- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Yok beslemedim ne yer ne içer bilemedim sinek ilacını üstüne boşaltmıştım zaten kavanozda da son nefesini verdiAyy o daha beter uçuyor birde!!ama bana sürüngenler kadar soğuk gelmiyorlar:)Yalnız gerçekten cesaretiniz beni benden alıyor ya:))Yarasayı canlı olarak mı besledinizUfak böcekler çok sorun değil çok resmen hormonlu olanlar var onlarla karşılaştınız mı hiç:)
Anladım mutlu son olmamış yalnız:))Akrep ya da diğer büyük haşerelerle karşılaştınız mı daha önce onlara tarife neydi:))Yok beslemedim ne yer ne içer bilemedim sinek ilacını üstüne boşaltmıştım zaten kavanozda da son nefesini verdi
Yani doğanın dengesi bozuldu sanırım diğer haşeratlar bile normalden büyük oluyor...Ama evde kaybetmek bence en kötüsüAllahım korusun.Okurken bile korktum.El kadar akrep ne arar yav.Önce bi çığlık basar sonrada kızımı alır evden fırlar giderim.Bidaha ya başka da varsa korkusuyla o evde aylarca gözüme uyku girmez.
Yani sonradan o yapılır tabiki ama önemli olan o anda ne yapacağınız:)
Ufak çaplı bir çığlık zaten benim gibiler için bir ritüel bu gibi durumlarda:))Çığlık atarımmm
O an geçmedi mi
Terlikle kafasına kafasına girişirim çok büyükse, ufak tefek bişeyse gazete yardımı ile alıp camdan aşağı atarım. Ama akrebin kafasına terlik geçirmekten başka yapacak bişey yokAnladım mutlu son olmamış yalnız:))Akrep ya da diğer büyük haşerelerle karşılaştınız mı daha önce onlara tarife neydi:))
Ufak çaplı bir çığlık zaten benim gibiler için bir ritüel bu gibi durumlarda:))
bende öyle bırının korkacagı bısı gorunce alıp atıyorum uzerınde yada evınde olur ne bileyim korkutmadan 1 dk dıyıp atıyorum dısarı :))) ama ısırcak bıseyıde tutamam herhalde :)Ya ahahah öyle demeyin ben çok korkmuştum ilk gördüğümde:))
Gerçekten gözünüz kara birde terlikle çok zor olur..Bizimki abartmıyorum avucum kadardı..terlikle nası olurdu artık bilemiyorum:))Terlikle kafasına kafasına girişirim çok büyükse, ufak tefek bişeyse gazete yardımı ile alıp camdan aşağı atarım. Ama akrebin kafasına terlik geçirmekten başka yapacak bişey yok
Valla sizin gibi insanların her ortamda olması lazım harikasınız:))ama o akrep nası tutulurdu bilemiyorumbende öyle bırının korkacagı bısı gorunce alıp atıyorum uzerınde yada evınde olur ne bileyim korkutmadan 1 dk dıyıp atıyorum dısarı :))) ama ısırcak bıseyıde tutamam herhalde :)
Of off yıkıldı buralar ne kadar komik öyleOturup Eva Peron feminist miydi yoksa kocasının iktidarını sürdürmek için her şeyi yapabilen zalim bir kadın mıydı diye tartışır, sonrasında "yazık ama ya kanser olup acı çekerek öldü " diyerek orta yolu bulmaya çalışırdık.
Ahaha:))ben de benzeri durumdayım:)Akrep fobim var, hiç polemiğe girmez anahtarı akrep arkadaşa teslim ederim.
Of off yıkıldı buralar ne kadar komik öyle
Yok yok sen farkında değilsin ağzımız kas yaptı burada gülmektenYok o kadar komik değildi aslında, ama teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?