- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Akreple hiç karşılaşmadım da, bir kere köyde ayağımın uzunluğunda bir kırk ayağa basmıştım evin içinde. Öldü tabi. O ayağımın altındaki yumuşaklık hissini, ezilişini hatırlamak istemiyorum. Neye bastım diye geri dönüp baktığımda yerde uzanan koca canavarı görünce seke seke kaçtım oradan. Neden sekiyordum? O canavara basmış ayaktan artık hayır gelmezdi zira. Ayak ayak olmaktan çıkmış, ayak bağı olmuştu o an. Kendisini tekrar benimsemem uzun zaman aldı. Bir deneyim de akreple yaşamak istemem doğrusu. Oy oy... Kesin yakarım balataları.
Yok dokunmadı ama abartısız el kadar bişiydi yapabilir misin bilmiyorum:)Kürekle falan dalarim yeter ki bi yerime değmesin.. Ben küçükken annem fare oldurmustu evde o aklıma geldi
O kendini soksun diye evi yakmalıydık acaba
Aman ya çok zor bir durum gerçekten..Benim gibi korkanlar için orası cehenneme dönerdi heralde:))Kızlar 7 yıl önce kırsal bir yerde yaşıyorduk ben oğluma hamileydim eşim yere sofra serdi birde dışarıdan kütük getirip sofranın üstüne koydu bir güzel cevizleri ,bademlerikırdı yedik sonra kapı eşiğinde bişi fark ettim yaklaşıp baktım ki akrep ölmüş ezilmiş garip büyük ihtimal ben lavaboya falan giderken terliğimle ezmişim hoş öyle el kadar falan değildi ama vardı yine biraz kütükten geldi diye tahmin ettik tabi biz ama duur bitmedi yine aynı evde bir müddet sonra ben lavaboda yüzümü yıkıyorum yerde bir karaltı dikkatimi çekti eğilip bir baktım akrep yine aynı boylarda fak at bu sefer canlı bir çığlığı bastım ama eşim hemen gelip terlikle öldürdü gerçekten çok ürkütücüydü meğer oralarda çokmuş zaten duvarlarda falan hep 40 ayaklar gezip duruyordu ozamanlar aklıma ilaç falan da gelmedi yaşadık gittik öyle
Yani yerler parke duvarlar duvar kağıdı nası tutuşturabilirim ki?Ama başka etkili bir yöntem varsa o aklımızda bulunabilirO sizin dikkatinize kalmış.
Biz küçükken böyle çok akrep öldürdük. 10 yaşında ben, böyle birşey yapmamışken, artık bu sizin becerinize kalmış
Yani yerler parke duvarlar duvar kağıdı nası tutuşturabilirim ki?Ama başka etkili bir yöntem varsa o aklımızda bulunabilir
O daha yapılabilir ama o da bendeki bu korkaklıkla çok zor,yapabilenleri alkışlıyorum valla:))Sizin var mıydı akrep ya da başka büyük bir haşereyle evde olan bir maceranız:)O zaman biraz cesaret!! Ezeceksin
Bende bir kere oldu ama sürekli bu dertten muzdarip arkadaşlar da varmış,,ay çok zor ya..Gerçi benimde yarından sonra bir daha görmeyeceğimin garantisi yokya bu akrep surekli olan bi durummu evinizde yoksa brkereymi mahsus
Ayy o daha beter uçuyor birde!!ama bana sürüngenler kadar soğuk gelmiyorlar:)Yalnız gerçekten cesaretiniz beni benden alıyor ya:))Yarasayı canlı olarak mı besledinizAkrep değil de yarasa girmişti ve ömrümde ilk defa gördüğüm bir canlı idi o ana dek. Elime sinek ilacını alıp , Kapıyı üstümüze kapatıp daldım üzerine bir kutu ilacı boşalttım ancak sersemledien son bir kenara düştüğünde kavanoz getirip üstüne kapattım, yeni bir canlı türü keşfettim diye düşünüp sakladım hatta
Bikaç gün sonra ev arkadaşlarım eve dönünce yarasa olduğunu söylemişti.
Hiç korkmam öcük böcükten, yurtta kaldığımızda da imdaaaat böcek bağırışlarına son noktayı ben koyardım terlikle
Bebek olunca panik iki kat artar birde annelik içgüdüsüyle..Ay bn solucan kadar kırkayak buldum süpürdüm attım dışarı sonra bebeğimi kucağıma aldım oturdum köşede eşim gelene kadar sonra eşim geldi evi kontrol etti temizledi
Aynen öle sanki kıyıdan köşeden çıkıp bebeğime zarar verecek gibiler bana öle geliyor ama bahçeli evdeyim olağan bişey galibaBebek olunca panik iki kat artar birde annelik içgüdüsüyle..
Yani bahçeli evlerde böyle şeylerle karşılaşmak daha büyük olasılık..Ama anne olunca daha da bir korkusuzlaşadabilir insan bebeğini düşünerekAynen öle sanki kıyıdan köşeden çıkıp bebeğime zarar verecek gibiler bana öle geliyor ama bahçeli evdeyim olağan bişey galiba
Yok artık napıyordun sen o canavarların arasındasurekli bu priblemi yasayanlar ilaclama frmasni arayip bu drrtten kurtlablrler. herturlu yaratik icin cozumleri var. problemin ne oldnu anlatiyorsunz 70 tlye gelip vutun evi 3 asamali ilaclamadan gecriyorlar. 1yillikta garanti kagidi veriorlar sorun bitmis oluyor.1 kerede 200 adet yumurtlaya hamambocegi kolonisinden kurtulmam 70tl ve 2 saatimi aldi sadece
Valla ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun:))hic yoktuki 1. gun 2 tane gorduk onemsemedik . 2.gun 4-5tane oldular tedrgn olduk.3.gun isigi acmamzla 9 10 tane kacismaya baslayinca sabaha kadar uyumadik annemle intrnetten aratsrdkki bir urerlerse koloni kuruyorlarmis resmen. hemen sabahhh ilaclamayi aradik oglen geldler ve halloldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?