Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Belki de siz öyle yaparsınız

Yaptim zaten esimle beraber yasayip oyle evlendim :) Esimden onceki erkek arkadasim da cinsel acidan tecrubesiz ve beraber kalma konularina mesafeliydi ve o yuzden zaten 'eski erkek arkadasim' olarak kaldi. Ki biz 20li yaslardaydik ben 27 yasinda evlendim, 30larda hic cekilmez.

Siz farkinda degilsiniz ama karsi taraf icin cok yorucu oluyor. Hem her seyi yapalim gezelim tozalim ama sevismeyelim, beraber uyumayalim. Muhafazarlikla modernlik arasinda sıkışmak bu. Erkek arkadasiniz da artik biktigi icin o tepkiyi vermis bence ki ben hakli buldum.

Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorum
Evlilik planı yaptınız mı peki?
Daha önce yazmıştım. Türk kültüründe dahi 30-40 yaşlarında insanlar cinsellik arar, dini nedenlerle istemiyorsa da evlenmeyi hızlandırır diye. Sevgiliniz Türk müş. Sizin gelecek planınız nedir? 1 yıldır sevişmiyorsunuz, sexting de yoktur diye tahmin ediyorum. Sevgiliniz 35-40 yaşlarında sanırım.

Hayır o dedikleriniz var o kadarda değil.
Evet evlilik istiyor hemen hatta

O kada muhafazakar değilim daha okumadan sormadan kendiniz yazıp söylüyosunuz

Neden olamaz mı?
Ben de böyle deneyimlemek istedim bu da benim düşüncem
Saygı duyduğunuz için sağolun ya

Ben saygı duymama ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum.
Herkesin hayat tarzı düşünce yapısı Farklı ama bana göre bir kadın bir erkekle aynı yatağa girmek istemiyorsa evine de gitmesin yani. Gereksiz. Yine de banane tabi haklısınız.
siz böylesiniz adam da böyle biri sonuç olarak. Ya kabullenip saygı duyup devam edeceksiniz. Ya da yolları ayırın artık bu kaçıncı konunuz.

33 yaşındasınız, 1 yıllık sevgiliniz, hala sevişmediniz mi?
Adam size iyi katlanıyor gibi geldi. Her açıdan biraz acayip bir ilişki bu..

Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı

33 yaşında bir kadın hayatının en güzel yaşlarını zaten sex yapmadan geçirmişsin. Bari sevgiliyle sarılıp uyumanın tadını al. Yaşlanınca aynı tadı vermiyor hiçbir şey :)

Yine önceki konusunda kalmak mantıksız, adam da zaten cimri, düşüncesiz demiştik. O zaman pespembe gözlüklerinizle pespembe cevaplar vermiştiniz. Yine dediğimiz yere geldiniz.
Bu arada bazılarınız tepki gösterecek ama 30+ yaşlarda bazıları yok ayrı yatak bilmem ne olayıyla uğraşmak istemez. Çok hassassanız adamın evinde ne işiniz var? Hazır olmayan insan gitmez kalmaz.

yahu yurtdışına tek başına erkek arkadaşınla tatil yapacak kadar cesursun sekulersin ama aynı odada kalamam mazallah bir şey yaşanır.camdan dışarı bakmayan ev kızıysan anneni al yanına git veya abini.
hem gezeyim tozayım avrupai zihniyeti olan orada doğmuş büyümüş biri ile baş başa tatil yapayım ama bana dokunmasın.

İnsan sevdiğine nasıl dokunmaz.Sevdiğim adam ayrı odaya yatırırsa anahtar deliğinden girer yeni kucak kucağa uyurum.

Bunlar bana ters ise hiç gitmem tek başıma.Arada onun gelmesini bekler pastane park bahçelerde gezerim evlenene kadar.

Bişeyler yaşıyoruz ama aynı yatakta uyumak istemedim bu da benim düşüncem isteğim.

Bişeyler yaşıyoruz ama aynı yatakta uyumak istemedim bu da benim düşüncem isteğim.
bu adamda niye ısrar ediyorsun hala ?

-cimri dedin hala devam ediyorsun
-benim paramla ileride ev almak istiyor dedin devam ediyorsun
-aynı evde kalamam dedin devam ediyorsun

Her açılan konuda ayrılcam diyorsun ayrılmıyorsun.sen beni çıldırtmak mı istiyorsun hı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…