- 23 Ağustos 2012
- 51.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.912
- 898
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
sen kaç yasındasın peki evliliği düşünüyormusun ?
aynen bu anlattıgın tablodan birini tanıyorum yemin ederim ki
Flört ettiğinizde eminmisiniz acaba?
Anlatmadan geçemicem, benim görünce sohbet ettiğim ayda yilda bir oturup kahve içtigim bir tanıdığım var. Böyle biraz fazla iyi niyetli icinde kötülük olmayan safça biri.
Bir gün oturuyoruz, biriyle sevgili olma aşamasında olduğunu anlatti. Çocuğu gösterdi fln bayada yakışıklı hali vakti yerinde. Hayırlı olsun dedim, 2 3 hafta geçti arkadaşım tekrar arayıp ağladı biz ayrıldık diye. Bulusunca mesajları bir okudum ki bunlar sevgiliyi geç flörtlesmemişler bile. Cocuk sadece yakin arkadaşı olarak bununla konuşmuş, bu yakınlığı yanlış anlamış önceden hiç sevgilisi olmadığı için. Sizin durumuda ona benzettim
Eleman herkesle sevgili bence
Siz niye boyle acaip bir tiple iliski icindesiniz?
Bu adamin yerinde olsam ben de evlenmeyi dusunmem herkesle haha hihi takiliyor yani niye evlenip tek kisiyle gorussun?
Sana yanlış öğretmişler flört ettiğin kişi size hastalığı yada ailevi sorunlarını anlatsa tamam sorun değil hatta flört ilişkiye eğrilme şekli. Ama adam bariz başkaları ile de flört ediyor bunu da utanmadan sıkılmadan size anlatıyor. Siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz asıl sorun buİnsan en özelini flörtüne anlatır
Demek ki adam yedekli davranıyor. Kaç ordan!
Sana yanlış öğretmişler flört ettiğin kişi size hastalığı yada ailevi sorunlarını anlatsa tamam sorun değil hatta flört ilişkiye eğrilme şekli. Ama adam bariz başkaları ile de flört ediyor bunu da utanmadan sıkılmadan size anlatıyor. Siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz asıl sorun bu
Tamam ama burda seni tanımayanlar bile bu adamla flört etmediğini fark ettiler sen nasıl göremiyorsun. Ayrıca kimse 5 yıl önce nette tanıştığı adama yemekler yapmaz bunun altını eşeleyin eminim neler çıkarİş aile hayatını da anlatıyor sadece konuya indirgemeyelim
Flort ettiginiz kisi ayni anda kizlada flortlesiyor resmen kizda suc var ama flortunuz bastan asagi sucluSelam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime kaçtım :) Neyse kız koyu iktidar partisi yanlısıymış onu bu fikirlerine kızmış kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bana bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.
Tamam ama burda seni tanımayanlar bile bu adamla flört etmediğini fark ettiler sen nasıl göremiyorsun. Ayrıca kimse 5 yıl önce nette tanıştığı adama yemekler yapmaz bunun altını eşeleyin eminim neler çıkar
Size sadece şunu diyebilirim at gözlüklerinizi çıkarın ve bası şeyleri kabul edin. Başkasına yaptırması kendi yapması aynı amacı güdüyor üzüleceksin demiyorum zira kendini her türlü kandırmaya müsait bir yapın varyemeği kendi eliyle yapmamış birine yaptırıp göndertmiş
Zaten amacı çarpık olan kız sohbeti bu kadar ilerletip ev adresi veren flörtünüzün amacı ne ?Selam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime kaçtım :) Neyse kız koyu iktidar partisi yanlısıymış onu bu fikirlerine kızmış kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bna bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?