- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Bak sen Yen’i üyesinBana burda yorum yapma yetkisi verilmişse yorum yaparim. Konu sahibine yazmak için özel mesaj atmalısın. Bil istedim.
Karı koca tartışacaklar adam bi hava almaya çıkacak orada yurttan bi kızla karşılaşacak ve birden kıvılcımlar çakıp aşık olacak öyle mi. Ahahaha fanteziye bak.Bence taşınma işini bir kez daha düşünün. Bende olsam sanırım istemezdim. Erkek sonuçta bizim bile dikkatimizi çeker ki onun nasıl çekmesin. Onu geçtim hadi tartıştığıniz bir gün es kaza gönlü başkasına kayiverir. Ay bilemedim ben bu durumu ya
Karı koca tartışacaklar adam bi hava almaya çıkacak orada yurttan bi kızla karşılaşacak ve birden kıvılcımlar çakıp aşık olacak öyle mi. Ahahaha fanteziye bak.
Ya kendimi tutayım diyorum da banlansam da paşalar gibi yatarım yapacak bir şey yok. Allah aşkına herifi eve kapasın o zaman. Kavga eden adam sokakta işte arabada yolda izde herrrrr türlü bulamazmış gibi karşıdaki öğrenciden mı medet umacak Allasen ya? umarsa zaten bu bambaşka bir konu yani. Sözde kadın olacağız, kadına tahammülümüz yok. Bu kadar baskı yüzünden geliyor her şey başımıza ama bi anlaşılamadı gitti. Azcık kendinize güvenin ya da atmayın canını yediğim imzasını kardeş.Olur mu olur neler görüyor duyuyoruz
Alın bende de o kadar. Vallahi şüphem varsa bile ki özgüven sorunum yok, gider hepsiyle tanışır ablaları/ arkadaşları olur, eşimden enişteniz diye bahseder sorunu kökten çözerdim. Ama yurdum kadınında strateji sıfır, yakınma, tırsma, çemkirme full.Keşke öyle bir şey olsa. Onların neşesi, gençliği, okula gidip gelirken ki halleri.. Eski halime dönmeme yardımcı olurdu belki. Okurken ne güzeldi hayatım, sevgili dertleri, sınav stresi, gezmeler, dış görünüşümü sürekli değiştirmeler.. Gençleri seviyorum, pozitif enerji veriyorlar bana. Eşimin yurtta kalan kızlara kötü gözle bakacağını düşünmüyorum.
Ya kendimi tutayım diyorum da banlansam da paşalar gibi yatarım yapacak bir şey yok. Allah aşkına herifi eve kapasın o zaman. Kavga eden adam sokakta işte arabada yolda izde herrrrr türlü bulamazmış gibi karşıdaki öğrenciden mı medet umacak Allasen ya? umarsa zaten bu bambaşka bir konu yani. Sözde kadın olacağız, kadına tahammülümüz yok. Bu kadar baskı yüzünden geliyor her şey başımıza ama bi anlaşılamadı gitti. Azcık kendinize güvenin ya da atmayın canını yediğim imzasını kardeş.
Yurt üniversite yurdu demi ?Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Siz öyle bir yerden tutarsiniz o zaman bunda alınacak ne var ki. Eleştiriye açık olalım biraz bu benim düşüncem ve fikrim. Kim ne derse desin adamın birşeyleri gözüne de sokmamak lazım diye düşünüyorum. Biraz saygı...
Alın bende de o kadar. Vallahi şüphem varsa bile ki özgüven sorunum yok, gider hepsiyle tanışır ablaları/ arkadaşları olur, eşimden enişteniz diye bahseder sorunu kökten çözerdim. Ama yurdum kadınında strateji sıfır, yakınma, tırsma, çemkirme full.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?