Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Yok beslemedim ne yer ne içer bilemedim sinek ilacını üstüne boşaltmıştım zaten kavanozda da son nefesini verdi

Allahım korusun.Okurken bile korktum.El kadar akrep ne arar yav.Önce bi çığlık basar sonrada kızımı alır evden fırlar giderim.Bidaha ya başka da varsa korkusuyla o evde aylarca gözüme uyku girmez.

Yok beslemedim ne yer ne içer bilemedim sinek ilacını üstüne boşaltmıştım zaten kavanozda da son nefesini verdi
Anladım mutlu son olmamış yalnız:))Akrep ya da diğer büyük haşerelerle karşılaştınız mı daha önce onlara tarife neydi:))

Allahım korusun.Okurken bile korktum.El kadar akrep ne arar yav.Önce bi çığlık basar sonrada kızımı alır evden fırlar giderim.Bidaha ya başka da varsa korkusuyla o evde aylarca gözüme uyku girmez.
Yani doğanın dengesi bozuldu sanırım diğer haşeratlar bile normalden büyük oluyor...Ama evde kaybetmek bence en kötüsü

Anladım mutlu son olmamış yalnız:))Akrep ya da diğer büyük haşerelerle karşılaştınız mı daha önce onlara tarife neydi:))
Terlikle kafasına kafasına girişirim çok büyükse, ufak tefek bişeyse gazete yardımı ile alıp camdan aşağı atarım. Ama akrebin kafasına terlik geçirmekten başka yapacak bişey yok

Terlikle kafasına kafasına girişirim çok büyükse, ufak tefek bişeyse gazete yardımı ile alıp camdan aşağı atarım. Ama akrebin kafasına terlik geçirmekten başka yapacak bişey yok
Gerçekten gözünüz kara birde terlikle çok zor olur..Bizimki abartmıyorum avucum kadardı..terlikle nası olurdu artık bilemiyorum:))

bende öyle bırının korkacagı bısı gorunce alıp atıyorum uzerınde yada evınde olur ne bileyim korkutmadan 1 dk dıyıp atıyorum dısarı :))) ama ısırcak bıseyıde tutamam herhalde :)
Valla sizin gibi insanların her ortamda olması lazım harikasınız:))ama o akrep nası tutulurdu bilemiyorum

Oturup Eva Peron feminist miydi yoksa kocasının iktidarını sürdürmek için her şeyi yapabilen zalim bir kadın mıydı diye tartışır, sonrasında "yazık ama ya kanser olup acı çekerek öldü " diyerek orta yolu bulmaya çalışırdık.

Of off yıkıldı buralar ne kadar komik öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…