Evinde bizi istemeyen kv

Misafir geleceği son 1 saat içinde belli olursa direk temizlik yapıyorum ev temiz olsa dahi... O yüzden anlayabiliyorum kayınvalidenizi. Bu yaşta kadın hor görülür diye korkmus olabilir.

Bu kadar detaylı her seyı dusunme hasta olursun

Rabbim daha ağır dert vermesin. Demekki çok sıkıntı yaşamayınca böyle küçük şeylere takılıp kalıyoruz

Ne pasakli aileymis herkesin evi carsamba pazari

Istemiyorsa bu illa gidicem diretmesi nedir ya birde sen istemessen buraya kv gelicem die tututrdu konulu bir baslik atar saydirirsin Halden anlamiio hastayim uyumak dinlemek istiyom evi temizleyemedim huyumdur evim daginikken misafir yakinimda olsa istemem aaa bi rahat birakin insanlari krizi firsata cevirmissin herife bak o anan varya anan bizi istemio biraz ara bulucu olun ya olmessiniz

Daginiklik konusunda takintiliymis. Ben de oyleyim. Esim disinda kendi annem bile evimizi daginik gorsun istemem. 1 saat onceden geliyoruz diye arayan misafirden nefret ederim. Evet 1 saatte ev toplanir da, hasta miyim halim var mi? Kayinvalideniz de toplayamayacak durumda oldugu icin istememis. Bazi insanlar boyledir, takmayin derim. Mesafeli bir kadin ve bu emin olun sınır bilmez biri olmasindan iyidir.
El miyim? Diyorsunuz ya; elsiniz. Ben de kayinvalideme elim, o da bana el. Hic kizi gibi olayim falan diye dusunmeyin olamazsiniz. O da sizin anneniz olamaz.
Kendi evine ani misafir kabul etmek istemeyenin baskasina da o sekilde gitmemesi mantikli olan tabi ama sizin kv bu konuda dikkatsizmis. Bir dahakine siz de ev daginik musait degilim deyin ani gelmeye kalkarsa. Musait olmadiginiz ve bundan rahatsiz oldugunuz halde ayip olmasin diye kabul ettiyseniz bu sizin probleminiz. Bilerek kanul etmissiniz. O da size aynisini yapmak zorunda degil.
Istemedigini acikca soyledigi halde gitmeniz biraz ayip olmus. Kadinin kendi evi kendi alani. Acikca gelmeyin musait degilim demis daha ne desin. Sizin anlauisiniza uyar ya da uymaz ama ortada cok net bir beyan varken zorla gitmeniz dogru olmamis.

ev temizliğine mi gtcen.otur oturduğun yerde derde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…