsa uzakta bir yer yazması için aklına girersiniz. siz de meslek sahibi olursunuz.

kuru kuruya insanı sokağa atmak olmaz bence. siz de haklısınız ona lafım yok tabi. ama kardeşin bir yöne ihtiyacı var.

biraz abartmamış mısınız? insan kendi öz kardeşine güvenmeyecek de kime güvenecek allaşkına.

dinen sakıncalıymış. dinen sakıncalı olmayan şey mi var kadınlar için.

biraz abartmamış mısınız? insan kendi öz kardeşine güvenmeyecek de kime güvenecek allaşkına.

dinen sakıncalıymış. dinen sakıncalı olmayan şey mi var kadınlar için.
simdi neler var neler.... basimiza tas yagacak cocuk taciz eden sapiklar kendi yegenine sarkan amca dayilar... hatta kardesinin karisina goz koyani kendi gozumle gordum. malesef kimseye guvenilmiyor

simdi neler var neler.... basimiza tas yagacak cocuk taciz eden sapiklar kendi yegenine sarkan amca dayilar... hatta kardesinin karisina goz koyani kendi gozumle gordum. malesef kimseye guvenilmiyor
hem öyleleri var, hem kardeş öyle olmasa bile kendi annesi babası varken evli abisi ve yengesinin evinde işi ne?

aynı şekilde sapık kadınlar da var. bu her erkeğe sapık muamelesi yaptrmayı gerektirmez. sizin yerinizde olsam çevremi değiştirirdim pek tekin gelmedi anlattıklarınız. önyargılarınızın sebebi onlar anlaşılan.

maalesef o eskidendi simdi.herkesin ozel hayati var mutlu olmak istiyor herkes evinde rahat etmek.istiyor cunku ev dedigimiz yer insanlarin rahatca soyunup pijamalarini.giyip gezebildigi rahat ettigi yer ama evde boyle biri varsa is zora biner.

degistirdim zaten. tam uzerine bastiniz. evet sapik.kadinlarda var kk da bir arkadasi halasi taciz etmis.mesela malesef duyuyoruz duymamak.isteriz.ama

Ya evlenip sortla,mini etekle esimi bekleyemeyeceksem,fantazi yapamayacaksam,yalniz veya esimle keyif yapamayacaksam ya da dogru duzgun tartisamayacaksam ne biliyim basbasa film izleyemeyeceksem niye evleneyim ya.Sinir oluyorum soyle tiplere.20 yasinda koca adam evlendirelim desen yok demez bunu da dusunsun

Sizin eve ışınlanıp eşinizle ve kaynınızla tartışmak geldi içimden.
Eşiniz de ne tuhaf bir adam 6 ayda evliliğin tadını almış bitirmiş demek ki.
Kaynana über düşüncesiz,fesatlık sezdim kendi rahatı bozulsun istemiyor.

ooh agzina saglikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…