Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar biz yeni evliyiz 4 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum(
esimle aramin bozulmasindan korkuyorim daha ojce biseyler soledim tartistikEşine söyle istemiyorum yeni evliyiz diye başka yapabileceğin bişey yok gibi ya da bi konu aç bekar arkadaşlarınla eve çıksan rahat edersin felan diye
bekar evinde kalabilir okadar arkadasim var uni okuyor akrabasnda degilde ev tutyor rahatsiz edmemek icin ama esimin kardesonde o dusunce yok herseye karisyor odaya kapiyi tiklamadan daliyor felan daha birsuru seyKardes bu atilir mi hic sokaga. Sen rahatsiz oldugun seyleri soyle. Evin kurallarini acikla. Koca adam mecbur uyacak. Ama evden kovmak filan. Cok ayip..
ailesi koydebi kere annenin olaya bu şekilde müdahil olması yanlış olmuş ki çocuk da çok mantıklı bi cevap vermiş.
çocuk niye ailesi ile kalmıyor?
birazdaha yapacaklariniyapsin hepsini siralayip solemeyi dusunuyorum kotu yanlariniHastane durmu sağlık sorunu vs yoksa kabul etmezdim net.
Eşine tavrını koy bence.
valla bence evlenene kadar kalacak aslere gitmedii kacak durumda sikayet edmeyi bile dusundum en azindan askerden gelene kadar esimle birlikte oluriz diye askerden gelinde gene bizde kalir bunun evlenegide yok basima kaldi resmen kaynanam aryor valla geziyo bilmiuom nerde dedim iyi bosver elleme dedi kaynanamda dusunmuyor ki bunlar yeni evli o cocuk orda napuo dye bide torun soruyor banaAnnende kal döndüğümde olmasın evde de .
Nereye nezamana kadar kalıcak askere gitmiycek mi ? Okuyo mu ? Niçin kalıyo
kardesimle aramimi bozmak istiyorsun felan diyor benim tarafmda pek olmuyor kalacak yero olmadigi icinyaa kendi evimde şortla dolaşamıyorum rahat kıyafetlerle yemek yek vs yapamıyorum. tedirginim.de kimse insan yemez ama hoş bir şey değil böyle.
basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldieşek kadar adamları kardeşlerinin evlerine nasıl gönderiyor bu analar anlamış değilim. açıkça konuşmaktan başka çareniz yok baştan niye kabullendiniz ki?