- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Size özel mesaj atmak istedim ama kapalı mesajlara. Nasıl makale yazıyorsunuz evde? Merak ettim.50 liraya set üstü ocaklar var neden onlardan falan almıyorsunuz geçen bi arkadaşım 70 tl gibi bir fiyata aldı, illa çok lük bir ocak mı olması gerek anlamadım ki niye böyle tüple idare ediyosunuz harcağınız tüp parasına denk gelir bir ocak parası
kocam alışmasın falan demişsin ama bak benim eşim memur nerdeyse 4000 tl ye yakın maaşı var 600 tl kira geliri var, 2 kredi ve 2 kredi kartı borcu ödeyince adamın elinde avcunda bişi kalmıyo ben evde makale yazıp kuruşuna kadar eline veriyorum ki geçinebilelim şimdi alıştıyo muyum ben? evi beraber geçindirmeye alıştırmakta kötü bir şey görmedim ben
Size özel mesaj atmak istedim ama kapalı mesajlara. Nasıl makale yazıyorsunuz evde? Merak ettim.
Çok teşekkür ederim. Evde boş zamanlarımı değerlendirmek açısından güzel bir fikirinternetten makale yazarlığı diye aratınca çıkıyo canım
ben bi firmayla çalışıyorum
günlük kelime sayısı ve konu gönderiyolar bu şekilde 100 kelime 70 kuruş ama ben günlük 30 ila 50 liralık arası yazıyorum
merhaba boyle bır ıs bana cok lazım lutfen bana ozelden yazar mısınız nasıl yapabılııminternetten makale yazarlığı diye aratınca çıkıyo canım
ben bi firmayla çalışıyorum
günlük kelime sayısı ve konu gönderiyolar bu şekilde 100 kelime 70 kuruş ama ben günlük 30 ila 50 liralık arası yazıyorum
Çok teşekkür ederim. Evde boş zamanlarımı değerlendirmek açısından güzel bir fikir![]()
Ah canım ahhh. Sana ne yazacağımı bilemedim bir süre. Öncelikle Rabbim tez vakitte sizi feraha çıkarsın. Anladığım kadarıyla eşinin imkanları çok sınırlı ve bu yüzden kendini çaresiz hissediyorsun. Senin çaresiz hissetmen, eşinin elini kolunu daha fazla bağlar. Bence annen seni kötü etkiliyor. Sana nacizane tavsiyem; eşini seviyorsan, biraz dayan. Her gün dua et. Mülk ve Fetih sureleri oku. Namaza başla ki evinize bereket gelsin. Namaz kılınan evin bereketi çok olur. Ocaktı fırındı, eşinin elini kolunu daha da bağlama. Etin kilosu olmuş 50 lira. Sadece siz mi yemiyorsunuz zannediyorsun canım. Rabbim ağız tadı vermedikten sonra; et yesen ne ot yesen ne... Erkektir, bazı şeyleri gurur yapar, içine atar..Aman ha!! Benim babam kimsesizdi. Ne işi varmış ne parası evlendiğinde. Ben hatırlıyorum, çöpçülük yapardı, terlik satardı. Şimdi evi de arabası da tarlası da var. Ha keza ben de türlü yokluklar çektim; aç kaldım. Seni avutmak için yazmıyorum bunları. Önce Rabbime sığın, sonra eşine sahip çık. Çocuk yapmaktan da korkma.. Her çocuk kendi rızkıyla gelir unutma.Kizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.
Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
Canımsınsöylemem doğru mu bilmiyorum ama makaleyazılarım diye bi site var ordan başvuruda bulunabilirsiniz
Canımsınben sormak istemedim belki söylemek istemezsin diye. Çok incesin teşekkür ederim
Konu sahibi takacak yer arıyor
Taşındığımızda doğalgaz uzun süre bağlanmadı
Fırında borcamda yağda yumurta bile yaptım
Istek olunca her şey olur Îş inada binmiş onlarda
Ah canım ahhh. Sana ne yazacağımı bilemedim bir süre. Öncelikle Rabbim tez vakitte sizi feraha çıkarsın. Anladığım kadarıyla eşinin imkanları çok sınırlı ve bu yüzden kendini çaresiz hissediyorsun. Senin çaresiz hissetmen, eşinin elini kolunu daha fazla bağlar. Bence annen seni kötü etkiliyor. Sana nacizane tavsiyem; eşini seviyorsan, biraz dayan. Her gün dua et. Mülk ve Fetih sureleri oku. Namaza başla ki evinize bereket gelsin. Namaz kılınan evin bereketi çok olur. Ocaktı fırındı, eşinin elini kolunu daha da bağlama. Etin kilosu olmuş 50 lira. Sadece siz mi yemiyorsunuz zannediyorsun canım. Rabbim ağız tadı vermedikten sonra; et yesen ne ot yesen ne... Erkektir, bazı şeyleri gurur yapar, içine atar..Aman ha!! Benim babam kimsesizdi. Ne işi varmış ne parası evlendiğinde. Ben hatırlıyorum, çöpçülük yapardı, terlik satardı. Şimdi evi de arabası da tarlası da var. Ha keza ben de türlü yokluklar çektim; aç kaldım. Seni avutmak için yazmıyorum bunları. Önce Rabbime sığın, sonra eşine sahip çık. Çocuk yapmaktan da korkma.. Her çocuk kendi rızkıyla gelir unutma.