Evimizin karsısında kız yurdu varmış

Birçok yorumu okudum. Istisnalar kaideyi bozmaz ama genellikle söylenmek istenen de bu zaten. Kocan bakmazsa kafana takma diyoruz. Kocan bakmayacak ama acaba bakıyor mu diye düşünmen hata diyoruz. Özet şu kocanın bakmasından şüphen varsa zaten durma bırak adam sapıktır diyorum şahsen. Kocan sapıkmış değil, bakarsa sapıktır... Ee bakmazsa zaten ortada sorun yok.. Anlatabiliyor muyum? Yanlış anlaşılmasın lütfen ben şahsen söylediklerim yanlış anlaşılmasın diye yazmak istedim

Benim eşimi o kızların odasına koy yine de utanır dönüp bakmaz rahatsızlık vermez. Öğrenci insanlara bakacak kadar sapık değil. Kardeş gibi görür o kadar da eminim. Siz sapık insanlarla evleniyorsunuz sonra da vay efendim şöyle böyle!
Ben olsam kocam bakarsa tacizden şikayet ederim. Böyle bir insanla da olmam. Edep denen bir şey var. Hepimiz öğrenci olduk.

Ne yani bizim evin karşısında da fıstık gibi bayanlar oturuyor eşim göz ucuula da olsa bakıyor mu? Ee o zaman etrafımda evine barkına kalmaya gittiğimiz bayan arkadaşlarıma da bakıyordur eşim. Hatta karşı komşum ev hali şortla çıkıp bana kahve içmeye gelince de göz ucuyla onu süzüyordur kesin. Ya da ben şortla felan komşuma gitsem onun kocası da mutlaka beni keser kendimi kandırmayayım en iyisi. Ki bir de kız yurdu ki offf öğrenci, kız, vs... Komşu sayılmaz ki direkt yapıştır... ben kendimi kandırmaya devam edeyim daha iyi. Başka türlüsü yaşanmaz.

Kızlar da bayılıyordu eşinize.

Hanımefendi yurtların içi öyle evlerden falan gözükmez zaten yurtlarda mahalle içinde olmaz yani caddede falan oluyor herkes izler o zaman içeriyi öyle şey mi olur. Zaten perdesi falan da vardır yani. Hem eşim bakacak biri değil diyorsunuz hem kıskanıyorsunuz. Eşiniz tüm gün işte hep erkeklerle mi çalışıyor ya da dışarıya kalabalığa hiç karışmıyor mu hep kadınlar kızlar var onlardan nasıl koruyacaksınız anlaşıldı eşinize dünyayı dar etme günleri geldi sürekli gözünüz üzerinde olur artık yazık adama biraz kendinize güveniniz olsun ya aldatırsa diye hayat mı geçer

elinin kiridir yıkayınca geçer yazmayı unutmuşsunuz.
kimler mi diyor bu konuları açan hem cinslerimiz

siz 14 yaşında tacize ugramış olsaydınız.
o yurt da kalan kızlar için camı kapatsın pencereyi örtsün demezdiniz.
siz eşinize o kızlara baktıgı görürsem o gözlerini yerinden çıkarırım onlar bizimde evladımız diye konuşurdunuz.
nefsi varmış mış mış siz kendinizi o kızlardan uzak tutun başlarına birşey geldiginde hak etti açmasaydı diye düşünürsünüz.
ayıp ayıp ayıp başınıza gelenlerden ibret almak yerine örnek alıyorsunuz

dünyada milyarlarca kadın var, her insanın da boynu var. Çevireceksiniz. Değilse “biz yurdun karşısına taşındık ailecek kızları taciz edeceğiz diyorsanız ilgili yerlere başvuralım çünkü suç.

Valla canım bizim eski evde erkek yurdunun karşısındaydi
Ben o tarafa bakan perdeleri açmazdim
Tesettürlü olmama rağmen erkekler nerede görseler cama yapışırlardi
ne anliyorlardı bilmiyorum

Kocanız şort giyen bir kıza dönüp sapık sapık bakacak kadar ezikse bence de korkun..yalnız sorun yurdun konumu değil sizin beyninizin konumu bence..Kız çocuklarını artık rahat bırakın.. Ben evli bir kadınım..Şortumu da giyerim..Eteğimi de giyerim.. Mayomu da giyerim..Askılımı da giyerim.. Makyajımı da yaparım..Sizin gibi düşünen her kadın midemi bulandırıyor.. Neymiş kız şort giyermiş de öğrenci kocası ya bakarsaymış.? Sapık ise aynı yastığa baş koymaktan korkun siz önce..

Bakacak adqm her yerde bakar yurda mı kaldı
Bu kadar güveniniz yoksa bir evlisiniz o da ayrı bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…