- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Sizinde neslınızntukensın, evladım mı ölsün ne demek neslin tükensin kendine gel.saygısızlık yapma.14yasında bır coxuk ne yapablir reşit bile değildim , kandırmaya çalışanlar utanmalıydı.çocugunuz olınca 14yasına geldiğinde küçük kandırılmaka müsait olduğunu anlayacak sınız14 yaşında eniştem tarafından tacize uğradım, travma yaşadım diyen kişi bu tarz olaylarda gidip kadınları suclamaz. 14 yaşında tacizi hak edecek ne yaptın da simdi erkeğine tozu kondurmazken, tanımadığın etmediğini kadinlarin hayatına laf uzatıyorsun. Ayıp ayıp. Yazık sizin yetistireceginiz cocuklara. .Inşallah nesliniz tükenir bir an once, kadınlar da rahat nefes alır. Erkeklerden bin kat daha tehlikelisiniz.
Bu yorumu begenenler, ben cocuguna laf söyletmem, kendime de çünkğ o durumuyasayan erkeklereegğvenemiyor, yasayan bilir.14 yaşında eniştem tarafından tacize uğradım, travma yaşadım diyen kişi bu tarz olaylarda gidip kadınları suclamaz. 14 yaşında tacizi hak edecek ne yaptın da simdi erkeğine tozu kondurmazken, tanımadığın etmediğini kadinlarin hayatına laf uzatıyorsun. Ayıp ayıp. Yazık sizin yetistireceginiz cocuklara. .Inşallah nesliniz tükenir bir an once, kadınlar da rahat nefes alır. Erkeklerden bin kat daha tehlikelisiniz.
duzgungıyınseler keske demekte ne var,
Iftira atmak sende huy olmuş. Önce devlete emanet öğrencilere iftira at, sonra gel bana iftira at. Neymis sort giyiyorlarmis, cam onunde soyunuyorlarmis. Mart ayinda , bir kere bakmayla mi gordun butun bunlari. Evladin inşallah senin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip olmaz. Bu zihniyet de yok olur.Sizinde neslınızntukensın, evladım mı ölsün ne demek neslin tükensin kendine gel.saygısızlık yapma.14yasında bır coxuk ne yapablir reşit bile değildim , kandırmaya çalışanlar utanmalıydı.çocugunuz olınca 14yasına geldiğinde küçük kandırılmaka müsait olduğunu anlayacak sınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?