- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Herkes kv kp ye eşit sevgide olmak zorunda degil.Şuan moralim daha çok bozuldu herkes beni suçluyor bilip bilmeden herkes kendi kv sini kp sini düşünerek cevap veriyor benimkileri bilmiyorlar tabi. Ben onları kötülemekte istemiyorum çok iyi insanlar ama bana geldiklerindeki rahatlıkları beni rahatsız ediyor yapıma ters napayım.
Esimizi dogurdular diye herrr şeylerine tahammul etmek zorunda degiliz.
Ben ne kv kp ler gördüm. El gün misafir demeden geğiren, gaz çıkaran, burnunu karıştıran, oraya buraya süren, tuvaleti pis bırakan, el yıkamayan...
Bunlar pis şeyler. Kaçına tahammul edilebilir? Herkes iyi kayin ailesi uzerinden yorumluyor ama neler var...
Gerçekten titiz olup içi pis olanlar da var. Sizinki mesela dolabınıza elbisesini asiyormuş. Kimse kusura bakmasin kabul edilir bir sey degil bu. Ozel alan, sınır, saygı bunlar daima korunmali karşılıklı.
Herkes kendi ailene boyle yapar misin demiş size. Ona da cevap vermek istiyorum. Benim ailem eşimin ozel alanini ihlal edecek bir sey yapan insanlar olsaydi ben de cok rahatsiz olurdum. Gelmelerini istemezdim. Buna mecbur kalirsam da esimden ozur dilerdim.
Dunyaya kocamizi getirdiler diye kimse kutsal degil. Ben kv olunca ben de kutsal olmayacagim.
Saygı gosteriyorsam saygi beklerim.
Mesele "evinde kv kp gormek istemiyor" dan çok uzak.
Mesele tamamen sınır ihlali.