Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Sizin tepkiniz öyleydi ama yapılacak şey çok basitmişte ben bunu mesele yapıyormuşum gibi:)

Olur mu öyle şey. Yanlış anlama olmuş. Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Türlü türlü akrep var; enteli var, şiddete meyilisi var, sadece uğrayıp geçen interrail tiplisi var, yolunu kaybetmiş şaşkını var... Ben entel akrep olarak düşünüp göstereceğim tavrı öyle belirttim. Yanlış anlama olduysa özür dilerim.

İkimizde şu zehirli sürüngenden bahsediyoruz dii mi:)Hayır özür dileme lütfen,özür dilenecek bir şey yok sadece biz birimizi anlayamadık:)

Ben onlardan da korkuyorum onlarda nemden mi neden hormonlu gibiler ve çok hızlı kaçıyorlar:))

Ben onlardan da korkuyorum onlarda nemden mi neden hormonlu gibiler ve çok hızlı kaçıyorlar:))

Ahahaa aynen ama bir arkadaş daha söylemiş beni asıl şaşırtan akrebin terlikle ölmesi:))
Ben dur anne napiyosun felan dedim ama o kendini kaptirmisti.Hani o korkuyla saniyorsunki vurunca uzerine atlayip sokacak falan ama olmadi :)) Öldüğüne bende inanamadim sanirim bayilmista olabilir yaa.Belli de kendi ignesi batti bilmem ki Akrep katili annem ilk o da ciglik atti ama onun cigligi 3 saniyeydi sonra direk ayagindaki terligi cikarip hunharca vurdu

Anneniz gerçekten çok cesurmuş:))Ben her yerde çok dayanıklı olduklarını okuduğum için şaşırıyorum öyle terlikle sonunçlanan vakIalara gerçi ölü taklidi de yapıyorlarmış!!Ben hamam böceklerine bile yaklaşamıyorum terlikle kaldı ki akrep:))

Çok geçmiş olsun Allah bebişinizi zeval göstermesin..Annelik neler yaptırıyor:)Sizin ki büyük müydü ve evin neresindeydi farketmek zor oluyor sinsi hayvanlar,kolay öldü mü?
canım elim gibiydi sarı açık rekliydi bizim burdakiler en zehirliler arasında sayılıyo ben tasındıktan sonra gelen kiracının küçük kızını parmagından sokmuş taşındığı hafta 15 gün yoğun bakımda kaldı çocuk yatak odasındaydı canım bi böcek bulmuş onla ugraşıyordu çok kolay ölüyo aslında ama dikkatli olmak lazım

ayy küçükken muhtemelen 5 yaşlarında evde görmüştük şu an 27 yaşındayım hiç gözümün önünden gitmiyor..
ben baya etkileniyorum böyle ince bacaklı hayvanlardan.
neyse evdekiler öldürmüştü bir daha da görmedik. ama şimdiki aklım olsa ben kendi evimde görsem hemen ilaçlatırım evi hatta yöneticiyle konuşup apartmanı komple ilaçlatmayı teklif ederim.

Aman Allahımm o derece zehirli olanlar olduğunu bilmiyordum burada(Sizinki de büyükmüş çok kolay nası öldü ki!!

Elime ne geçerse ağlaya ağlaya ezerdim heralde şimdi bazen minnacık gümüşçül oluyo yerde ona bile öyle tepki veriyosam akrebe naparım bilmiyorum.
Eskiden ben bakamazdım bile cıyak cıyak bağırırdım hatta büyüklüğe bağlı tepine tepine ağlayabilirdim bile zira böcükleri görmeye bile fobim vardı, ama ama amaaaa oğlum olunca allah ne verdiyse saldırırım acımam hiç valla bazen oğlucumun etrafında olabilecek haşere türü herşeyin misal dışarda uçuşan kara sineklerin bile kanatlarını koparıp işkence yapasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…