- Konu Sahibi Oglak kizi
Ah keşke leke olsaydı"Öyle çıkmaz o leke görümce pompalıyla dal anca öyle haklarsın" deseydin..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşke leke olsaydı"Öyle çıkmaz o leke görümce pompalıyla dal anca öyle haklarsın" deseydin..![]()
Böyle ilgili kaynanam olsun canımı yesinBu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Ah keşke leke olsaydıHer gördüğümde sırıtma ve sinirlenme arası bir duygu yaşıyorum. Dolabın boyasında minicik bir damla kalmış,gorumce onu yağ damlası sanmış galiba halbuki boya o.Resmini de atayım. Hayır onu geçtim,aspiratorun markasından ne istedin de kazidin
![]()
Kaynananız iyi kadınmış kıymetini bilin.Boşver kız benik kaynanam da öyleydi hala öyle Bende eşime söyledim annesi her kalktığın da ben yardimci olayim derdi yok oglum etrafa bakayım derdi daaha genç kanı kaynıyor çok geziyorsunuz bide temizlik yapıyor yoruluyor bende yardim edeyim derdi ama bunu samimiyetle mi söylüyordu hiç bir fikrim yok 1 buçuk sene oldu hala aynı yani değişmez tatlım. Ayrıca seninki sadece mutfağa giriyor benimki her hafta gelir dolabima girer bakar eğer eksik meyve yada sebze varsa bi koşu gelir alır
sen kahveyi kendine yap ve afiyetle içGenelde öyle, mutfağını ovalar saatlerce, eşyalarımın yerini değişirdi temizlik yaparken, bende tek tek geri koyardım, artık anladı, değişmiyor sadece eline bez alıp temizliğe kalkıyor, otur kahve yapayım çay yapayım yok.
Temizlik hastası demişsiniz işte onlar kendi evlerini de sürekli temizlerler..yani sizin evinizin pis olmasıyla alakası yok.sizden birlikte temizlemenizi beklemediği sürece sorun yok bence..alın kahvenizi o temizlesin siz izleyin..Benimde işime gelirdi ama 2 günde bir yaptığım için temiz evi yapıyor içim yanıyor, yapmasam onu mu beklesem, o zamanda pissin derse beni ayar eder![]()
Benimki de final zamanım geldi evi temizledi, yemek yaptı bana bir tabak kaldırtmadı. İyi hoş ama ben de böyle rahatsız oluyorum. İyi niyetinden yapıyor da iç çamaşırıma varana kadar yıkamış ben yokken. Bu biraz fazlaBu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Elbette izin almalı en azından sormalı, zaten ben misafirime yemeğini çayını yaparım, sorgusuz sualsız dalmayı görmedim ben kendi ailemdeMutfağa kendi mutfağı gibi dalmayıp her girişin de senden izin mi istemeliydi?
Ocağı açarken müsaade mi alsaydı?
Yahu kadın sıkıntıdan belli ki ortalığı toparlıyor ve sen diyorsun ki ''Bu bana sen pissin mi demek oluyor?''
Ne kadar kötü niyetli bir düşünce daha teşekkür edeceğin yere.
Tabi biz burada hep gelinlerin kvler hakkında atıp tutmalarını okuyoruz bir de kvlere sormak lazım neler yaşıyorlar...
Temizlik hastası ise normal bu durum sizle ilgisi yokki siz zaten evinizi temizliyorsnz bence bu duruma takmayn derim.Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.