- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
AMİNNNNNNNN inşallah çok teşekkür ederim çok çok çok sağolGayet güzel görünüyor Allah huzurla oturmayı nasip etsin :)
Konunda yazdın mı bilmiyorum ama kaç yaşındasın acaba merak ettim :)AMİNNNNNNNN inşallah çok teşekkür ederim çok çok çok sağol
20yasindayim 11 eylül de 21 ime gireceğim inşallah : )Konunda yazdın mı bilmiyorum ama kaç yaşındasın acaba merak ettim :)
AMİN İNŞALLAH çok teşekkürlerGüle güle otur, huzurla:)
AMİN İNŞALLAH çok tesekkirlerÇok güzel döşenir bu ev.
Allah tamamnına erdirsin. Gule gule oturun.
AMİNN inşallah çok teşekkürler ALLAH C.C razı olsun İNŞALLAHGüle güle oturun
İNŞALLAH AMİNNNNNNN çok teşekkür ederim YÜCE RABBİM daha da güzellerini versin sanada inşallah bu güzel dileklerin çok cok teşekkür ederimFazla soğuk olmayan yerdeyseniz sıkıntı etme canım sobayı. Isınma bir şekilde olur.
Evin de çok güzel. İçini daha da güzelleştirecek olan sizsiniz zaten.Bahçeye gönlünce rengarenk çiçekler ek, fideler ek. İstediğiniz vakit çoluk çocuğa karışınca da salıncaklar kurarsınız.
İnşaAllah bir ömür huzurla oturmayı nasip eder Rabbim. Hep de bu şekilde orta yolu bulup mutlu olursunuz.
AMİNNN inşallah çok sağolHuzurla oturun
Amin insallah sizi de :)AMİNNN inşallah çok sağolgaliba asker yarenisin RABBİM hayırlısıyla inşallah tez zamanda kavuştursun
Teşekkürler : )Amin insallah sizi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?