• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

nerden biliyorsun şuan atmadığını abi işte yenge bu evde diye annesine gidiyor atıyordur belki ? günah almayalım da bence sen eşine tüm olumsuzlukları anlat güzelce tatlı dille yok ikna olmadıysa dön annenin evine haber bile verme
ben annemgile gelyorum ama onda anahtar yok oda annemgile gelyor burfa kalyor.s

Eşiniz kardeşinin size nikahı düştüğünü bilmiyor mu? Kaynınızla yalnız kalamazsınız, haramdır. Ne biçim aileler var yaw, anlamak mümkün değil...

Senin annenin evinde kalacak kadar rahat adama ne yapsan boş. Eşinde, kardeşide,ailesi de hem rahat hem yüzsüz. Benim babannemde amcamı bize göndermişti ben küçükken. Neymiş evdeki kardeşiyle anlaşamıyormuş. O da böyle terbiyesiz saygısızdı. Babam da getirirdi annesi üzülüyormuş diye. Zavallı annemin hep başı ağrırdı. Yatak odanın kapısını sürekli kilitleyeceksin. Evdeyken gezmeye giderken hep kitleyeceksin. Neden derlerse evde başkası var dersin.
esimle konustum en fazla 3ay diyor askere gitcek diyor askerden sonra bizde kalmicak sabretcem 3ay

Eşiniz kardeşinin size nikahı düştüğünü bilmiyor mu? Kaynınızla yalnız kalamazsınız, haramdır. Ne biçim aileler var yaw, anlamak mümkün değil...
evet hic yanliz kalmadim zaten annemgile geldim hep yada annemi cagirdim eve boyle gecti gecyor gunlerm

Hic hos olmayan bi durum ister yeni evli ol ister olma uygun bi durum degil. Benim esimin kardesi 1 haftaligina misafirlige gelmisti esim sabah ise gidiyor ben aksama kadar evde onla kaliyordum esime dedim ki biliyorum guveniyorsun ama sen ise gidince bu sekilde ikimizin kalmasi dinen uygun degil ki oyle sabah kahvaltidan sonra oda cikabilir aksam beraber gelin demistim. Ve esimde haklisin dusunemedim dedi ve aksamlari yarin beraber cikalim veya yarin nereye gideceksin diye sorarak yanlis anlasilmaya mahal vermeden soyluyordu. Ustelik kaynim oturdugum sehirde okuyor. Diyecegim o ki esin inancli biri ise bunun uygun olmadigini soyle ve rahatsiz oldugun noktalari dile getir. Aslinda kiskanmasi lazim en basta ama birde bu yonden konus canim istersen
askere gidene kadar bizde sonrasi yok bekar evinde kalcak komustum en fazla 3ay diyor askere gidecekmis

kaynın rahatsız olmaz yapacağın hiçbir şeyden benim anladığım bu.. fazlasıyla rahat ve vurdumduymaz belli ki.. bu işi en iyi kv halleder bence eşinden ziyade..
eşine de sürekli şikayet etme.. şikayet olarak değil ama mesela kaynın salonda oturuyor, siz de eşinle koridorda karşılaştınız gibi ani anlarda kulağına şu an bunu(o sizin hayal gucunuze kalmis) yapmak isterdim ama maalesef yapamıyorum diyip ufak bir öpücük kondurabilirsin.. her gün değil tabi ki...
bunlar farklı şeyler de olabilir; ama kardeşi olmasa evinizde yalnız olsanız hayatınızda değişebilecek şeylerin sinyalini ver..

ve annenizin evinde 6 ay kaldıysanız, kardeşi demiş ya öncesinde de yalnız değildiniz diye, 6 ay annemler vardı 6 aydır da sen bizdesin, evlilik yıldönümümüzde artık yalnız olalım diyebilirsin..

ama bu sözlerin hepsi doğru yerde söylendiğinde anlam kazanır söyledıgın yere dikkat et :KK66:
cok guzel oneriler bunlar canim cok tesekkur ederim ilk ozel gunumuzde yapacagim :)

Ayyy bir yeni evli evinde kardeş konusu daha.

Yerinizde olsam kardeşine sorumluluk verirdim.
Çamaşır mı yıkadınız, ütü şurda ütüle kıyafetlerini de.
Acıktım mı dedi tencere mutfakta de.
Çay mı istedi mutfağın yolunu biliyorsun demleyebilirsin de.
Sabahın erken saatlerinde elektrik süpürgesini aç ve temizlik yapıcam de gönder evden.
Bu tavrında kararlı olursan sıkılıp gidecektir. Hizmet edecek kimse kalmayınca.
Ayrıca eşiniz kardeşine neden yetim,kimsesiz muamelesi yapıyor anlamış değilim.
gidecek yeri yok diyor heryerden kovuluyor kendisi cunku duzgun biri olmaynca kovulur tabiki

Ister yeni evli olun ister 20 yıllık. Sahip cıkılacak yaşta ufak bir cocuk degil, "atamamak" ne demek. Sizden evvel eşiniz rahatsız olmalı, evde karısı var ve de erkek kardeş. Kayin validenle esin konuşmalı. Ayrica kayin validen başina atip koyde ohh mis sanki ufak cocuk gibi bi de merak edip sana sormasın. Seni kendileri köydeyken iki erkege bak diye mi almışlar. Burda esas onemli olan kocanın tutumu ki zaten o müsade etmese bu durumu yasamazdınız.

Tatsizlik cikacak diye kocanla konusmaktan cekinme...sen konusmadikca kabullendi sanirlar. Ama kocan dabir degisik tepki veriyo anlasilan. Sen de daha net tavirlar koy. O zaman buyrun siz oturun ben annemlere geciyorum de. Açıkça mahrem diye bisey var...ben evimde bekar evi gibi iki erkekle yaşayamam. Ne dusa rahat girebiliyorum ne de uzanip istedigimi giyemiyorum de.
soledim canim en fazla 3ay dedi 3ay sinra rahatiz

Neresi ayıp
Kardesiyle mi evlendi konu sahibi
Daha yeni evli 6 aylık
Asıl ayıp gelip kalan kişide
evet aynen canim dusunmesi lazim bunlar yeni evli ben burda kalmayim demesi lazim sonucta benim neden ayri eve ciktomi biliyor rahat edemiyorum annemglde bian once ayri eve cikalim dedm o ble ev ararken vardi smdi bizde kalyo dusuncesiz aptal

kardeşe bir yön çizin

alın karşınıza konuşun gelecek planlarını ya okusun ya çalışsın

hatta siz de okumayı düşünün bence. birlikte sınava hazırlanmayı teklif edin

krizden fırsat çıkarın. kazanırsa uzakta bir yer yazması için aklına girersiniz. siz de meslek sahibi olursunuz.

kuru kuruya insanı sokağa atmak olmaz bence. siz de haklısınız ona lafım yok tabi. ama kardeşin bir yöne ihtiyacı var.
kendisinin asker zamani geldi askere gidecek yakinda sabredyorum

biraz abartmamış mısınız? insan kendi öz kardeşine güvenmeyecek de kime güvenecek allaşkına.

dinen sakıncalıymış. dinen sakıncalı olmayan şey mi var kadınlar için.
sakincali desem sanki obur seylere uyyorumusun diycek bircok sakincali seyler var

eşim, gencecik karısının yanına akran kardeşini nasıl bırakıp gece vardiyasına gidiyor. bakın herkes namussuz sapık değil ama dinen bile yasak bu. allah sağ gözden sol göze itimat etmemişde araya burnu koymuş.
ben burda senin esine suç bulurum. eşin biraz geniş bir adam. benim annemle babam evlendiğinde annem kaynana yanına gelin gitmiş evde birde bekar abisi var yani amcam varmış. babam çok yanlış bir karar olduğunu hemen anlayıp iki ay sonra ayrı eve çıkmış.
ben senin yerinde olsam ailemi toplar konuştururum eşin ve ailesiyle.
ben birkezdaha konustum busefer iyi oldu gibi canim insAllah gidecek askere kadar bizde genede nezaan gitcegi belli degil simdi ev tutamaz zaten kacak heran gidebilir

geceleri iliskiye girmekten kacin sende ses gitmesin de. zaten bundan gercektede rahatsiz oluyorsundur ses gidermi diye ayip ya. koyden sehire araba yokmuymus gelecek
evet bende rahatsz olyorm canm askere.gidecek diye bende siimdiye kdar sabrettim bazen cok cinlerm tepeme cikiyor

iyide zaten ilk 4 ayı annesinin dizi dibinde geçirmiş. o zaman neden geçirdi ki madem evliler yalnız kalacaklar. kardeş bu sokağa mı atacak. benim eşim bana kardeşini koy kapının önüne dese önce o eşi koyarım..
sorun kardeşin kalmasında değil kardeşin saygısızlığında. onuda konuşacaklar bir güzel. evin kuralları var ona göre davranacaksın diyecekler. ha baktılar kardeş hala saygısız evin düzenini bozuyor. o zaman arayacak kayınvalidesini ben oğlunu zapt edemiyorum gel başında dur diyecek anası gelecek alacak.
esim aradi annesinj fakat annesi bisey yapmiyor ben bunla bas edemiyorum hep kari kiz pesinde alin sunu basimdan dedi ama nafile gene basimizda herkez basdan saviyor

Back
X