- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Kac yasindasiniz ikinizde meslekleriniz nedir ona gore fikir vericem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 20 o 25 ben öğrenci o sporcu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasiniz ikinizde meslekleriniz nedir ona gore fikir vericem
ben 20 o 25 ben öğrenci o sporcu
Birde kuzucuk
Sana tavsiyem olsun sana kendinden emin birsekilde duygularini acmadikca kendini kaptirma ben sana umut vermedim ki diyip gider sen uzulme sakin mantiginla hareket et sans kader kismet senden yana olsun
ya kız boş değilim demedimi delikanlıda girişimci biriyse..
![]()
Girisimci degil sporcuymus bu sporcular fena oluyor zaten gittigim salondaki hocalara bakiyorum hergun biriyle girisimcilik yapiyorlar :)
Sevgili olmadan önceki arkadaşlık sürecinde bir erkek sinemaya veya eve çağırıyorsa bir durup düşünmek lazım derim.. İlla sapıktır demiyorum ama ben kendi ilişkilerimde bunu düşünürüm hep. Ayrıca erkek arkadaşın onun evine gittiğinde senin hakkında ne düşünür diye düşünmene gerek yok. Bu zamana kadar kurduğunuz muhabbetlerde o senin nasıl bir insan olduğunu anlamıştır.. İnsanlar kendini çok çabuk belli eder. Ben anlarım.![]()
ya evine gidiyorsan bence kesin yakınlaşma olacaktır zaten..
Evet yakınlaşma olur tabi.. ama bu işte niyet önemli. Eve yakınlaşmak için mi çağırıyor yoksa beklenmeyen bir yakınlaşmayı kontrol mu edemiyor :))
evine gittin diye sana kötü kız damgası vuracaksa bırak vursun. yani gitmeme sebebin sadece buysa boşver git. yakınlaşmaya çalışırsa asıl sen onun amacını anlarsın, onun senin hafif kız olup olmadığını anlamasından ziyade. :)onun için değil senin için iyi bir değerlendirme olur. tekin bir tip değil de zorla bir şeyler yapmaya çalışacak biriyse tabi gitme ama bir endişen yoksa git ne olacak.
Ben ozgurum isime geldigi gibi yasarim diyorsan gidebilirsin.., ama ne olur ne olmaz?? Adam seni yataga atmayada calisiyor olabilir?? Ayrica aranizda bisey yoksa ne bu yemege davetler filan??? Karsi koyamiycan durumlar olabilir... Benden soylemesi...
Haber izlemiyor musun hic?? Ne manyaklar var ortada... Ciddi olan adam daha ortada birsey yokken filan boyle tekliflerde bulunmaz bana gore...ben fikrimi soledim...adamin gunahinida almayayim... Hic birsey olmasada cogu erkek beklentiyle yapar boyle seyleri bence...öyle mi diyosunuz...
öyle mi diyosunuz...
Kusura bakma da sen de ne istediğini bilmiyorsun ki..
Git diyene evet iyi bir fırsat tanımak için diyorsun, gitme diyene evet kötü şeyler olabilir diyorsun..
Sen daha kendini tanımıyor bilmiyorsun ki..
Bu kafayla sen eve falan gitme.
Dışarda oturun güzel güzel.![]()
belkide kızı deniyor acaba ben ona yakınlaşsam onun tepkisi ne olur diye... ee tabi sende onun istediği yoldan gidersen belkide aman yok bu kız herkesle böyledir düşüncesiyle istemicek de olabilir..
Ben hiç bir erkeğin o düşünceyle yaklaşacağını düşünmüyorum. Bir kız eğer o yolda bir kızsa çocuk bunu çoktan anlamıştır. Erkeklerin kafası bizim kadar ayrıntılı çalışmıyor evetse evet hayırsa hayır yani onlar niye böyle dedi acaba ne ima etti gibi asla düşünmüyorlar.. erkek eve çağırıyorsa iki amacı vardır bence ya yemek yiyeceklerdir yada kızı yiyecektir. kızın hafifliğini başka şekilde de anlayabilir :)
kk daki ablalarım izin vermez..sefer tasıyla getir,de!
ozaman bırakalım birbirlerini yesinler![]()