Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Katılıyorum.

Siz kendiniz universite okudunuz ve yurtta kaldiniz mi bu arada?
Birileri de sizin hakkinizde boyle dusunmusse? Cok igrenc degil mi sizce de?
Sahsen okudum ama kimsenin etraftaki coluklu cocuklu kociskosu beni ilgilendirmedi.

Perdenizi çekersiniz olur biter...hala da olmuyorsa rahaysızsanız evi beğenmediğinizi söyleyin ve değiştirin!

Kızlarında günahını almayın! Ne var yani yurtsa mecburlar orada kalmaya.ama siz o evi tutmaya mecbur değilsiniz!

Şimdi son kez belirteyim, eşim aldatacak, bakacak biri değil, olsa bırakırım, ama sorun ben ne kadar eşim düzgün olsa da çocukken yaşadığım istismar yüzünden erkeklere güvensizim, kıskançlık ve güvenememek gibi sorunum var, bu duygumu sizlerle normale çevirmek için yazdım, ama ne iğrençliğim ne eşimin sapıklığını bıraktınız,, babasız büyümüş 14yaşında tacize uğramış biriyim dedim, bu konuda beynimi düşüncemi kontrol etmek sizden destek almak için yazdım ama duymadığım hakaretleri işittim.başıma küçükken gelince herkes yapar diye bakıyorum adamlara iyi değilim üzgünüm ondan yazdım.yazmasaydımykeşke.

Arkadaş ne biçim insanlarsınız yazmış, insanlıkla alakası yok, yaşadığım şeylerşbeni bu halehgetirdi, çok zor emin olun tacize ugrayıp kimseye güvenememek, yaftalamayın artık beni

Bu konuda burdan yardım alamazsın hepimiz evet kızarız öğrenci kızlar olduğu için işin ucunda. Ama Taciz gibi vakalarda uzman yardımı almadığın sürece kim sana ne derse desin tatmin olmazsın ağır bi durum doktorla aşabilirsin ancak.

ovv tayvan da bayi mi işletiyorlarmış ful camdan bir kız yurdu ne kadar ütopikkkk..ayrılın taşının yakın yurdu hatta

Neden tacize ugradiniz? Perdeyi acip icerde sortla mi gezdiniz? Ben oyle bir travma yasasam erkeklere guvenip de evlenmezdim, siz kalkmis kizlari sucluyorsunuz ne kizlar var falan diye. Kadinin en buyuk dusmani yine kadin. Size bir sey soyleyim mi, evli kadinlar daha rahat aldatiyor. Komsusunu , is arkadasini ayartan cok fazla kadin var. Esinize guvenmiyorsaniz Allah kolaylik versin size zor bir hayatiniz olacak.
Kizlari, kadinlari suclayip esinize potansitel sapik muamelesi yapacaginiza gidin bir uzmandan destek alin.Asil bu davranisinizla esinize hakaret ediyorsunuz. Ben erkek olsam boyle bir kadinla evli kalmak istemem.

tepki alınca taciz filan diye yumuşatmaya çalışıyorsun bence
asıl o kızları anlaman lazım bakarsa da eşinle halletmelisin sorun
o yurtta kalan kızlar değil bence senin düşüncelerin

Kızlar kendinizi kandırmanın lüzumu yok kız yurduna o kadar yakın erkek arada bir göz ucuyla da olsa bakar. sabah akşam kamp kurup izler demiyorum ama mutlaka arada bir gözü kayar. bir sürü genç kız sonuçta. neden bakmasın?

ama işi azıtıp sürekli bakıyorsa zaten tacize girer bu başı belaya girebilir kocanın. taşının bence. senin ruh halin pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…