Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Sizinde neslınızntukensın, evladım mı ölsün ne demek neslin tükensin kendine gel.saygısızlık yapma.14yasında bır coxuk ne yapablir reşit bile değildim , kandırmaya çalışanlar utanmalıydı.çocugunuz olınca 14yasına geldiğinde küçük kandırılmaka müsait olduğunu anlayacak sınız

Bu yorumu begenenler, ben cocuguna laf söyletmem, kendime de çünkğ o durumuyasayan erkeklereegğvenemiyor, yasayan bilir.

Bakın yazmayayım diyorum, ama ookkadar kötü aşağılayıcı yprm lar var ki yazmadan gecemedim, anlamıyor olabilirsinşz yasadıklarımı duygularımı amaakızlaraa çamur atma kadın kadına sunu bunu deme durumu değil, duzgungıyınseler keske demekte ne var, carsaf gıysın demek mı bu, abartmıs bazıları, sadece aile yapısına uygunudavranmak varv Neyse artık bakmıycam bıle, kendı halımehalıme yandasharamak ıcın değildi yazısım sorunumu dile getirdim ama beddua eden nesli tğkensn diyen, biçok sacma konuyu saptırma çabasında olanlar var@mune Kazen lütfen konuyu kapatın can yakıyorlar artık.

Canım ben seni anlıyorum eşini çok seviyorsun her sey den kıskanıyorsun acaba bu kızlar açık giyer bakar mı eşim diyorsun ama onlar ne giyerse giysin eşin seni seviyorsa bakmaz dert edinme Emin ol insanın içinde varsa yapar eşine de haksızlık bu oradaki kızlara da boşver düşünme bunları

ya bi git allasen ya. şort giymesinmiş. düzgün giyinsinmiş. sanane ya sanane. bıktık senin gibi milletin hayatına karışan insanlardan. yok neymiş kocası bakarmış. ne kadar masum melek. benimki niye gidip gözlerini belertip milletin bacaklarına bakmıyo. garip insanlarla evlendiğin için olabilir mi. bide kızlara laf söylemiş. tabi kızlar okumasın eve kapansın istediğini giymesin tüm derdiniz bu. gidin şuradan ya yetti artık şu zihniyet yeter

Kimsenin sizin çocuğunuzun başına birşey gelmesini istemedigini , orada ki söylemin "bu zihniyet bitsin" anlaminda dendiğini bilin. Geri kalan takintilariniza yönelik birşey söylemiyorum bile.

Sizin ve eşiniz için üzüldüm çok zor bir hayatınız var.

Kabul etmeseniz de eşinize güvenmiyorsunuz ve ne yazıkki bu düşüncelerle kendinizi yiyip bitireceksiniz yada adam kaçacak evden.

Yerinizde olsam maddi manevi hiçbirşeyi umursamam ve başka biyere taşınırım yoksa bu bunaltıcı fikirlere hayatı eşinize zehir edersiniz ve kaçınılmaz son olan eşinizin evden kaçması gerçekleşir.

sizi bilmem de kız yurdunun içi gözüküyor ise uyarırdım aileleri yazık günah kızlar cemakenlerden görülmüyor gibi bilebilirler
çok kötü birşey karşıda kurtlar bakacak kuzular habersiz gezinecek

neyse konunuza gelirsek eşiniz evde mi hergün neyin derdini edindiniz anlamadım

hayat böyle çok zor değil mi ya ? sürekli kocam kime bakabilir acaba diye düşün düşün , biraz özgüven !
bence içerisi gözükmez öyle şey mi olur herkes kör bi konu sahibi içeriyi görüyor, ÇOCUKLAR emanet o yurtlara

Bi bitmediniz gitti" eşimi çok kıskanıyorum rum rumcular" Neyi kıskanıyosunuz sizde gençsiniz.Az özgüvenli olun yahu.

duzgungıyınseler keske demekte ne var,

düzgünden kasıt nedir? düzgünü siz mi belirliyosunuz yoksa kocanızın bakışları mı? herkes istediğini giymekte özgür. bi zahmet siz ve kocanız kendinize hakim olun.

nesliniz tükensin diyen üyeyi de yanlış anlıyosunuz. kimse sizin çocuğunuza laf etmiyor. böyle kadınlara karışan, kocalarına karşı hepsini kıskanan sizin gibi kadınların neslinden bahsediyor.

of kızlar da muhtemelen yurdum erkeği olan kıllı göbekli belki de kel olan kocanızı kapmak için sırada bekliyor.
Tedavi olun ya, sapkın olan beyniniz.
Eşin o kadar sapıksa zaten sapıkla ne işin var? İstismar hikayelerini okumuyor musun izlemiyor musun

Kimse sizin sümüklü kocanıza meraklı değil hiç endişelenmeyin. Gencecik kızlar yurtta,kendi odalarında ne giyeceklerine dikkst edecek değil, orası zaten onun özeli.

Iftira atmak sende huy olmuş. Önce devlete emanet öğrencilere iftira at, sonra gel bana iftira at. Neymis sort giyiyorlarmis, cam onunde soyunuyorlarmis. Mart ayinda , bir kere bakmayla mi gordun butun bunlari. Evladin inşallah senin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip olmaz. Bu zihniyet de yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…