Evinde bizi istemeyen kv

Kadın hastalıktan demekki eviyle ilgilenememiş sizi de çok yakın görmüyor demekki yakın görse gelinim gelir evi toplar diye düşünür sizi kabul ederdi .Yanı aranız çok sammimi değil demekki çekindiğine göre

Kendisi cat kapı gelmese anlayacam da kv daha geçen hafta ben hastayım diye aradı geliyorum diye ve evim müsait olmamasına rağmen.kabul ettim.
Sende etmicen bacım ben görümcede yaşadım kestim ayaklarını ne kadar saygı o kadar saygı var benden de

Can ciğer görmüyorsa ben hasta olduğum zaman da beni gelip görmek istemeyecek o zaman. Benim evim.cok mu temizdi.

Sen sadece eşin için yapmak gereki yap geri dur önemseme bu saygısızlık sadece sana değil eşinede
O da farketti ve bana hak verdi. Çünkü çocuklarını düşünmeyen anne gelinini hiç düşünmez. Eşimin farkına varması Iyi oldu.

O da farketti ve bana hak verdi. Çünkü çocuklarını düşünmeyen anne gelinini hiç düşünmez. Eşimin farkına varması Iyi oldu.
Aynısı yaşadım hatta emin ol daha beterini eşimin desteğini arkama aldım şuan o kadar rahat bi hayatım var ki inş sende öyle olursun. 1 saatlık huzursuzluk yarattılar die hayatımızı karartmak yanlış

bak her şerde vardır bir hayır. Bazende fazla takmayacaksınn .
Işte bu noktada içim rahatladı kızlar. Hem kv artık istediği gibi bizimle oynayamayacak hem de eşim izin vermeyecek diye düşünüyorum.
Cok sağolun.

İnsanlar müsait olmayabilirler. Sadece eşin gitsin yeter. Zaten hamileymişsin belki bulaşıcı? Seninki gereksiz bir ısrar olmuş. Ayrıca ne kadar mesafe o kadar iyi. Şahsen ben de önceden haber verilerek görüşülmesinden yanayım ama karşı taraf mıç mıç çat kapı istiyor bu da sorun oluyor. Gidiyoruz ev temiz değil rahat edemiyorum. Keşke gelmeyin müsait değilim dese

Işte bu noktada içim rahatladı kızlar. Hem kv artık istediği gibi bizimle oynayamayacak hem de eşim izin vermeyecek diye düşünüyorum.
Cok sağolun.
Hem daha rahat edersin hamileliginde sıkıntısız geçer. Eşinde herşeyi gördüde. Annen yakınlarında oturuyorsa gerisinidw fazla kafana takma

"Evim dağınık gelmeyin" demek bana çok komik geliyor. Ha dese ki kafam kaldırmıyor, sürekli uyumak istiyorum başka zaman gelin tamam ama sunduğu bahane bence çok ayıp
Değil mi bence de çok ayıp. Üstelik gelecek olan kişiler senin oğlun ve gelinin. Eşim ısrar etti diye gittim ve bir hosgeldiniz bile demedi. Gittik diye çok sinir oldu. Şimdi böyle biri ile görüşür musunuz siz olsanız?
Ben artık muhatap olmayacağım.

Annemi ve k.v mi,giderken ararım, birşey lazım mı öyle geliyorum diye . Ev dağınıksa birlikte toplarız ben misafir miyim... Bu konuda konu sahibine tavsiyem gitmezsiniz olur biter ohh mis.

Annemi ve k.v mi,giderken ararım, birşey lazım mı öyle geliyorum diye . Ev dağınıksa birlikte toplarız ben misafir miyim... Bu konuda konu sahibine tavsiyem gitmezsiniz olur biter ohh mis.
Eşimin ısrarı üzerine gittik ve hoş geldiniz demedi. Tek kelime etmedi. Cok sinir oldu gittik diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…