- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Dilerim ki kızlar her gün renk renk şort giysin, konu sahibin eşi hiç birine bakmasın ama konu sahibi izleyip izleyip kendini yesin. Çünkü hak etti.O kadar sey yazıyoruz boşuna. Hala kızlar da kendini teşhir etmesinler diyor. Oldu, ya senin kocan sapik ya da sen paranoyaksin diye hepimiz carsaf giyip gezelim.
Asıl sizin yazdiklariniz nekadar Çirkin beddua dönüp dolaşıp sizi bulur aaa ayıp degilmi sorununu anlatmış derdini anlatmış neden şikayet ediyorsunuz empati kurarmisiniz biraz anlayışlı olun lütfen demekki bu konuda çok hassas kendine yediremiyor her insanın yapısı farklı. Bu sitede neler neler konuşuluyor bula bula bu konuyami çamur attınız hanfendi gayet açık bi şekilde duygularını anlatmış. Yediremiyor zoruna gidiyor demekki. Herkes geniş olmak zorunda degilki demekki çok çok çok seviyor. Sizin bu yaptığınız ayıp lütfen saygımızı bozmayalim hanımlar ⚘⚘⚘Dilerim ki kızlar her gün renk renk şort giysin, konu sahibin eşi hiç birine bakmasın ama konu sahibi izleyip izleyip kendini yesin. Çünkü hak etti.
eşinizin gözü dışardaysa isterseniz yurt şehir dışında olsun bakan yine bakar.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Yav bu beddua mı :))) allah aşkına gencecik kızlara kafayı takan kadınlar en az erkekler kadar tehdit oluşturuyor. Biz de kız yurdunda öğrenci olduk. Asıl kendimi o kızların yerine koydum da herkes hakkımda böyle düşünse o düşünene çok daha ağır şeyler dilerdim. Kadınların çocukların “teşhir” sebebiyle istismar edildiği şu hassas dönemde açılacak konu bile değil bu. Dünyanın kanayan yarasını görmeyen konu sahibi bencilce “yurttaki kızlar usturuplu giyinse hiç olmazsa” modunda. Görmek istemeyen kendi gözüne bandaj çekmeyi öğrenecek. Bi bitmedi şu karşısındaki suçlayıcı zihniyet.Asıl sizin yazdiklariniz nekadar Çirkin beddua dönüp dolaşıp sizi bulur aaa ayıp degilmi sorununu anlatmış derdini anlatmış neden şikayet ediyorsunuz empati kurarmisiniz biraz anlayışlı olun lütfen demekki bu konuda çok hassas kendine yediremiyor her insanın yapısı farklı. Bu sitede neler neler konuşuluyor bula bula bu konuyami çamur attınız hanfendi gayet açık bi şekilde duygularını anlatmış. Yediremiyor zoruna gidiyor demekki. Herkes geniş olmak zorunda degilki demekki çok çok çok seviyor. Sizin bu yaptığınız ayıp lütfen saygımızı bozmayalim hanımlar ⚘⚘⚘
Al benden de o kadar. Ben kız yurdunun karşısına taşınsam ve kocam baksa erken fark ettim dallamayı diye memnun olurum. Kızların haberi bile yokken sapık röntçü kocamı suçlarım onların yerine. Normal insanlar böyle yapar en azından.Benim eşimi o kızların odasına koy yine de utanır dönüp bakmaz rahatsızlık vermez. Öğrenci insanlara bakacak kadar sapık değil. Kardeş gibi görür o kadar da eminim. Siz sapık insanlarla evleniyorsunuz sonra da vay efendim şöyle böyle!
Ben olsam kocam bakarsa tacizden şikayet ederim. Böyle bir insanla da olmam. Edep denen bir şey var. Hepimiz öğrenci olduk.
Iyide canım çocuk teşhirinden bahsedip kızlar şort giysin inşallah kocan baksın diyen sensin. Kadına sende sort giy başkası da sana baksın diyende sensin. Şimdi ne alaka bu konu ??? Uyum sağlama yerine neden kendini savunmaya geçtiğini anlayamadım.. Kendi yazdıklarını okursan iyi olucak canım.Yav bu beddua mı :))) allah aşkına gencecik kızlara kafayı takan kadınlar en az erkekler kadar tehdit oluşturuyor. Biz de kız yurdunda öğrenci olduk. Asıl kendimi o kızların yerine koydum da herkes hakkımda böyle düşünse o düşünene çok daha ağır şeyler dilerdim. Kadınların çocukların “teşhir” sebebiyle istismar edildiği şu hassas dönemde açılacak konu bile değil bu. Dünyanın kanayan yarasını görmeyen konu sahibi bencilce “yurttaki kızlar usturuplu giyinse hiç olmazsa” modunda. Görmek istemeyen kendi gözüne bandaj çekmeyi öğrenecek. Bi bitmedi şu karşısındaki suçlayıcı zihniyet.
Kocası bakmiyormuski kadın rahatsız gözü kayması zoruna gidiyormuşAl benden de o kadar. Ben kız yurdunun karşısına taşınsam ve kocam baksa erken fark ettim dallamayı diye memnun olurum. Kızların haberi bile yokken sapık röntçü kocamı suçlarım onların yerine. Normal insanlar böyle yapar en azından.
Sen de şort giy başkası sana baksın mı demişim? Kusura bakmayın da çüş yani. Evde sen de şortla gez kocan sana baksın dedim. Ayrıca çocuk istismarı dedim teşhiri değil???? Beddua dediğiniz şey de, “kızlar her gün rengarenk şort giysin, konu sahibin kocası hiç birine bakmasın ama konu sahibi kendini yesin çünkü hak etti” yazdım. Daha yazdıklarımı idrak edememişsiniz. Yani şurada açık açık yazmış olduğum şeylerden beni yalancı çıkaracaklar pesssss.Iyide canım çocuk teşhirinden bahsedip kızlar şort giysin inşallah kocan baksın diyen sensin. Kadına sende sort giy başkası da sana baksın diyende sensin. Şimdi ne alaka bu konu ??? Uyum sağlama yerine neden kendini savunmaya geçtiğini anlayamadım.. Kendi yazdıklarını okursan iyi olucak canım.
Bende kız yurdunda kaldım canım. Yan tarafımızda aynı şekilde yeni evli çift vardı ve yurtta sürekli sesli müzikler gürültü rahatsızlık veriyordu yan taraftaki aile balkona çıkamıyordu onlarda film yapıştırdılar 5katli binaydı 5 katıda filmli camdı ve balkonlarinida bezle kapatmislardi. Onlarda mı o zihniyet çanakkale gibi çağdaş bir memlekette...Al benden de o kadar. Ben kız yurdunun karşısına taşınsam ve kocam baksa erken fark ettim dallamayı diye memnun olurum. Kızların haberi bile yokken sapık röntçü kocamı suçlarım onların yerine. Normal insanlar böyle yapar en azından.
Neden bukadar tepkilisiniz ?? Sakın olurmusunuz bu yazdiklariniz da hiç hoş değil.Sen de şort giy başkası sana baksın mı demişim? Kusura bakmayın da çüş yani. Evde sen de şortla gez kocan sana baksın dedim. Ayrıca çocuk istismarı dedim teşhiri değil???? Beddua dediğiniz şey de, “kızlar her gün rengarenk şort giysin, konu sahibin kocası hiç birine bakmasın ama konu sahibi kendini yesin çünkü hak etti” yazdım. Daha yazdıklarımı idrak edememişsiniz. Yani şurada açık açık yazmış olduğum şeylerden beni yalancı çıkaracaklar pesssss.
E tepkiliyim çünkü hiçbir ithamınız ağzımdan çıkmadı. Tamamen yanlış anlamışsınız. Konu sahibine kızdım çünkü konuyu açık giyinen kadınların teşhirciliğine çekmiş. Size de kızdım çünkü benim dediklerimi tamamen yanlış aksettirmişsiniz. Genel yorumlarıma bakarsanız gayet sakin yorumlar yaptığımı görürsünüz. Tepkim size değil. Sadece kim haksız itham yaparsa açıklamayı borç bilirim. Eh, bu açıklama konu hassas olduğunda bir level yüksek tonda oluyor. O kadar. Sorun yok sadece yazdıklarım doğru anlaşılsın kafi.Neden bukadar tepkilisiniz ?? Sakın olurmusunuz bu yazdiklariniz da hiç hoş değil.
Canım sen neden üstüne alındın ki bende kız yurdunda kaldım 4sene kaldım hemde bakış açısı farklılıkları bence..Ben bu konuyu banlıyken okudum
İyi ki banlıydım yoksa ağlardınız yorumumu
Ben de yurtta kaldım 1 sene
Evlerin olduğu muhitte
7 senedir yalnız yaşıyorum
Demek evli kadınlara potansiyel şeyim
Utandım ya, yazıklar olsun
Kocasından değil, diğerlerinden şüphe ediyor
Valla strpiz yapmak yasak ülkede cam kenarında
Hollanda değil bura, sizin gibilerin çoğunluk olduğu yer maalesef
Ben konu sahibine yazdım.Canım sen neden üstüne alındın ki bende kız yurdunda kaldım 4sene kaldım hemde bakış açısı farklılıkları bence..
Bana burda yorum yapma yetkisi verilmişse yorum yaparim. Konu sahibine yazmak için özel mesaj atmalısın. Bil istedim.Ben konu sahibine yazdım.
Pardon? Canın kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?