- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Yok valla, ozellikle yanlis anlasilmasin diye bakmiyorlar. Bizim eski evde ,evin tam karsisina genc dul bir kadinla kiz kardesi tasindi. Evler birbirine cok yakindi,4-5 metre falan arasi. babam ev bosken surekli balkonda otururuyordu, onlar tasininca rahatsiz olmasinlar diye evin diger tarafindaki balkonda oturmaya basladi.Kızlar kendinizi kandırmanın lüzumu yok kız yurduna o kadar yakın erkek arada bir göz ucuyla da olsa bakar. sabah akşam kamp kurup izler demiyorum ama mutlaka arada bir gözü kayar. bir sürü genç kız sonuçta. neden bakmasın?
ama işi azıtıp sürekli bakıyorsa zaten tacize girer bu başı belaya girebilir kocanın. taşının bence. senin ruh halin pek iyi değil.
Bende beni taciz eden kuzenimşn eşinden dolayı erkeklerden nefret ettiğim için bubhale geldim H Hayallidya7 ve yumuşatmaya çalışmadım durumumu anlamadığınız için açıklamak zorunda kaldım@efeim
Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı bence
Şimdi son kez belirteyim, eşim aldatacak, bakacak biri değil, olsa bırakırım, ama sorun ben ne kadar eşim düzgün olsa da çocukken yaşadığım istismar yüzünden erkeklere güvensizim, kıskançlık ve güvenememek gibi sorunum var, bu duygumu sizlerle normale çevirmek için yazdım, ama ne iğrençliğim ne eşimin sapıklığını bıraktınız,, babasız büyümüş 14yaşında tacize uğramış biriyim dedim, bu konuda beynimi düşüncemi kontrol etmek sizden destek almak için yazdım ama duymadığım hakaretleri işittim.başıma küçükken gelince herkes yapar diye bakıyorum adamlara iyi değilim üzgünüm ondan yazdım.yazmasaydımykeşke.
Teyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizimÇok merak ettim, tacize uğrayınca ne yaptınız, erkektir nefsi kaymıştır yeaa diyip onca sene içinizde mi sakladiniz yoksa ortalığı ayağa kaldirip kuzeninin haber mi verdiniz?
Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/
Madem asıl problemi farkındasın, o zaman bi zahmet konuyu oradan ele alsaydın.Şimdi son kez belirteyim, eşim aldatacak, bakacak biri değil, olsa bırakırım, ama sorun ben ne kadar eşim düzgün olsa da çocukken yaşadığım istismar yüzünden erkeklere güvensizim, kıskançlık ve güvenememek gibi sorunum var, bu duygumu sizlerle normale çevirmek için yazdım, ama ne iğrençliğim ne eşimin sapıklığını bıraktınız,, babasız büyümüş 14yaşında tacize uğramış biriyim dedim, bu konuda beynimi düşüncemi kontrol etmek sizden destek almak için yazdım ama duymadığım hakaretleri işittim.başıma küçükken gelince herkes yapar diye bakıyorum adamlara iyi değilim üzgünüm ondan yazdım.yazmasaydımykeşke.
Her erkek ayni değil her erkek sapık değil,at kafandan bu dusunceleri ve psikolojik yardim al canım.esinede hayati zindan etmeTeyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?