Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Sanırım ırsi olabilir:)Bu şartlarda aklı olan varsa ya da bir cesete dönüşmek istemeyen sizin eve girmesin zaten:))

Maşallah ben bunları yapsam böcekler vız gelirdi heralde bana:))

Tarantula mıı yok artık ayhh!!Hamam böceği de sanırım protein olarak almıştır bünyenizdeki yerini

E siz farketmediniz mi o kadar yakından fareyiçok mu küçüktü ki yoksa onlarda normalde kolay ölmüyorlar

Maşallah diyorum gerçekten soğukkanlılığınıza arkadaşınız da bayansa bir maşallah da ona kıskanıyorum valla:))

Hayvanlar mı bizden çekiyor, biz mi hayvanlardan karar veremedim. Zavallı fare, zavallı kırkayak, zavallı biz...

bir kutuya hapseder dogaya salarim
ay doğaya salmak için korkmamak lazım ben ilk evlendğimde Giresunda idik ben banyonun klozet kısmındayımvik vik ses duydum kafamı kaldırıp küvete bi baktım kahverengi minicik kuyruğu uzun finduk faresi çıkamıyor ayağı kayıyor eşim kutuya girmesini sağlayıp doğaya saldı da şimdi el kadar akrep ne biliyim

E siz farketmediniz mi o kadar yakından fareyiçok mu küçüktü ki yoksa onlarda normalde kolay ölmüyorlar
Ben yemek yapıyordum loş ışıktı mutfak ben ocak tezgah arası dolaşırken bastım heralde sürekli de yere bakıp yürümüyoruz şimdi neye Basçaz die sesi bile çıkmadı ya da davlumbazdan duymadım bildiğin kan bile çıkmamıştı biryerinden sadece kağıt gibi olmuştu çok feciydi
Örümcek fobisi var bende genelde yakalamak zorunda kalıyorum 2 evladım var çünkü elektrikli gırgırla yakalayıp çimenlik bir alana fırlatıyorum gırgırı dağılınca o da kaçıyor sonrasında o gırgırı kullanmıyorum bir süre yıkansa bile tiksiniyorum

Etrafına kolonya döker, kolonyayı ateşe verirdim.

Akrepler böyle durumda kendi kendilerini sokarlar

Kürekle falan dalarim yeter ki bi yerime değmesin.. Ben küçükken annem fare oldurmustu evde o aklıma geldi

Maşallah diyorum gerçekten soğukkanlılığınıza arkadaşınız da bayansa bir maşallah da ona kıskanıyorum valla:))

Aynen neredeyse o bizi paketleyecekti:))

Kızlar 7 yıl önce kırsal bir yerde yaşıyorduk ben oğluma hamileydim eşim yere sofra serdi birde dışarıdan kütük getirip sofranın üstüne koydu bir güzel cevizleri ,bademleri kırdı yedik sonra kapı eşiğinde bişi fark ettim yaklaşıp baktım ki akrep ölmüş ezilmiş garip büyük ihtimal ben lavaboya falan giderken terliğimle ezmişim hoş öyle el kadar falan değildi ama vardı yine biraz kütükten geldi diye tahmin ettik tabi biz ama duur bitmedi yine aynı evde bir müddet sonra ben lavaboda yüzümü yıkıyorum yerde bir karaltı dikkatimi çekti eğilip bir baktım akrep yine aynı boylarda fak at bu sefer canlı bir çığlığı bastım ama eşim hemen gelip terlikle öldürdü gerçekten çok ürkütücüydü meğer oralarda çokmuş zaten duvarlarda falan hep 40 ayaklar gezip duruyordu ozamanlar aklıma ilaç falan da gelmedi yaşadık gittik öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…