Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Bizde yasadik onu yazin ayaklar ciplak halilarida kaldirmistik ayagimin yanindan gecti yuruyo.Çığlığı bastim annemde geldi terligiyle kac kere vurdu öldü Annemin cesaretinden olsa yeter bize

Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
öldürürüm bizde 20 sene önce görmüştük öldürdük napabilir k başka

Yani uzaklarda bir yerde ya da toplantıda olabilir o anda
hııı yok o konuda sanslıyım antebıın eeeenn uzak yerı 45 dk uzaklıktadır
3 bucuk aylık bebegım oldugu ıcın nerde olursa olsun heran acar onemlı bısey mı oldu dıye...
sanslıyım

Zavallı hayvanlar aç, bu yüzden hem karınlarını doyuracak hem ba
Bu durumlarda ne yapılması gerektiği birazda tecrübe ile sabit tabii..Bütün haşerelere aynı yöntemi mi uyguluyorsunuz,hamam böcekleri falan çok daha hızlı akrepten zira..

Hamamböceği ile hiç karşılaşmadım çünkü bir eve taşınırken girebilecekleri muhtemel tüm yerleri poliüretan köpükle kapatıyorum ve genelde apartımanda zaten düzenli ilaçlama yapılıyor ama yazlıkta özellikle banyoda zaman zaman gümüş böceği görmüşlüğüm vardır. Aynı şekilde küvetin kenarlarınıda silikonlayıp ilaç sıkıyorum.

nasıl kacıracagımı arastırır uygulardım.. ısırmasa anlaşa da bilirdik aslında ama..

Aman ben Kıbrıs'ta tatildeydik araba ile giderken yolda boylu boyunca uzanmış yatan bir yılan görmüştümde arabayla bile gecememistim üstünden akrebi nasıl öldüreyim?zehirli bir hayvan üstelik.
Yani ben evde akrep görsem önce bir kahve teklif ederdim baktım ki dostça yaklasimdan birşey anlamıyor kayinvalidemi devreye sokar bir taşla iki kuş vurmayı denerdim..torunları için kv herşeyi yapar yani..

Ben kara böcükleri görünce kapıya kaçan biri olaraktan akrep görsem ewi terkederim oda gönül rahatlığıyla yaşasın

Anatlaann nrresındrsın bendr 4 yıl otrdum konyaaltunda tarım ılacları var onşardan al
Soğuksudayım..Aslında bunu hep görmüyorum ama havalar ısınınca dışarıdan içeriye dalıyorlar..Senin bir Antalya'lı olarak bizim hormonlu hamam böceklerimizi,çeşit çeşit haşerelerimizi bilmen lazım

Bizde yasadik onu yazin ayaklar ciplak halilarida kaldirmistik ayagimin yanindan gecti yuruyo.Çığlığı bastim annemde geldi terligiyle kac kere vurdu öldü Annemin cesaretinden olsa yeter bize
Ahahaa aynen ama bir arkadaş daha söylemiş beni asıl şaşırtan akrebin terlikle ölmesi:))

Başlığı okuyunca bile kötü oldum. Hemen birisini bulup o akrebi öldürtürdüm, sonra da en yakın zamanda evi ilaçlatırdım. Aman, evden ırak olsun.

Ben de öldürdüm zamanında. Çok fenaydı gerçekten. Zehirsiz olduğu söyleniyordu ama belli mi olur. O günden sonra böcek görünce bile kötü oluyorum. Travma oldu resmen bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…