- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Sanırım ırsi olabilir:)Bu şartlarda aklı olan varsa ya da bir cesete dönüşmek istemeyen sizin eve girmesin zaten:))Hangi koşulda olduğuma bağlı galiba. Küçük kızım var, yanımda başka bir yetişkin olursa bir yolunu ararım. Kızımla başbaşaysak gitmeyi tercih edebilirim. En kötü ihtimalle elektrikli süpürgeyle çeker,süpürgeyi dışarı çıkarırım. Bu konuda babaneme çekmişim galiba o da köyde eve giren yılanları kovar, yakalarmış.
Ahahabenim salonda yoktur demi su an...ayaklardan kiprasim geliyo
Maşallah ben bunları yapsam böcekler vız gelirdi heralde bana:))Aynen ya valla bağ evimzde yılan gördk yuvası tam diş kapınn yanındaydı babam arabayı çıkartacak kimse kapıyı açamıyo korkdm ben gittim açtm aman ne yapacak yılan diyorm yabani tilki gördk yine korkmadm iki üç gün besleyip sonra işçiye verdk anlarada gece domuz avına üç kişi çıkdk dağ tepe zifiri karanlk yine korkmadm ama bir böcek beni öldürecekdii:))
Tarantula mıı yok artık ayhh!!Hamam böceği de sanırım protein olarak almıştır bünyenizdeki yeriniAyyyy 5 6 sene once annemin evindeyken daha bekarken kocaman bi tarantula salonda yerde duruyordu hic unutmam simsiyahti bacaklari kalin ve killiydi aman yarabbi ablamla makinanin ustune ciktik annem supurgeyle disari cikarmisti ya vurmaya calisirken ziplasa ustumuze falan ayy deli olurum valla o yuzden haserelere vuramam cunku vurunca ziplarr yada kacar ustume gelir diye
Ve kucukkem hamam bocegini agzima sokmustum yanlislikla
İşte öldürecek bir kahraman her zaman olmuyor maalesef:))Çığlık atar o odanın kapısını kapatırım ilaç şirketini çağırırım. Öldüğünü görmeden rahat yok vallahi ayy tüylerim dikeldi burada
E siz farketmediniz mi o kadar yakından fareyiO da birşey mi ben yanlışlıkla farenin üzerine basmıştım oğluma hamileydim yaklaşık 100 kilo filandım ve dümdüz olmuştu gördüğümde niye dolaşır ki ayak altında sonra Kv demi çağırdım odasından alıp attı o farenin üzerine bastığım terlikleri ise önce onure ettim Ayağımda oldukları için sonra hoooop çöpe
Hayvanlar mı bizden çekiyor, biz mi hayvanlardan karar veremedim. Zavallı fare, zavallı kırkayak, zavallı biz...O da birşey mi ben yanlışlıkla farenin üzerine basmıştım oğluma hamileydim yaklaşık 100 kilo filandım ve dümdüz olmuştu gördüğümde niye dolaşır ki ayak altında sonra Kv demi çağırdım odasından alıp attı o farenin üzerine bastığım terlikleri ise önce onure ettim Ayağımda oldukları için sonra hoooop çöpe
ay doğaya salmak için korkmamak lazım ben ilk evlendğimde Giresunda idik ben banyonun klozet kısmındayımbir kutuya hapseder dogaya salarim
Ben yemek yapıyordum loş ışıktı mutfak ben ocak tezgah arası dolaşırken bastım heralde sürekli de yere bakıp yürümüyoruz şimdi neye Basçaz die sesi bile çıkmadı ya da davlumbazdan duymadım bildiğin kan bile çıkmamıştı biryerinden sadece kağıt gibi olmuştu çok feciydiE siz farketmediniz mi o kadar yakından fareyiçok mu küçüktü ki yoksa onlarda normalde kolay ölmüyorlar
Yok canim ohaa yutmadim farkedince hemen cikarip attim evde deli gibi kosmaya basladim:))))Tarantula mıı yok artık ayhh!!Hamam böceği de sanırım protein olarak almıştır bünyenizdeki yerini
Kutuya koyabilsem ahh bende onu yaparım ama neredee:))bir kutuya hapseder dogaya salarim
Aynen neredeyse o bizi paketleyecekti:))ay doğaya salmak için korkmamak lazım ben ilk evlendğimde Giresunda idik ben banyonun klozet kısmındayımvik vik ses duydum kafamı kaldırıp küvete bi baktım kahverengi minicik kuyruğu uzun finduk faresi çıkamıyor ayağı kayıyor eşim kutuya girmesini sağlayıp doğaya saldı da şimdi el kadar akrep ne biliyim
O kendini soksun diye evi yakmalıydık acabaEtrafına kolonya döker, kolonyayı ateşe verirdim.
Akrepler böyle durumda kendi kendilerini sokarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?