Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

allahım yeni evlendiğimde misafir gelmişti ilk ve son misafir tecrübem onlar oldu çünkü bidaha istemedim onları. geldikleri gibi çocuklar eve dağıldı oyuncak istediler anneleri sözünü geçiremediler, çocuklar sırf şımarıklıktan devamlı tuvalete gitmek istediler banyomda dekor olarak sallanan taşlar var onları yere indirdiler, bi baktım tüm banyolar dolu diye benim odamdaki ebeveyn banyosuna girmişler deli oldum. odamın kapısı kapalıydı oysa. çocukları yedi içti el yıkamak diye bişi yok tekrar oynamasına izin verdiler kolonyalı mendil getirip hiç olmazsa silin dedim "aaa temiz onların elleri" deyip mendili sehpama koydular. avizemdeki taşlar dahi koptu kovmama ramak kalmıştı annem müdahale etti alkisalkisalkis

Ben o kalemleri alır ....
Misafirin kalem kutusuna sokarım
Üfff kızlar ben çok mu kötüyüm

bana vermiyorki demicektin..direk alıcaktın..anlayışı kıt olan insanlarla uğraşmak gerçekten zor..

Yahu sen gibi gelinlere ev sahiplerine hayranım
Ben çenemi hiiiç tutamıyorum
Orda naptığımızı da merak ediyor mu diye sorardım
Burda yaşananlar kadar burası da mahrem girmesin der kapardım kapıyı

yapmadımmı canım baktım eşim içerde çocuklarda dolmuş baktım görümcemde gelio eşim üzerini giyecek hepsi yatak odasına doluşuyor çıkardım çocukları kapıyı kapattım görümcemde biz kapıyı acıoruz sen kapatosun dedi sakayla karısık azarda isittim ondan snrada gelmediler ama gelsinler bu sefer sert davrancam

tahammül edemiyorum küçük çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere .. eşimin arkadaşı geldi eşiyle küçük çocukları var tamam çocukdur hareketli olması normal ama anne hiç ilgilenmez mi...evdeki halılar,fayanslar,sehpa örtüleri çocuğun yediği kremalı pasta içindeyeydi...onlar gitti bi kaç gün oldu ben hala işleri bitiremedim ....
neyseki yatak odamın ve banyomun kapıları kapalıydı oralara giremedi...

ve de henüz 23 günlük evliyim...yeni eşyalarım ve çeyizim mahfoldu....bide habersiz gelmesinler mi...
hiç tanımadığım insanlar il kez tanışdık ama ne tanışmaakannehir ..çocuğun yaptıklarına eşimle baktık kaldık...

Uyarıya rağmen anlamıyorlarsa güzellikle uyarmanın faydası yok
Sende onun anladığı dilden konuşucan o zaman
Umarım işe yarar

pes yani

bu kadar da olmaz ki
:mymeka:

altını kırmızı ile çizdiğim sözlerine de aynen katılıyorum.

çok haklısın aynen katılıyorum sana.

tamam çocuk yaramaz olabilir ama anne-babası ilgilnemesi lazım.bende ilgilenmeyen annelere çok sinir oluyorum :mymeka:
( bu arada ilgisiz,kaygısız annelerlede mümkün olduğunca görüüşmemeye çalışıyorum.)

sana da çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

ay inanamıyoru kadındaki yüzsüzlüğe bak hele annenin esyalarını baskasına vermesi taksi parasını babana ödetmesi beni delirtti ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama annen iyi dayanmıs

ay inanamıyoru kadındaki yüzsüzlüğe bak hele annenin esyalarını baskasına vermesi taksi parasını babana ödetmesi beni delirtti ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama annen iyi dayanmıs

Ben olsam napardım biliyorum CADIARZU
Saçını başını yolar o taksiyle geri postalardım

Yok anam ben gelemem öyle yüzsüzlüğe enayi yerine koyulmaya
Ben babamın anamın evinde illallah demiştim işi düşünce kapımızı çalan uyanıklardan
O zaman da dan diye söylüyordum hayırdır bi işiniz mi düştü diye -tatlicadiarzu-
Hala söylüyorum sırnaşık şey
Bi uyanık onlarda köyün enayisi ben miyim naniknanik
Susup ben şişeceğime söylerim onlar şişsin

benim anlamadığım,bizimde mecburen yada isteyerek misafirlikle kaldığımız zamanlar olmuştur ama ben misafirlikte hayatta bacak bacak üstüne atmam,kumandayı bana da verseler yok siz rahatsız olmayın derim,sevmediğim bir yemekte olsa bitiririm,çok yerleşmem eve ve benim 9yaşındaki kardeşlerim bile böyledir,ne annem ne babam öğretti bunları bize, edep dedikleri böyle birşey olsa gerek,
biz 5 kardeşiz,annem babamla beraber 7 kişi yaşıyoruz,ben öss senemdeydim dedemleri bile annem ağırlamak istememişti rahatsız olmamam için,7 kişinin üstüne birde 4 boğaz eklendi 11 kişi yaşadık resmen evde!insan utanmazmı ya bunlar zaten kalabalık diye!!

en çok delirdiğimse kadının erkek kardeşleri ve dayıları gelmişti bizim eve boşanma işini konuşmak için,biz sandıkki kadını alıp gidecekler,çaylarını içtiler yemeklerini yediler gittiler :1shok:
yani insan demezmi benim ablamın,babamın annemin yeğenimin elin evinde ne işi var alayım götüreyim diye,kadınla kan bağımız yok,annemin amcasının bir önceki evliliğinden olan kızı.amcasıylada kızıylada annem evlendiğinden beri görüşmüyordu o kadar uzaktık düşünün.yani ne bileyim biz kardeşlerimle o kadar bağlı değiliz birbirimize ama hayatta onların başkasına muhtaç olmasına göz yummam,başkalarından medet umarlarsa ablalığım utanırım,bana gelmedikleri için kızarım

eş-dost-akrabanın gerçek yüzü hep böyle misafirliklerde ortaya çıkar.

Bende çocuğunun eline yemesi için bir şey verenlere sinniirrr oluyorumlmaz:. Çocuk elinde kurabiye , kek evde dolana dolana yiyor... Ya oturt çocuğunu yanına güzelce önce onu doyur sonra sen muhabbetinle ye ikramını dimi ama :hulya:

Ahh canıım keşke o dönem senin kardeşlerinden biri ben olsaydım
İki günde bi otel ayarlardım onlara
Benim kardeşim öss'ye hazırlanırken telefonlara ben bakıyordum
Bizde de öyle densiz misafir çok gelirdi hemde eş dost akraba değil bissürü yabancı insan
Babamı en son 20 yıl önce görmüş aramamış sormamış ama işi düşünce arıyor
Ve Ben işi düşüp yatıya gelecek olanlara otel telefonu veriyordum
Şimdi bana saygısız deyip kızanlar olacak ama kardeşim çok acaip stres yapmıştı
Evde kimseye tahammülü yoktu
Peki senin öss noldu o sene

biz yeni evlendiğimizde eşimin dayısı ve çocukları bize gelirdi ve bizim koltuk kanepe heryerde zıplarlardı. bütün yastıkları oturma odasından salona kadar dizerlerdi. gazetelikteki tüm dergi gazteler yere serilir dolaptan her istediklerini alırlardı.ve ben onlar geldiğinde inanılmaz yorulurdum ben hiç müdahale etmezdim anneleri de hiç müdahale etmezdi kayınvalidemin benden fazla canı sıkılırdı. herneyse onlar eşyalarını yenilediler ve bana ne dedi biliyomusunuz misafir gelince kanaepleri açmamayı düşünüyorum yere yatak alıcam ve genelde onlara yatılı misafir gitmez biz gideriz en fazla ben hönk oldum onlar 5 kişilk bi aile gelip bizde yeni eşyalarıma hiç kıymadan herşeyimi sunuyorum ve söylediği söze üzüldüm doğrurusu onların eşyaları kıymetli de bizimki değilmi yani . birde şuna üzüldüm onların üç çocuğunu ben idare ettim her gelişlerinde hiç kalplerini kırmadım o bi çocuk eşyaları kirletcek diye panik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…