- 29 Eylül 2020
- 25
- 4
- 3
- 31
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Ben olsam pijama partisi ta da Halloween party yaparım yılın bu döneminde.Elin adamını cagirmamis, kardeşini çağırmış. Bunda birşey yok ki.
Empati yapmalısın. Kocam şehir dışındayken ben de ablamı yatıya davet ederdim.
Kardeşi dememiş kiElin adamını cagirmamis, kardeşini çağırmış. Bunda birşey yok ki.
Empati yapmalısın. Kocam şehir dışındayken ben de ablamı yatıya davet ederdim.
Yahu ne var bundaArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Farketmez, ben arkadaşımı da çağırmıştım. Eşim de çağırabilir. Bunda birşey yok ki.Kardeşi dememiş ki
Arkadaşını çagırmiş
Cagrilmaz gereksiz bir davranis. Tv izlenir cay icilir sonrasi yallah kendi evineArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Ciddi misiniz ? Bu karısına oraya buraya gidemezsin diyen adam moduyla aynı. Ne var bunda bu kadar abartılacak...Cagrilmaz gereksiz bir davranis. Tv izlenir cay icilir sonrasi yallah kendi evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?