- 1 Ağustos 2021
- 37
- 12
- 18
- 26
Kızlar bir senelik evliyim başka bir şehire evlendim eşim işinden dolayı benim ailemde eşimin aileside başka şehirlerde. Şimdiye kadar eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim, eşimin izinlerinde onunla birlikte gittim hep. şimdi de çok sıkıldım bunaldım ailemin yanına gidip kafa dağıtmak gezmek arkadaşlarımı görmek istiyorum, izinede de 5 ay var daha. eşim kabul etti beni gönderecek ama eşimin ailesi daha doğrusu kayınvalidem ağırlıklı eşimin evde tek kalamayacağını söylüyor. Eğer ben gidersem kayınpederimle beraber onların bize geleceğini söylüyor bende kabul etmiyorum böyle bişeyi ben evde yokken evde onların olması doğru değil bence zaten daha yeni geldiler 5 gün oldu gideli kayınvalidem bana hiç sormadan her odaya girer çıkar yatak odama bile bana sormadan kendi istedikleri yemekleri yapar eşyaları sormadan kullanır. Tamam oğlunun evide bu kadar rahatlık beni rahatsız ediyor. Eşimde karşı gelemiyo onlara benim kabul etmediğimi söyledi ama inat ediyorlar seni tek bırakmayız diye. Napıcam ben bi akıl verin onlara karşı kötü olmakta istemiyorum eşimle sabahtan beri tartışıyoruz bu konu yüzünden