- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Benm umrumda olmazdı ama siz kıskançsanız kolay gelsin.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Kocamdam eminsem hiç dert etmezdim.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
eşim bakacak biri değil ama
Canım sen en iyisi camlarını siyah folyoyla kapattır matbaacilardan bulabilirsin camlarına manzaralı folyolar al onlardan yapıştır dışardan bakılınca belli olmuyor.H
İç bakmayacak bi adamla evliyim ama benim sıkıntım var bu konuda erkektir yapar düşüncesinden://çıkmayaç alışıyorum amaavvesvese mi hastalık mı bu kıskançlığım bilmiyprum
Kadinlarin teshir ettigi dusuncesine sahipsiniz demek ki. Bu durumda her türlü zor sizin için. Yurt evin karsisinda olmaz da is yerinin karisinda olur ne bileyim onunden geçer her türlü nefsi kayabilir!nekadı lar teshir etse bunlar olmasa dadrahat yasasak
Kocayi da siyah folyoyla kaplasın. Sokakta kadınlar erkek diye üstüne atlayabilir.Canım sen en iyisi camlarını siyah folyoyla kapattır matbaacilardan bulabilirsin camlarına manzaralı folyolar al onlardan yapıştır dışardan bakılınca belli olmuyor.
Olabilir aslında şimdiki kadınlar kızlar çok fenaKocayi da siyah folyoyla kaplasın. Sokakta kadınlar erkek diye üstüne atlayabilir.
Keşke evimin karşısında kız yurdu olsa. Taş duvara bakmaktan iyidir. İki insan görürsünüz işte.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Ne denir ki şu yorumunuz ne çirkin. Bence oradan taşının elin çoluğuna çocuğuna yazık. Herhalde bin yıl düşünsem aklıma gelmez. Bu nasıl bir zihniyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?