- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Insanlar tatil yerlerinde yasiyor, kimse kimseye bakmiyor, ne bicim insanlarsiniz siz be? Bakacak olan adam pencere mi gozler, herkesin cebinde internet diye bir sey var, kadinlar nerdeyse ic organlarini bile gosterecek sekilde fotograflarini koyuyor.
Katılıyorum.“Küçücük kızceler”, “yavrucaklar”, “kızcağızlar” diye küçülte küçülte cebimize soktunuz da ben yurtta kalırken kantinde duran yemek falan dağıtan ustaya “Usta eve gitme bizle kal karın evde beklesin” diyen kız gördüm ya.. Tamam konu sahibi çok şeyapmasın da siz de bu kadar dünyadan bihaber olmayın yani. Kamyonun arkasında elma kasalarıyla şehre inmiş Ayşecik gibi düşünüyorsunuz heralde üniversiteye gelen kızları.
Nefis bu olur diye kabullenemediğm için yazmıştım, düzelteyimAnlayana demissin de, valla bu yazidan hicbirsey anlamadim
Universite okusa boyle mi olurdu?Siz kendiniz unuersite okudunuz ve yurtta kaldiniz mi bu arada?
Birileri de sizin gakkinizde boyle dusunmusse? Cok igrenc degil mi sizce de?
Sahsen okudum ama kimsenin etraftaki coluklu cocuklu kociskosu beni ilgilendirmedi.
Universite okusa boyle mi olurdu?
Universite okusa boyle mi olurdu?
Oylelerine kisi kendinden bilir isi diyoruz.olurdu
burada akademisyen olduğunu söyleyip bu tarz düşünenlere şahit oldum
bu okul değil zihniyet meselesi
Evet okudum,azönceki cevabımı okuyun lütfenolurdu
burada akademisyen olduğunu söyleyip bu tarz düşünenlere şahit oldum
bu okul değil zihniyet meselesi
Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/
Şimdi son kez belirteyim, eşim aldatacak, bakacak biri değil, olsa bırakırım, ama sorun ben ne kadar eşim düzgün olsa da çocukken yaşadığım istismar yüzünden erkeklere güvensizim, kıskançlık ve güvenememek gibi sorunum var, bu duygumu sizlerle normale çevirmek için yazdım, ama ne iğrençliğim ne eşimin sapıklığını bıraktınız,, babasız büyümüş 14yaşında tacize uğramış biriyim dedim, bu konuda beynimi düşüncemi kontrol etmek sizden destek almak için yazdım ama duymadığım hakaretleri işittim.başıma küçükken gelince herkes yapar diye bakıyorum adamlara iyi değilim üzgünüm ondan yazdım.yazmasaydımykeşke.
ovv tayvan da bayi mi işletiyorlarmış ful camdan bir kız yurdu ne kadar ütopikkkk..ayrılın taşının yakın yurdu hattaMerhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?