• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinize alnacak eya, sizin kararnz mdr? yoksa einizin mi?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Aile içinde evinize aldığınız eşyalarda kimin istediği olur?
Eşinizmi karar verir?Yoksa sizmi?.....................................
Kimin fikri önemlidir ailenizde.Tercihler ne olur?
Paylaşalım......................................................................

Aile içinde evinize aldığınız eşyalarda kimin istediği olur?
Eşinizmi karar verir?Yoksa sizmi?.....................................
Kimin fikri önemlidir ailenizde.Tercihler ne olur?
Paylaşalım......................................................................

evlenirken aldığımız eşyalar eşimin isteği gibi oldu.benim zevkim değil yani eşyalarımız.ama şimdi ben karar veririm karışmaz bana...

Evlenirken de şimdi de ben karar verdim, o karışmaz... Yani ben bikaç tane beğenirim sonra beraber karar veririz.... Ama aslında benim beğendiğim alınır...

ben karar verdimm
eşimde çok beğendiii
gururla sölerrr herkesede
bunu aşkımmm çizdiii
bunu o beğendiii diyeee

bizim evdede ben karar veririm eşime danışırım o da beğenirse alırız....kaydirigubbakcemile5
yani sonuçta benim dediğim olur:teytey:

genelde esim bana birakir,evimize tasininca bile benim begendigim esyalari aldik o da zevkime guvenir zaten.

ev esyalarını alırken ımkanlar ve ortam sebebıyle hıcbısey ıstedgım gıbı olmamstı malesef o karıssa da karısmasa da farketmezdı..lımıtler uymuyordu zaten bana secenekler de..
daha sonraları da eve pek bısey aldıgımz söylenemz..ama ufak tefek seylerde ortak almszdr herhalde..hıc hatrlayamadm valla..bı o gunlerı görsem ona bırakmıcam ama o ayrı..

Birbirimizin fikrine son derece önem veririz..
Zevkine ve seçimine çok güvenirim eşimin lakin yuvayı dişi kuş yapar,o bana sevgisini veriri ben de evime estetiği ve huzuru vermeye çalışırım:asigim:

Evimizi kurarken ortak karar vermiştik eşyalar konusunda,
ama şimdi ona sormadan da alabilirim istediğim
bir şey olduğunda............................................................

herzaman ortak karar verip aliriz .evlenmeden oncede herseyi birlikte secip aldik.

Kararın benim olup olmaması çok da önemli değil.İkimizin de beğenmesi gerek.Birlikte yaşayacağımız,ortak bir alandan,eşyadan bahsediyoruz çünkü.
Eşim eşyalarımız alınırken her şeyi bana bıraktı,ama ben her defasında beğenip,beğenmediğini sordum eşime.
O da her defasında '' Sen beğenirsin de güzel olmaz mı ? '' dedi.:utangac: L Şeniz S

Benimki karismaz öyle seylere.:delphin:..sorsam bile bu nasil su nasil diye...ya ne bileyim ben anlamam ayse teyzene sor.mirmirmirmir....begendiysen al iste der...
:delphin:

evlenirken alinan hemen hemen tüm esyalara ortak karar verdik ama ikimizinde istedikleri oldu yani hem fikirdik simdi ise bana brakiyo hiic karismaz yuvayi yapan disi kusdur diyo ve sen bu evin hanimisin sen ne dersen o olur herseyi cekip ceviren sensin der saolsun:asigim::nazar:

Back
X