- 30 Ekim 2017
- 434
- 491
- 103
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
YurttakılKe rahat zaten rahat bırakınbdıyenlere seslenıyorum, onlara gıdıp perdenızıcekın demıyoruzd rahatsız etmıyoruz, esim dedsapık bakar demedim, ama erkektir ve eşimden kaynaklı olmayan, çocukluk travmam yüzünden içimi kemiren duygudan bahsettim, ayrıca sizin de evinizin karşısında sırf camekan kocabinalarda evin içi gözükse duvar olmasa rahatsız olurdunuz uzaktan ahkam kesmesi kolay, modern görüşlü gözükmek içiniduygularını yazmayıp taşlamadığınız kaldı beni bu nedir ya, sanki kızlarıkkovdukk aile yapısı diye bişey var kızcagızlar da o zaman çekmeli perdesini üsturubunu bilmeli.
O yapıda değil dedim ama benim eski çocukluk travmam dan dolayı içimde böyle duygular oluşuyor dedimd asıl hepiniz o kadar anlayışsızsınız ki bi anlayamadınız, o acıdığınız kızlar sizin evinizin karsıısında olsa görürdümghepininizi, yorumlara saygı duymaya calıştım ama herkes aştı kendini!Eşinin bakma ihtimalinden dolayı sizin üzülmenize zerre kadar üzülmedim .
Aklımın mantığımın almadığı o kızlar oraya okumaya gitmiş aileleri yurtta barınma ihtiyacını karşılasın diye bırakmış ve karşı apartmanda bir röntgenci !
Eşin bu yapıda iğrenç bir kişiliği varsa zaten boşa napıcam diye sorma.
Bunlarin esleri kizlar perdelerini kapatmiyor, sortla geziyor, herkesin gozu kocamda, kocamin gozu kaymis yeaa, nefis bu olur olur, diyip kendi kocalarini savunuyor iste.Zaten bunu dusunen adam kimseye bakmaz. Ama bazi erkekler oyle pislikki ne yasi kucuk diyor ne ogrenci diyor cunku niyetleri bozuk.
Ben okul icin yurtta kalirken yurduma dogru yere bakarak kirtasiyeden yururken karsima babam yasinda bir adam cikip durdurdu ve beni yemege ordu evine vs davet etti o yuzudeki ifadeyi sapik bakisi unutamam ben şok gecirip kosup aglayarak yurda gittim ustumden o şoku atamadim. Basimiza bir seyler geldi ya da duyduk ki boyle yorum yapiyoruz. Keske boyle seyler yasanmasa da bizde boyle toz pembe bakabilsek.
Evet sorma canım çok korkuncuzz yageçmiş travmalarını eşine yükle kız çocuklarına değil
sizin gibi kadınlar bazı erkeklerden daha korkunç geliyor bana
İşte nefia bu olur diye kimseyi kabulşenemediğim için bnim dedkpnusmam, o kadar. Da anlayanaBunlarin esleri kizlar perdelerini kapatmiyor, sortla geziyor, herkesin gozu kocamda, kocamin gozu kaymis yeaa, nefis bu olur olur, diyip kendi kocalarini savunuyor iste.
YurttakılKe rahat zaten rahat bırakınbdıyenlere seslenıyorum, onlara gıdıp perdenızıcekın demıyoruzd rahatsız etmıyoruz, esim dedsapık bakar demedim, ama erkektir ve eşimden kaynaklı olmayan, çocukluk travmam yüzünden içimi kemiren duygudan bahsettim, ayrıca sizin de evinizin karşısında sırf camekan kocabinalarda evin içi gözükse duvar olmasa rahatsız olurdunuz uzaktan ahkam kesmesi kolay, modern görüşlü gözükmek içiniduygularını yazmayıp taşlamadığınız kaldı beni bu nedir ya, sanki kızlarıkkovdukk aile yapısı diye bişey var kızcagızlar da o zaman çekmeli perdesini üsturubunu bilmeli.
Erkeklerin işi de kolay ha, nefsine yenik düştüm baktım, nefsine yenik düştüm aldattım, nefsine yenik dustum tecavüz ettim. Bu nefis denilen şey de bir erkeklerde var. Kadın nefsine yenik dusse namus cinayeti oluyor ya? Bir biz nefsime yenik düşmüşüm ya pardon, benim suçum değil nefis işte diyemiyoruz.
Sizinkideinşallahinşallah bakar...........
İşte nefia bu olur diye kimseyi kabulşenemediğim için bnim dedkpnusmam, o kadar. Da anlayana
Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı benceSaçmalığın daniskası artık en iyisi oraya taşın eşin bakacak dikizleyecek kadar pis art niyetli bir insansa boşarsın olur biter bu nedir adamla denize de mi gitmiyorsunuz?
Deniz kenarında evi olanlar napsın onların kocası yok mu
Anlayana demissin de, valla bu yazidan hicbirsey anlamadimİşte nefia bu olur diye kimseyi kabulşenemediğim için bnim dedkpnusmam, o kadar. Da anlayana
Ama bunu herkesin eşine mal etmek haksızlık. Benim kocam aldatmaz demek başka bir şey. Güvendiğin adam aldatabilir asla demem ama kız öğrenciye farklı gözle bakmak başka bir şey. Bunun pedofiliden farkı yok bence. Karşındaki kız öğrenci yaa. Anasından babasından emanet. Kimse yapmaz demiyorum ama her adam da yapmaz. Daha doğrusu adam olan yapmaz. Şahsen kocam asla aldatmaz kimseye yan gözle bakmaz demem babama bile güvenmem ama kocam asla öğrencilere küçük çocuklara bakmaz bunu biliyorum.Zaten bunu dusunen adam kimseye bakmaz. Ama bazi erkekler oyle pislikki ne yasi kucuk diyor ne ogrenci diyor cunku niyetleri bozuk.
Ben okul icin yurtta kalirken yurduma dogru yere bakarak kirtasiyeden yururken karsima babam yasinda bir adam cikip durdurdu ve beni yemege ordu evine vs davet etti o yuzudeki ifadeyi sapik bakisi unutamam ben şok gecirip kosup aglayarak yurda gittim ustumden o şoku atamadim. Basimiza bir seyler geldi ya da duyduk ki boyle yorum yapiyoruz. Keske boyle seyler yasanmasa da bizde boyle toz pembe bakabilsek.
O yapıda değil dedim ama benim eski çocukluk travmam dan dolayı içimde böyle duygular oluşuyor dedimd asıl hepiniz o kadar anlayışsızsınız ki bi anlayamadınız, o acıdığınız kızlar sizin evinizin karsıısında olsa görürdümghepininizi, yorumlara saygı duymaya calıştım ama herkes aştı kendini!
Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?