Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Saçmalığın daniskası artık en iyisi oraya taşın eşin bakacak dikizleyecek kadar pis art niyetli bir insansa boşarsın olur biter bu nedir adamla denize de mi gitmiyorsunuz?
Deniz kenarında evi olanlar napsın onların kocası yok mu

YurttakılKe rahat zaten rahat bırakınbdıyenlere seslenıyorum, onlara gıdıp perdenızıcekın demıyoruzd rahatsız etmıyoruz, esim dedsapık bakar demedim, ama erkektir ve eşimden kaynaklı olmayan, çocukluk travmam yüzünden içimi kemiren duygudan bahsettim, ayrıca sizin de evinizin karşısında sırf camekan kocabinalarda evin içi gözükse duvar olmasa rahatsız olurdunuz uzaktan ahkam kesmesi kolay, modern görüşlü gözükmek içiniduygularını yazmayıp taşlamadığınız kaldı beni bu nedir ya, sanki kızlarıkkovdukk aile yapısı diye bişey var kızcagızlar da o zaman çekmeli perdesini üsturubunu bilmeli.

geçmiş travmalarını eşine yükle kız çocuklarına değil

sizin gibi kadınlar bazı erkeklerden daha korkunç geliyor bana

O yapıda değil dedim ama benim eski çocukluk travmam dan dolayı içimde böyle duygular oluşuyor dedimd asıl hepiniz o kadar anlayışsızsınız ki bi anlayamadınız, o acıdığınız kızlar sizin evinizin karsıısında olsa görürdümghepininizi, yorumlara saygı duymaya calıştım ama herkes aştı kendini!

Bunlarin esleri kizlar perdelerini kapatmiyor, sortla geziyor, herkesin gozu kocamda, kocamin gozu kaymis yeaa, nefis bu olur olur, diyip kendi kocalarini savunuyor iste.

Bunlarin esleri kizlar perdelerini kapatmiyor, sortla geziyor, herkesin gozu kocamda, kocamin gozu kaymis yeaa, nefis bu olur olur, diyip kendi kocalarini savunuyor iste.
İşte nefia bu olur diye kimseyi kabulşenemediğim için bnim dedkpnusmam, o kadar. Da anlayana

Kizlar perdesini kapatmadi diye adamin illa bakmasi mi gerekir? Kalkip kendi evinin perdesini kapatabilir.

Bazı kadınların kocalarını aklama şekli olarak da kullanılıyor şekilde gördüğümüz gibi...

Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı bence

Sizin çocukluk travmalarınızın sebep olduğu rahatsızlığınız yüzünden eşiniz dahil kaç kişi zan altında kalıyor farkındamısınız
Yardım alsanız yada boşverin o zor olur şimdi
Yurdu kundaklayın kafanız rahat etsin

Ama bunu herkesin eşine mal etmek haksızlık. Benim kocam aldatmaz demek başka bir şey. Güvendiğin adam aldatabilir asla demem ama kız öğrenciye farklı gözle bakmak başka bir şey. Bunun pedofiliden farkı yok bence. Karşındaki kız öğrenci yaa. Anasından babasından emanet. Kimse yapmaz demiyorum ama her adam da yapmaz. Daha doğrusu adam olan yapmaz. Şahsen kocam asla aldatmaz kimseye yan gözle bakmaz demem babama bile güvenmem ama kocam asla öğrencilere küçük çocuklara bakmaz bunu biliyorum.

Ne görürdün acaba hiç öyle senin gibi olmazdık yada olmazdım diyeyim. Çünkü benim eşim aldatmaz da hadi aldatsa bile SÜBYANCI değil bakmaz yani.

Bence sen başka yere taşın kızlara rahtsız edici bakışlar atıp kızların huzurunu kaçırma. Biz öğrenci evine çıktığımızda mahalledeki kadınlar da böyle pis pis bakıyordu sonra sonra evcilleştiler

Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı bence

sevgilim antalya da bu yaz evleniyoruz oraya taşınıcam bende ev oldukca denize yakın zaten herkes güzel mini şortlarla takılıyor bunca yıldır harbiden bakarmı acaba diye bir şey aklıma gelmemişti. Şuan bir düşündüm harbiden çok gereksiz bir stres yaşıyorsunuz. Evin karşısı erkek yurdu olsaydı fikriniz ne olacaktı hergün camda gençlere mi bakıcaktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…