- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Bnde yurtdışındayım. Burda yurt olmasına gerek yokKonu sahibine çok yüklenilmiş. Ama ay kızlar kocamı kapar ya da kocam kızları özellikle dikizler dememiş ki. Ben de kız yurdunda kaldım. O camlar aynalı idi, gündüz dışardan kimse görmezdi ama gece perdeyi kapatmazsan görünürdü direkt. Çoğu kız bunun farkında olmadan rahat davranırdı. Ben uyarırdım, millet bize mi bakacak internette çıplaklar dururken derlerdi. Saftı kızlar yani göstermek için yapana rastlamadım. Ben olsam sorun etmezdim konu sahibinin yerinde. Çünkü Türkiye'de eşimi hiç kıskanmam ben. Özgüvenim tam. Ama yurt dışında yaşıyoruz. Burada olsa ben de kıskanırdım. Ama tamamen özgüven eksikliği bendeki, kabul. Konu sahibi kendinde eksik gördüğün bir nokta varsa kilo vs elinden geldiğince düzelt yoksa destek al maddi durumun varsa. Çünkü bir eksiğin olmasa bile geçmeyebiliyor. Benim olduğum ülke kadınları mesela Türklere çok benzeyen bir millet, hiç bir eksiğim yok yine de kıskanıyorum. Maddi durumumu düzeltsem psikolog desteği alacağım.
Yok artık buna yorum yapmadan geçemeyeceğim.Hasta bir düşünce yapınız var bence.Başka söze gerek yok.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
ne güzel söylemişsiniz gencecik kızlar.böyle erkekleri degil yurtları kapatmak lazım kızlarımıxı sokaga çıkarmamak lazım kızlarımızı koruyamıyoruz bari saklayalım.Kocamın okumaya gelmiş gencecik kızlara mahrem odalarında bakacağı şüphesi duysam bu kadar şerefsiz bi adamla bi gün evli kalmazdım. Nefis bu bakar ne ya ne kadar iğrenç bi şey
neden sadece yurtla sınırlandırıyorsunuz ki.eşin röntgenci mi?
evli barklı adam çocukları röntgenleyecekse evi değil kocayı değiştirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?