Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Ya kendi kıskançlığım duygularımı yazdım, adam sapık, kocamı beklıyorlar, yurt kapansın demedıkd tutup çocuğuma yazık dıye ler su bu , bır ton yorumyaptınız.

aileyapısını bılsın kızcagızlar o zamanda aynı evde gıbı herkesigormek zorundazorundaz kalmasın, camdan da aılecek rahat bakmayalım modern lık le aşırılık baska sey, ayrıca herkes ayarını bılse ne adamlar baksa nekadı lar teshir etse bunlar olmasa dadrahat yasasak,, esım sapık degıl, bende sandığı ız gıbııgrenc, kişi kendinden bilir işi dediğiniz tip deddeğilim, sadece kıslançlık duygumun önüne gecemeyen biriyim, amma yaftaladınız,

kocasından emin herkes, kendinize güveniniz1500 ama hiç zannetmiyorum bu kadar rahat ve mükemmel olduğunuzu, sadece çoğunuz iyi sabrediyorsunuz, duygularınızı örtüyorsunuz, ben bunu yapamadığım açık olduğum için yüklendiniz.

.herkes kendiyle yüzleşsinbence, o kadar eminsiniz eşinizşn gözü kaymaz yani? Top sizde, son mesajım

Son düzenleme:
Benm umrumda olmazdı ama siz kıskançsanız kolay gelsin.

Aslında pasınız yeni tartışmalı pozisyonlara yol açacak bir pas;alin gol atın der gibi.. Ama siz gol saymıyorsunuz.. her topu aldığınızda kendi cinsinize mutlaka bir yaftalama) yapıştırıyorsunuz kendinizi savunmak için. (en son teşhircilikle sucladınız)..

Bu maç bitmez yani...
Siz en iyisi konuyu kapattırın.. Ne biz sizi haklı bulacağız, ne de siz haksızlığınızı kabul edeceksiniz..

Kocamdam eminsem hiç dert etmezdim.

Yurttaki kızlar da eşinize pencereden show yapacaktı. Merakla bekliyolardı Milagritos un kocası gelsin de baştan çıkaralım diye
Ya siz şaka mısınız hadi kızlara güvenmiyorsunuz kocanıza da mı güvenmiyorsunuz nasıl adamlarla evleniyosunuz siz ya

Tutturmussunuz herkes aile yapisini bilsin diye. İstersem cam acik soyunurum, kim karisabilir?

Kimsenin biseyi bastirdigi, duygularini kapattigi yok. Sevgilim karsidan gelirken bile beni cogu zaman farketmez, tanimaz cunku bos bakiyor, annesinide tanimaz. Önümüzde bi olay olsa gordun mu desem, adam yoo noldu diyor. Plaja gideriz herkesin gozleri fildir fildirken benimki bana DIY videolari gosterir. Velev ki guzel bir kadin var ona sevgilimden once ben bakarim zaten.

Kadinlarin eslerini tacizci gibi gosterip kendi esinizin sapikliklarini normallestirmeyin

14 yaşında eniştem tarafından tacize uğradım, travma yaşadım diyen kişi bu tarz olaylarda gidip kadınları suclamaz. 14 yaşında tacizi hak edecek ne yaptın da simdi erkeğine tozu kondurmazken, tanımadığın etmediğini kadinlarin hayatına laf uzatıyorsun. Ayıp ayıp. Yazık sizin yetistireceginiz cocuklara. .Inşallah nesliniz tükenir bir an once, kadınlar da rahat nefes alır. Erkeklerden bin kat daha tehlikelisiniz.

H

İç bakmayacak bi adamla evliyim ama benim sıkıntım var bu konuda erkektir yapar düşüncesinden://çıkmayaç alışıyorum amaavvesvese mi hastalık mı bu kıskançlığım bilmiyprum
Canım sen en iyisi camlarını siyah folyoyla kapattır matbaacilardan bulabilirsin camlarına manzaralı folyolar al onlardan yapıştır dışardan bakılınca belli olmuyor.

Sizin cidden sıkıntıniz az buz değil.Kiş gününden yazın şort askılı giysiler nefis çeker ,eşim elden gider diyen sizsiniz(su an Mart ayındayiz geleceği mi mı görüyon mübarek).Çocuklukta yaşadığınız travmayı bir iç dokus olarak anlatıyorsunuz ama aynı teyzeniz gibi hiç suçu olmayan ogrenci kizlari suçluyorsunuz

Keşke evimin karşısında kız yurdu olsa. Taş duvara bakmaktan iyidir. İki insan görürsünüz işte.

Derdin çok saçma kusura bakma. Görmek istese eşin tv de herşey var. Sonra çalışmıyor mu. İş hayatında kadınlar da var. Ne bileyim iş seyahati falan. Yani kocam inanılmaz çapkın ve gözü dışarıda bile olsa takmam. Çünkü nereye kadar kontrol edebilirim ki? Eve zincirleyecek halim yok. Hastanede hemşire, uçakta hostes, restoran da garson kız vs. Baş olmaz böyle. Bakarım Ada'mın gözü dışarıda ayrılırım. Onu mu takip edeceğim sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…