Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Bence taşınma işini bir kez daha düşünün. Bende olsam sanırım istemezdim. Erkek sonuçta bizim bile dikkatimizi çeker ki onun nasıl çekmesin. Onu geçtim hadi tartıştığıniz bir gün es kaza gönlü başkasına kayiverir. Ay bilemedim ben bu durumu ya... Yorumum eğer genç yaşını başını almış kızların yurdu ise geçerli. Eğer küçüklerse ve bakarsa sapıklık sapkınlik zaten...

Karı koca tartışacaklar adam bi hava almaya çıkacak orada yurttan bi kızla karşılaşacak ve birden kıvılcımlar çakıp aşık olacak öyle mi. Ahahaha fanteziye bak.

Olur mu olur neler görüyor duyuyoruz
Ya kendimi tutayım diyorum da banlansam da paşalar gibi yatarım yapacak bir şey yok. Allah aşkına herifi eve kapasın o zaman. Kavga eden adam sokakta işte arabada yolda izde herrrrr türlü bulamazmış gibi karşıdaki öğrenciden mı medet umacak Allasen ya? umarsa zaten bu bambaşka bir konu yani. Sözde kadın olacağız, kadına tahammülümüz yok. Bu kadar baskı yüzünden geliyor her şey başımıza ama bi anlaşılamadı gitti. Azcık kendinize güvenin ya da atmayın canını yediğim imzasını kardeş.

Eşinin yaptığı bir hata bir yanlış mı var? Güven problemin mi var?

Yoksa durup dururken bu tarz düşüncelere bürünen kadınlara pek sağlıklı bakamıyorum ben.

Eşim kadınlı erkekli karışık spor salonuna giderdi zerre düşünmezdim acaba aldatırmı? Acaba bakar mı ?tamamen güven meselesi.

Sen ne kadar kendini yersen ye bir adam kansız ise yapacağını her türlü yapar.

Keşke öyle bir şey olsa. Onların neşesi, gençliği, okula gidip gelirken ki halleri.. Eski halime dönmeme yardımcı olurdu belki. Okurken ne güzeldi hayatım, sevgili dertleri, sınav stresi, gezmeler, dış görünüşümü sürekli değiştirmeler.. Gençleri seviyorum, pozitif enerji veriyorlar bana.
Eşimin de yurtta kalan kızlara kötü gözle bakacağını düşünmüyorum.

Alın bende de o kadar. Vallahi şüphem varsa bile ki özgüven sorunum yok, gider hepsiyle tanışır ablaları/ arkadaşları olur, eşimden enişteniz diye bahseder sorunu kökten çözerdim. Ama yurdum kadınında strateji sıfır, yakınma, tırsma, çemkirme full.

Siz öyle bir yerden tutarsiniz o zaman bunda alınacak ne var ki. Eleştiriye açık olalım biraz bu benim düşüncem ve fikrim. Kim ne derse desin adamın birşeyleri gözüne de sokmamak lazım diye düşünüyorum. Biraz saygı...

Yurt üniversite yurdu demi ?

Bence bir psikologtan yardım alabilirsiniz. Kıskançlığınızın dozu yüksek gibi geldi bana.
Tabi ki, geçmiş faktörler etkendir. Yanlış anlamayın beni sakın ama elinizde olan bir kıskançlık yaşamıyorsunuz bence.
O yüzden yardım almanızı önerdim. Sonuçta hayatımızın belli dönemlerinde,
elimizde olmayan şeylerde bir uzmandan yardım alabiliriz.
Sevgiler.

konu sahibi herkesin kişiliği farklıdır, birçok kişinin takılmayacağı şeye sen takılabilirsin, insanlar hislerinden dolayı yargılanmamalılar, kimseye fiili zararı da yoksa özellikle.Belli ki huzursuz olacaksınız, ev dediğiniz huzurlu olmalı, taşınmayın oraya bence.Ben de taşınmazdım sanırım.Hiçbir şey olmasa bile bu hislerle en küçük bir şeyi yanlış yorumlar üzülürsünüz.

Konu sahibi arkadas ben bir ara ozel yurtta kalmistim. Oda arkadaslarim hep ogrenciydi tabii. Odalarimizin yola bakan kismi tamamen camdi ve stor vardi. Ben kapattikca kizlar sicaktan duramayip acarlardi kac sabah uyandigimda karsidaki apartmandaki insanlarlarla yuzyuze geldigim oldu.
Yorum yapanlar orda sadece ogrenciler kalmiyor ustelik uni. Yasi sadece 18 degildir. Ayrica ogrencilere potansiyel erkek avcisi gozuyle de bakmak cok cok fena bir düşünce o da ayri bir konu. Ben olsam ben de istemezdim. Heleki o kaldigim yurttan sonra. Genclerin yurtta dertleri makara olur ders olur sus pus olur. Karsidaki insanlara poz vermek olmaz ama karsisinda otyrmamakta da fayda var.

Ya kusura bakma yorumunu tesaduf gordum de :) beni. Kaldigim yurtta sadece ogrenciler kalmiyordu. Evliler calisanlar bile kalabiliyordu 30 yasinda kizlar da vardi. Bu kadin hangi biriyle abla karfes olsun yurtta var 200 300 kisi. Oyle tipler var ki sulu dereye goturr susuz diye geri getirir :) masumlar da arada kayniyir iste bu yuzden. Ayrica terasımızda ic camasiyla bikini tarzi dolasan kizlar vardi :) 20 22 yaslaronda. Gercekten ister miydin bu manzara esliginde esinle vakit gecirmeyi?
Ve maalesef ki ogrenciler icin boyle yorum yaptigim icon utaniyorum ama devrimizin kizlarinin bir kismi kendini bilmiyor... onlar okumaya gelmisler ben ne diyorum degil mi? Ama gozumle gordum yasadim sahit oldum.

Tövbe tövbe. Peki ya erkek yurdu olsaydı da eşiniz bu konuyu açsaydı ne düşünürdünüz ? Biraz empati.... kıskançlığın da bir boyutu var. Eşin bakacak biri değil belki ama sen camdan bakıp bunları düşünebiliyorsan o eşinin vay haline ...bu kıskançlık değil bence sapkınlık. Eşiniz bakacak diye eve dergi gazete de almayın. TV de de kadınlara bakabilir tv almayın. İnstagramda kadın dolu onlara da bakabilir telefon kullandırtmayın. Bunun sonu yok. Bence bir psikoloğa görünün. Buraya bu konuyu açıp insanların fikrini merak etmiyorsunuz, sadece düşündüğünüzün normal olMAdıgını bildiğinizden kendinize destekçi arıyorsunuz. Profesyonel destek alın lütfen.

Bazilari da yine vur diyince öldürmüş. Pedofil, subyanci filan ne ya? Ogrenci veya degil kimsenin evi, kaldigi yer gozetlenmez. Perdeyi sonuna kadar da açsa o onlarin sorunu, herkesin kendi ahlakı oturup bakmam ben, kendi perdemi kapatirim. Bu agir sapikliktir.

Onun disinda 20li yaslarinin basindaki insanlar nezamandan beri sabi sübyan oldu. Sacma sapan konuşuyorsunuz.
20 yasindaki kizlara 40 yasinda adamin bakmasi uygun mu diyecekseniz degil, 30 yasindakileri de rontgenlemesi uygun degil zaten :) Ama pedofil bambaska bir boyut.
I ikikerekiki
@bestwest

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yurtta kalmıştım bir dönem. Valla ben olsam tedirgin olurdum çünkü bazı kızların ar damarı çatlamış. Benim kaldığım odadaki şeker çocuklar cam ve tül açıkken çok rahat sütyen değiştirir şortsuz gezerlerdi -ağustos ayında- ve o tül ve perde asla kapanmazdı. Sonunda dayanamayıp yurttan ayrıldım hem de kalmadığım ayların ücretini de ödeyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…