- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Yok yok sen farkında değilsin ağzımız kas yaptı burada gülmekten
Söyleyelim de bir daha böyle şeyler yapıp bizi dağıtmayın:))Yani bilmiyorum ki kocaman akrepten korkmak çok mu anormal bir durum:)Yaaa utandırmayın beni böyle. :))))))))
Söyleyelim de bir daha böyle şeyler yapıp bizi dağıtmayın:))Yani bilmiyorum ki kocaman akrepten korkmak çok mu anormal bir durum:)
Sizin tepkiniz öyleydi ama yapılacak şey çok basitmişte ben bunu mesele yapıyormuşum gibi:)Tamamdır bundan sonra haber veririm :)))
Olur mu öyle şey hiç de değil, normal kesinlikle.
Sizin tepkiniz öyleydi ama yapılacak şey çok basitmişte ben bunu mesele yapıyormuşum gibi:)
normalde hamam böceği vsden korkmam ama akrepten korkarm snrmYa ahahahCidden napardınız sizde korkuyorsunuz sanırım ben gibi:))
İkimizde şu zehirli sürüngenden bahsediyoruz dii mi:)Hayır özür dileme lütfen,özür dilenecek bir şey yok sadece biz birimizi anlayamadık:)Olur mu öyle şey. Yanlış anlama olmuş. Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Türlü türlü akrep var; enteli var, şiddete meyilisi var, sadece uğrayıp geçen interrail tiplisi var, yolunu kaybetmiş şaşkını var... Ben entel akrep olarak düşünüp göstereceğim tavrı öyle belirttim. Yanlış anlama olduysa özür dilerim.
Ben onlardan da korkuyorum onlarda nemden mi neden hormonlu gibiler ve çok hızlı kaçıyorlar:))normalde hamam böceği vsden korkmam ama akrepten korkarm snrm
Ben dur anne napiyosun felan dedim ama o kendini kaptirmisti.Hani o korkuyla saniyorsunki vurunca uzerine atlayip sokacak falan ama olmadi :)) Öldüğüne bende inanamadim sanirim bayilmista olabilir yaa.Belli de kendi ignesi batti bilmem kiAhahaa aynenama bir arkadaş daha söylemiş beni asıl şaşırtan akrebin terlikle ölmesi:))
Anneniz gerçekten çok cesurmuş:))Ben her yerde çok dayanıklı olduklarını okuduğum için şaşırıyorum öyle terlikle sonunçlanan vakIalaraBen dur anne napiyosun felan dedim ama o kendini kaptirmisti.Hani o korkuyla saniyorsunki vurunca uzerine atlayip sokacak falan ama olmadi :)) Öldüğüne bende inanamadim sanirim bayilmista olabilir yaa.Belli de kendi ignesi batti bilmem kiAkrep katili annem ilk o da ciglik atti ama onun cigligi 3 saniyeydi sonra direk ayagindaki terligi cikarip hunharca vurdu
canım elim gibiydi sarı açık rekliydi bizim burdakiler en zehirliler arasında sayılıyo ben tasındıktan sonra gelen kiracının küçük kızını parmagından sokmuş taşındığı hafta 15 gün yoğun bakımda kaldı çocuk yatak odasındaydı canım bi böcek bulmuş onla ugraşıyordu çok kolay ölüyo aslında ama dikkatli olmak lazımÇok geçmiş olsun Allah bebişinizi zeval göstermesin..Annelik neler yaptırıyor:)Sizin ki büyük müydü ve evin neresindeydi farketmek zor oluyor sinsi hayvanlar,kolay öldü mü?
yok o erkekti :)Maşallah diyorum gerçekten soğukkanlılığınıza arkadaşınız da bayansa bir maşallah da ona kıskanıyorum valla:))
Aman Allahımm o derece zehirli olanlar olduğunu bilmiyordum buradacanım elim gibiydi sarı açık rekliydi bizim burdakiler en zehirliler arasında sayılıyo ben tasındıktan sonra gelen kiracının küçük kızını parmagından sokmuş taşındığı hafta 15 gün yoğun bakımda kaldı çocuk yatak odasındaydı canım bi böcek bulmuş onla ugraşıyordu çok kolay ölüyo aslında ama dikkatli olmak lazım
Benimde öyle olmasına az kalmıştı:))Ben şak diye bayılırdim herhalde. Akrep ya akrep yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?