- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Sanırım biz ev hanımı değiliz hemşire. Vallahi bugün tüm gün temizlik yapıp çeşit çeşit yemek yaptım ama yine de kendimi ev hanımı gibi hissetmiyorum. Nedeni anlaşıldı. Boynuna tasma taktığım bir beyim olmadığı içinmiş.Aaa hadsize bak evin hanımı yokken kendisi evde kaldığı yetmiyor bir de yatılı erkek arkadaş mi atacak eve püü rezil. Siz gelene kadar kapıda bekleme cezası verin çünkü katiyyen uygunsuzdur evin hanımı yokken böyle şeyler, evin hanımı bu boru değil sonuçta
Evet çağırılır. Bende ailemin yanına uzun bir süre kalmaya gitmiştim eşimde evimizde arkadaşı ile kalmıştı. Ne var bunda ne güzel birlikte vakit geçirdiler. Belkide özlemişlerdir, bekarlık günlerinde arkadaşıyla yaşadığı gibi güzel bir anı olmuştur.Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Budur... İşte en sevdiğim insan modeli...evin hanımı neden evden başka bir yerde kalıyor peki ? bir kaptan gemisini asla terketmez. ayrılmamalısınız o evden kesinlikle. sonra bakın miçolar olmadık insanları doldurur böyle.
evlilik tek kişilik bir hükümranlık sanıyor bazı insanlar galiba.
ben olsam eve online siparişle bir sürü abur cubur gönderir, pes atarken atıştırın ama ben gelene kadar kırıntıları toplayın diye mesaj atardım.
Sanırım biz ev hanımı değiliz hemşire. Vallahi bugün tüm gün temizlik yapıp çeşit çeşit yemek yaptım ama yine de kendimi ev hanımı gibi hissetmiyorum. Nedeni anlaşıldı. Boynuna tasma taktığım bir beyim olmadığı içinmiş.
İşte tam bu nedenlerden insanın evlenesi falan gelmiyor..şu herşey evin hanımına sorulmalı merakına hastayım ben de. orası adamın da evi.
ama sanki izin almadan tuvalete bile gidemez gibi havalar var.
Budur... İşte en sevdiğim insan modeli...
İşte tam bu nedenlerden insanın evlenesi falan gelmiyor..
Evlilik böyle bişey değil ama anlatamazsın.
Arkadaşlar geçen bekar erkek misafir kalabilir mi diye konu açılmıştı demişlerdi o konuda bu hanımefendininülkece evlenince birbirimizin malı olacağız kafasından çıksak çok değil toplum huzurunda şöyle %68 oranında falan artış görülür.
Kardeş mi arkadaş mi?Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?