• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinize alnacak eya, sizin kararnz mdr? yoksa einizin mi?

Ben de kadınların karar vermesi taraftarıyım.Hep derim, ''Evin hanımı evin direği,'' :D Yuvayı siz yapıyorsunuz sonuçta değil mi?

benim hayalimde bazı kombinler var, nişanlıma gösteriyorum o da beğeniyor, böylece problem olmuyor :KK60:

Bizim zevklerimiz uymuyor ama uyumu yakalamaya çalışıyoruz eşim sağolsn bu konuda biraz fedakar oldu biraz da ben tabi ki, eşyaları alırken ben yatak odasını açık renk istedim krem rengi o da koyu istiyordu ama açık aldık, salon takımını da renkli istiyordum o vizon istedi onu da onun isteğine göre aldık. bir defa alınıyor diye de eşinizi de kendinizi de sıkıntıya sokmayın,huzurla yaşamaya bakın :KK76:

valla bende ortak alalım demıstım ama evıde esyalarıda ben sectım esım sagolsun dedıkı evımızın melegı sensın sen nasıl ıstersen nasıl mutlu olursan o olsun sen mutlu olunca nasılsa bende mutlu olucam dedı sagolsun hıcbır anlasmazlık yasamadık dogal olarak hem zaten tum zecklerımız aynı

Back
X