• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

sonuna kadar haklısın bu ne saçmalık kovmanın nesi ayıp anlamadım dogrusu yenı evlısın yanı acık acık rahatsız oldugunu soyle eşine ne bu emrıvakılık bikere etik değil sen evde rahat edemezsin ister istemez ayrıca bi kaç gun kalır neyse de alıskanlık ederse sıkıntı..

merhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum :KK43:(
Böyle anlayışsız yüzsüz insan müsvettelerinden nefret ediyorummmmm
Yahu gencecik yeni evli gelinsin,o adamın sizin evde, senin yanında ne işi varrrrrr
Kalacak başka yer yok da son çare senin yanını mı buldular
Aklı başında büyükler yok mu sizin çevrenizde
Eşinizdeki rahatlıkta pes doğrusu siz rahatsızsınız adamın umru bile değil
Ben olsam çeker giderim annemin evine bi yol bulsunlar öyle geri gelirim bu ne yaaa

Askerlige kadar bile burda kalmasını gerektirecek bir bahane yok ki...Askere kadar idare edilecek pozisyon bile yok. Değil 3 ay 3 gun siz diken üstündesiniz...

Sizin erkek kardeşiniz yok mu...onu da getirin hem tek hissetmezsiniz hem de esiniz empati yapar.

Askerlige kadar bile burda kalmasını gerektirecek bir bahane yok ki...Askere kadar idare edilecek pozisyon bile yok. Değil 3 ay 3 gun siz diken üstündesiniz...

Sizin erkek kardeşiniz yok mu...onu da getirin hem tek hissetmezsiniz hem de esiniz empati yapar.
abim var ama hayatta bize gelmez ranatsoz edmek jstemiyorum sizi diyor dusunceli adamin hali baska oluyor

:KK70: haticeydi kızın adida aman o olmadığına sevindim onun bide face hesabindaki resimde senin avatarindaki resmin aynısı olunca bi an o mu dedim
:D o deglm ondan farkm ne durumumuz ayni heralde Allahim bize sabor versin insAllah kurtuluruz evdekilerden

Ya eşiniz haklı,tabikide kardeşini bırakamaz hemde öyle kovmak,git demek felanda olmaz,gerçekten ayıp.
Ama bir yandanda lakayet hareketlerden rahatsız olmakta sizde haklısınız. Burda suç 20 yaşına gelmiş aklı beş karış havada kardeşte. Herkes edebiyle adabıyla otursa,efendi olsa kimse kimseye bir şey demez.
Hareketlerinizle kardeşe onun hakkındaki fikirleri anlatabilirsiniz,sözlerinizlede kendine biraz çeki düzen verdirebilirsiniz,tabii önce kibar şekilde.
cok dogru konustun kardesim ya ama askere gidene kadar kalcak sonra kesinlikle yok bugn mesaj attm esime konustuk kendisi nobette cunku en fazla 3ay dedi esim icin sabredyorum umarim kiymetimi bilirsin dedm baskasi olsa bu zamana kadar bile yanimozda kalmasina izin vermezdi dedim vs

merhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum :KK43:(
1 hafta esine yaklasma ses gider rahat olamıyorum istemiyorum geriliyorum falan de nazli nazli biraz heyecanlandir ama sonunu getirme iste. Kardesini gonderir hemen.

Şu 'kocama söyleyemem yoksa tartışırız' kafasını hiç anlamıyorum. Ben hiçbişeyi içimde tutamam. Çat çat söylerim herkese o anda. Sendr kocana söyleyeceksin kardeşinin gitmesini istiyosan. Kavganı da bir güzel edeceksin. Kardeşi gidene kadar da kocanla ilişkiye de girme.

1 hafta esine yaklasma ses gider rahat olamıyorum istemiyorum geriliyorum falan de nazli nazli biraz heyecanlandir ama sonunu getirme iste. Kardesini gonderir hemen.
mart ayinda evimize ciktik ondan onceside bzi annemgilde kalyoduk oda annemgilde kalyodu boyle bi yuzsuzluk yok ya :(

Şu 'kocama söyleyemem yoksa tartışırız' kafasını hiç anlamıyorum. Ben hiçbişeyi içimde tutamam. Çat çat söylerim herkese o anda. Sendr kocana söyleyeceksin kardeşinin gitmesini istiyosan. Kavganı da bir güzel edeceksin. Kardeşi gidene kadar da kocanla ilişkiye de girme.
bu zamana kadar nasil oldu derse mart ayinda evimize gectik biz gundiz hastaneden gelince olan oluyor o gelene kadar gene ole olmaya devam eder hersey kisitli

cok dogru konustun kardesim ya ama askere gidene kadar kalcak sonra kesinlikle yok bugn mesaj attm esime konustuk kendisi nobette cunku en fazla 3ay dedi esim icin sabredyorum umarim kiymetimi bilirsin dedm baskasi olsa bu zamana kadar bile yanimozda kalmasina izin vermezdi dedim vs

kıymet bilir mi muamma da ılerısı için ısıkları acık bırakmıs oldun adam nasıl olsa esim kızmıyor dıyerekten artık tum sulaleyı katar da katar simdiye kadar yenı evlıllerın yanına kardesının gittiğini ilk sende gördüm daha sız bıle bırbırınıze yenı alısıyorsunuz evlılık hayatına beraber yasamaya ne bılıyım tuhaf..

Çok yanlış bence neler duyuluyor öyle çocuk değil bu 20 yaşında genç. Eşiniz nasıl kabul ediyor bunu? Kardeşi olabilir ama bu devirde artık kime güvenebiliyoruzki.

Çok yanlış bence neler duyuluyor öyle çocuk değil bu 20 yaşında genç. Eşiniz nasıl kabul ediyor bunu? Kardeşi olabilir ama bu devirde artık kime güvenebiliyoruzki.
aynen canim ben belirttim rahat olamiyom diye bastan belli ben kardesin varken ve sen yokken bu evde kalmam annemgile giderim.dedm

kıymet bilir mi muamma da ılerısı için ısıkları acık bırakmıs oldun adam nasıl olsa esim kızmıyor dıyerekten artık tum sulaleyı katar da katar simdiye kadar yenı evlıllerın yanına kardesının gittiğini ilk sende gördüm daha sız bıle bırbırınıze yenı alısıyorsunuz evlılık hayatına beraber yasamaya ne bılıyım tuhaf..[/QUOTE
her firsatta solemeye calisyorum soluyorum bsska elimden ne gelir kaynanamgl dusunmedikce

annemin evinde yanliz kalamiyorduk dedim evde cok kisiydik rabatsiz olyorduk yanliz bas basa kalalom diye ayri eve ciktik gene yanliz kalamadik kaynim bize yerlesti
Ben evinizde yalnız kalamadığınız için annenizde kalıyorsunuz sandım :)

Ben kardesinle yalniz kalamiyorum annemde kalicam bahanesi yaratacaksin.

Kardeşe üzüldüm aslında. Aynı yaştasınız hiç olacak işmi. Bide odalara dalmalar filan... bunları eşinin düşünmesi lazım

Back
X