Şöyle psikologdan destek almaya başladım.bu adamda niye ısrar ediyorsun hala ?
-cimri dedin hala devam ediyorsun
-benim paramla ileride ev almak istiyor dedin devam ediyorsun
-aynı evde kalamam dedin devam ediyorsun
Her açılan konuda ayrılcam diyorsun ayrılmıyorsun.sen beni çıldırtmak mı istiyorsun hı
Daha muhafazakar insanları deneyin bence. Yalnızca elini tutarsınız, birkaç da kuş öpücüğü o da belki. Bu tarz bir şey arıyorsanız ona göre tercihler yapacaksınız. Aynı yatakta yatmayalım ama aynı evde kalalım vs. aşırı Türk dizisi kıvamında. Gerçekçi olmayan beklentileriniz var.
Yok bişeyler yaşıyoruz zaten de niye yazdıklarım görünmüyor mu anlamadım:)Daha muhafazakar insanları deneyin bence. Yalnızca elini tutarsınız, birkaç da kuş öpücüğü o da belki. Bu tarz bir şey arıyorsanız ona göre tercihler yapacaksınız. Aynı yatakta yatmayalım ama aynı evde kalalım vs. aşırı Türk dizisi kıvamında. Gerçekçi olmayan beklentileriniz var.
Siz hem adam bana dokunmasın hem de prenses gibi davranıp kaldığım süre boyunca yatağını bana versin, kendi koltukta yatsın istiyorsunuz. Aynı evde kalalım evcilik oynayalım 33 yaş için yersiz bir beklenti.
Hımm anladım bence olabilir gibiydi ama olmuyormuş demekkiSen en iyisi şöyle yap beraber kalmak ve minnet etmek istemiyorsan.
tatilini rotanı kendin belirle,uçuş,tarihler,otel.
gidince de “şehrindeyim,müsaitsen görüşebiliriz”tamam der gelirse kültür turizmi yaparsınız gezip tozup o evine,sen de oteline.
Yani senin için geldim değil de,hazır gezmeye gelmişken seni de göreyim hesabı. İş böyle olunca bir şeylere mecbur hissetmezsin.
Ama beraber tatil planı yapıp da
Koklaşmak
Beraber uyumak
olmaz
Rachel aşırı aşırı aşırı saçma bir isteğin var, kusura bakma.Yok bişeyler yaşıyoruz zaten de niye yazdıklarım görünmüyor mu anlamadım:)
Evli değilsiniz ve bunu değerlerinize aykırı görüyorsanız niye aynı evde kalıyorsunuz? Ben mesela evlilik öncesi hiçbir şekilde cinsellik yaşamayacağım için sevgilimin evine de gitmem. Çünkü ateşle barut yan yana durmaz. Dört duvar arasında yalnız kalınca mevzu bir şekilde oraya gider. Hassasiyetinize uygun davranmıyorsunuz.Bilmiyorum hazır değilim belki otelde tek yataklı odaları gönderdi. Ayrı kalmak isteyebilirim çok mu abes evli değiliz neticede
Yok bişeyler yaşıyoruz zaten de niye yazdıklarım görünmüyor mu anlamadım:)
Psikolog musunuz çözecek misiniz?öpüşüp oynaşıp ayrı yerde uyumak aşırı saçma aşırı duygusuz bir şey. Oynaşmayıp sadece beraber uyumak daha normal. Bu takıntınızın sebebini çok merak ettim. Bu bir şeyler yaşamayı neden evliliğe bırakmadınız mesela? Görünüyor da kimse anlamlandıramadı.
Gerçekten böylr bence de kaba aynen böyle söyledim devam etmeyi düşünmüyorum.Dinleyecek misin de soruyorsun? Bin defa yazdık olmaz bu adamdan diye. Kadın olarak bile sevgilim gelip ben de kalacak olsa misafir diye yatağı teklif ederim. Adam sadece cimri değil aynı zamanda bencil düşüncesiz ve kaba. Hala devam edecek misin bu ilişkiye?
Psikolog musunuz çözecek misiniz?
Sebebi yok böyle bir kararım var olamaz mı yani
Oynaşmayıp beraber uyumak bence daha saçma
Yok henüz anlatmadım yeni başladık terapiyeHayır değilim ama çok ilgiliyim bilinçaltı konularıyla. Psikoloğunuza anlattınız mı bunu mesela? Emdr terapi denediniz mi? Faydası oluyor bayağı.
Yok henüz anlatmadım yeni başladık terapiye
Ama bir karar da olamaz mı illa patolojik mi?
Umarım, artık yaniiiiGerçekten böylr bence de kaba aynen böyle söyledim devam etmeyi düşünmüyorum.
Aşık olmadan nasıl sevgili olunuyor, onu bir açıklar mısınız? Şahsen aşık olmadığım adama ne dokunurum, ne de sevgilim derim. Bu ilişki tamamen çıkar üzerine kurulmuş, her açtığınız konu da birbirinden mantıksız bu durumda.Aşığım diyemem evet ama her sevgilinin yaptıklarını yapıyoruz aslında.
Herkesin düşüncesi isteği farklı olabilir ne yapayımAyni yatakta uyurken pirt yapmaktan korkuyosunuz bencekoklasip sevisip yatak ayirmak ubeerr sacma cunku
seviyorum ama aşk duygusu biraz uzak sanki artık bilmiyorumAşık olmadan nasıl sevgili olunuyor, onu bir açıklar mısınız? Şahsen aşık olmadığım adama ne dokunurum, ne de sevgilim derim. Bu ilişki tamamen çıkar üzerine kurulmuş, her açtığınız konu da birbirinden mantıksız bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?