Evinde bizi istemeyen kv

O gecen gün ben hastayken bana gelicez diyince ben hiç öyle bir tepki vermedim. Buyrun gelin dedim.

Demeseydiniz. Siz öyle yaptınız diye herkes aynısını yapmak zorunda mı? Hamilelikten böyle alıngan olmuşsunuzdur umarım yok eğer hep böyleyseniz bu şekilde ömür geçmez

Mesafeli koru.. sonuçta seninde işin gücün var sakın ol esin iletişim ağını bırak o kurşun
Keyfine bak çay kahve oh

Bir insan evladı istenmediği yere nasıl ısrar kıyamet kendini kabul ettirir anlamak güç. Bu ana olur baba olur hala olur komşu olur.
İstenmiyorsunuz hala gelecez gelecez. Yüzünüze bile demişler başka zaman gelin diye. Hala gidecez yani

Sadece kayınvalidenizin evi olsa neyse ama kaynınızın da bahanesi evin dağınık olması. Siz fazlamı titiz veya takıntılısınız. Öyleyse belki o yüzden söylemişlerdir.
İkisinin de bahanesinin aynı olması normal gelmedi.

Bence onlar normal değil. Artık bu olaydan sonra fazla antisosyal ve misafiri sevmeyen görgü kurallarından bi haber bir aile olduğunu düşünmekteyim. Onların bu davranışından ben sorumlu olmadığımı düşünüyorum. Nitekim onlar gelicez dediklerinde ben hep buyrun gelin demisimdir. De artık karşılarında çok farklı birini görecekler.

Eşim merak etti annesini. Çünkü acilDe kaynım arayıp annemik durumu iyi degil demis. Kim olsa gormek ister. Benim sahsi görüşüm bu sekilde. Hem arayıp adami heyecanlandiriyolar hem de kapi duvar muhabbeti yapıyolar. O zmn aramayın haber de vermeyin. Kendi kendinize olayı çözün.

Eşim için giderdim. Bendede düzen takıntısı var dağınık iken misafir almayı sevmiyorum belki iyi niyetli düşünmek lazım desem çok mu iyimser olurum

Bence bunu cok dert etme. Tam aksini isteyen aileler yüzünden gözü yasli gonlu kirik nice gelin kardeslerimiz var forumda.
Ama eşimin ailesi kendileri uygun olduğu zaman bizim asla müsait olmadığımız durumlarda bize gelin hiç gelmiyorsunuz diye çok söyleniyorlar.
Tamamen bencillik
Ve bence görgü eksikliği.

Ya inanın şuan o kadar berbat durumdayım ki, orman kackinindan halliceyim diyim.
Saç baş, enerji, ruh hali, evin halı ona keza..
Birinin bana oturmaya gelmesini geçtim, komşum kapıdan tabak falan bırakacak olsa istemem o derece.
KV de de sizi gelinisiniz diye can ciğer gormeyebilir.
Siz kabul etmiş olabilirsiniz, herkes farklıdır ama o istemiyordur..
Bunda gerçekten alınacak bişey yok.

Kv işte genelde hepsi cadı yani büyük çoğunlu kıskanç bacım eşlerimiz için yok saycaz napak
Kendisi cat kapı gelmese anlayacam da kv daha geçen hafta ben hastayım diye aradı geliyorum diye ve evim müsait olmamasına rağmen.kabul ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…