- 10 Şubat 2018
- 198
- 336
- 103
- 40
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Birçok yorumu okudum. Istisnalar kaideyi bozmaz ama genellikle söylenmek istenen de bu zaten. Kocan bakmazsa kafana takma diyoruz. Kocan bakmayacak ama acaba bakıyor mu diye düşünmen hata diyoruz. Özet şu kocanın bakmasından şüphen varsa zaten durma bırak adam sapıktır diyorum şahsen. Kocan sapıkmış değil, bakarsa sapıktır... Ee bakmazsa zaten ortada sorun yok.. Anlatabiliyor muyum? Yanlış anlaşılmasın lütfen ben şahsen söylediklerim yanlış anlaşılmasın diye yazmak istedimŞimdi son kez belirteyim, eşim aldatacak, bakacak biri değil, olsa bırakırım, ama sorun ben ne kadar eşim düzgün olsa da çocukken yaşadığım istismar yüzünden erkeklere güvensizim, kıskançlık ve güvenememek gibi sorunum var, bu duygumu sizlerle normale çevirmek için yazdım, ama ne iğrençliğim ne eşimin sapıklığını bıraktınız,, babasız büyümüş 14yaşında tacize uğramış biriyim dedim, bu konuda beynimi düşüncemi kontrol etmek sizden destek almak için yazdım ama duymadığım hakaretleri işittim.başıma küçükken gelince herkes yapar diye bakıyorum adamlara iyi değilim üzgünüm ondan yazdım.yazmasaydımykeşke.
Ne yani bizim evin karşısında da fıstık gibi bayanlar oturuyor eşim göz ucuula da olsa bakıyor mu? Ee o zaman etrafımda evine barkına kalmaya gittiğimiz bayan arkadaşlarıma da bakıyordur eşim. Hatta karşı komşum ev hali şortla çıkıp bana kahve içmeye gelince de göz ucuyla onu süzüyordur kesin. Ya da ben şortla felan komşuma gitsem onun kocası da mutlaka beni keser kendimi kandırmayayım en iyisi. Ki bir de kız yurdu ki offf öğrenci, kız, vs... Komşu sayılmaz ki direkt yapıştır...Kızlar kendinizi kandırmanın lüzumu yok kız yurduna o kadar yakın erkek arada bir göz ucuyla da olsa bakar. sabah akşam kamp kurup izler demiyorum ama mutlaka arada bir gözü kayar. bir sürü genç kız sonuçta. neden bakmasın?
ama işi azıtıp sürekli bakıyorsa zaten tacize girer bu başı belaya girebilir kocanın. taşının bence. senin ruh halin pek iyi değil.
Kızlar da bayılıyordu eşinize.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
elinin kiridir yıkayınca geçer yazmayı unutmuşsunuz.Erkeklerin işi de kolay ha, nefsine yenik düştüm baktım, nefsine yenik düştüm aldattım, nefsine yenik dustum tecavüz ettim. Bu nefis denilen şey de bir erkeklerde var. Kadın nefsine yenik dusse namus cinayeti oluyor ya? Bir biz nefsime yenik düşmüşüm ya pardon, benim suçum değil nefis işte diyemiyoruz.
orda diyor ki biz taşınıyoruz kızlar kurtuldu evlatlarınızı dikkat edin diyor.yazar burada ne demek istiyor
Asla boyle birseye inanmiyorum. Hadi biri sapikta hepsi mi ayni?Valla canım bizim eski evde erkek yurdunun karşısındaydi
Ben o tarafa bakan perdeleri açmazdim
Tesettürlü olmama rağmen erkekler nerede görseler cama yapışırlardi
ne anliyorlardı bilmiyorum
Hepsi demedim ki bir çoğu öyleydiAsla boyle birseye inanmiyorum. Hadi biri sapikta hepsi mi ayni?
Harcamayin zaten inanmam.Hepsi demedim ki bir çoğu öyleydi
Sizi inandırmak icin bir çaba harcayamam
Keyfiniz bilirHarcamayin zaten inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?