Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Bende beni taciz eden kuzenimşn eşinden dolayı erkeklerden nefret ettiğim için bubhale geldim H Hayallidya7 ve yumuşatmaya çalışmadım durumumu anlamadığınız için açıklamak zorunda kaldım@efeim

sevgilimin evinin yanında kız yurdu vardı. geyiği dönerdi aramızda. birbirinize güveniniz tamsa, ilişkiniz oturmuşsa hiç sorun değil bence.

Yok valla, ozellikle yanlis anlasilmasin diye bakmiyorlar. Bizim eski evde ,evin tam karsisina genc dul bir kadinla kiz kardesi tasindi. Evler birbirine cok yakindi,4-5 metre falan arasi. babam ev bosken surekli balkonda otururuyordu, onlar tasininca rahatsiz olmasinlar diye evin diger tarafindaki balkonda oturmaya basladi.

yaşadığınız şey elbette çok kötü berbat bir şey ama asıl bunu yaşamış biri olarak nasıl o kızlarda perdelerini çeksin,dikkat etsin vs vs diyebiliyorsunuz şu an iki kat şaşırdım inanın

tam tersini düşünmeniz gerekmez miydi

Benim kız yurdumun karşısında da işhanı vardı. Ne zaman balkona çıksak açar gözlerini mal mal bakarlardı.
Hep dusunurdum 'bu ayıların evde karısı var mı acaba? Bilseler kocalarının böyle sapik olduğunu boşanmayi düşünürler mi acaba?' diye .
Eşiniz de o ayılardan biriyse bakar tabii ki, fırsat kollar, denk gelince gozgoze gelmeye çalisir.
Ama bu durumda endiselenmeniz gereken esinizin bir iki kıza bakması mi yoksa böyle medeniyetten nasibini almamış bir adamla evli ve belki böyle sapik bir adama kız çocuk verecek olmak mı?

Ben de Yurtta kaliyorum. En azindan ben ve tanıdıgim arkadaslarim adina konusuyorum ki, oturup kocaniza bakmaz kimse. Biz inan artik insanlardan bunaldik :) Esinize guvenmiyorsaniz bir sey diyemem. Evet acik giyinenler, dikkat etmeyenler vs olabiliyor.

Çok merak ettim, tacize uğrayınca ne yaptınız, erkektir nefsi kaymıştır yeaa diyip onca sene içinizde mi sakladiniz yoksa ortalığı ayağa kaldirip kuzeninin haber mi verdiniz?

bir dönem benim de vardı.
kızlar yatakta kaş alırken bile görüyordum:)
çok kiskancsaniz
surekli eşinizi takip edecekseniz evin içinde
her dışarı baktığında aceba bilerek mi bakıyor?
diye düşüneceksiniz,
ki ister istemez denk gelir yani.
tasinmadan vazgeçin derim .
yoksa durduk yere huzursuz olursunuz her gün.

Denize gidiyoruz ooayrıo ama hergün ayrı bence

Ben yazin sokakta da sort ve askili tshirtle ya da mini mini elbiselerle geziyorum, yoksa siz yanimdan gecerken kocisi bakacak diye korkup bana ters ters bakan kadinlardan misiniz? Soyleyeyim de ben istedigim gibi gezmeye devam edecegim, isterseniz kocisiniz evden cikmasin :)))

Çok merak ettim, tacize uğrayınca ne yaptınız, erkektir nefsi kaymıştır yeaa diyip onca sene içinizde mi sakladiniz yoksa ortalığı ayağa kaldirip kuzeninin haber mi verdiniz?
Teyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizim

Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/

Yazın o kızlar evlerinde olacaklar bunu hatırlatayım da biraz rahatlayın ama tabi bu geçici bir çözüm bir uzman yardımı almanız gerek kendinizin törpülemesiyle olmaz yoksa hayatınız size de eşinize de zehir olur

Madem asıl problemi farkındasın, o zaman bi zahmet konuyu oradan ele alsaydın.

“Arkadaşlar ben babasız büyümüş, 14 yaşında tacize uğramış biriyim. Güven problemi yaşıyorum. Karşımdaki kız yurdunu bile kıskanıyorum.” Bak nasıl destek görürdün o zaman.

Açtığın konu çirkin. Herkesi zan altında bırakıyorsun.

Eşiniz sapık degilse problem olmaz.sizin acinizdan değil kızları dusunerek yazdim.
Esinizinde bir kiz yurdunu dikizleyecek kadar sapık bir potansiyele sahip oldugunu dusunuyorsaniz bu iş yurumez bacım...

Üniversiteyi öğrenci yurdunda kalarak okudum.Yurdum karma idi yani yan binalarda erkek öğrenciler vardi.Derdim ne milletin sevgilisi oldu,ne kocası!!!Ama yurda giderken elin kocası,sevgilisi,oğlu tarafından taciz edildiğim çok oldu.Bence bu düşünceyle çok ayıp ediyorsunuz!!!

Teyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizim
Her erkek ayni değil her erkek sapık değil,at kafandan bu dusunceleri ve psikolojik yardim al canım.esinede hayati zindan etme

Diğer yorumları ve cevaplarinizi okuyunca sizin eşinize guvenmediginizi görüyorum.Ama dolaylı yoldan o yurtta kalanları da potansiyel olarak görüyorsunuz.Siz bir taciz yaşadığınızda nasıl bu sizin suçunuz değildiyse eşiniz gözle bile tacizde bulunsa bu kızların suçu değildir.Bence calistirmayin eşinizi evde oturtun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…