- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi minikkedii07
-
ne dedın kızAnatlaann nrresındrsın bendr 4 yıl otrdum konyaaltunda tarım ılacları var onşardan al
Yani uzaklarda bir yerde ya da toplantıda olabilir o andaevınde akrep olupda gelmeyecek adam var mıdır gercekden
Bende öyleyim arkadaşım küçük böcekler bile beni korkutmaya yeterken nerede kaldı akrep:))Doğru ama ben çok tırsağım. Evimin arkası dağ bazen eşime diyorum survivor yaşıyoruz yarasa böcek eve girmeyen hayvan kalmadıbir akrep kaldı aman uzak dursun
öldürürüm bizde 20 sene önce görmüştük öldürdük napabilir k başkaKızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
hııı yok o konuda sanslıyım antebıın eeeenn uzak yerı 45 dk uzaklıktadırYani uzaklarda bir yerde ya da toplantıda olabilir o anda
Bu durumlarda ne yapılması gerektiği birazda tecrübe ile sabit tabii..Bütün haşerelere aynı yöntemi mi uyguluyorsunuz,hamam böcekleri falan çok daha hızlı akrepten zira..
Soğuksudayım..Aslında bunu hep görmüyorum ama havalar ısınınca dışarıdan içeriye dalıyorlar..Senin bir Antalya'lı olarak bizim hormonlu hamam böceklerimizi,çeşit çeşit haşerelerimizi bilmen lazımAnatlaann nrresındrsın bendr 4 yıl otrdum konyaaltunda tarım ılacları var onşardan al
Ahahaa aynenBizde yasadik onu yazin ayaklar ciplak halilarida kaldirmistik ayagimin yanindan gecti yuruyo.Çığlığı bastim annemde geldi terligiyle kac kere vurdu öldüAnnemin cesaretinden olsa yeter bize
Ya ahahahkaçardım evden :) akrebin de mis gibi evi olmş olurdu
Ya ahahahkaçardım evden :) akrebin de mis gibi evi olmş olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?