Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

ben çok severim çocuklu misafiri.
evde henüz oyuncak yok
sıkılmasın bebecik diye leğen vs. plastikleri
dolap süslerimi
matruşkamı
kırlentleri hatta koltuk minderlerini bile indirir yığarım önüne
hem onları seyretmek hoşuma gidiyor hem de evde ne oynasam diye sıkılmıyor bebecik
annesi de gözünün önünde oynayınca mutlu oluyor
gittiklerinde toplamak on dakikamı bile almaz
ben evime gelenin rahat olmasını isterim özellikle çocukluysa
hatta tosbağam vardı canlı onla bile oynatmak isterdim
evin içine bırakırdım çocuklar çok sevinirlerdi
varsın ev dağlsın yeter ki misafirim giderken gözünde o memnuniyeti ve hoşnutluğu göreyim
biz de çocuk olduk zmanında..
tek sinir olduğum
aniden habersiz eşiyle çıkıp gelen ve gece yatıya gelen kaç gün kalacağı belli olmayan misafir
kendi evime değil de anneme geliyordu annem yüz vermeyince gelmedi.
babam rahmetli olduğu için kasılıyoruz biz
ve gece uyuyamazdım
içim rahat etmezdi..

Verdiğimizle oynasa yanımızda otursa eyvallah
Ama bianda ortadan kaybolup herşeyi ortaya döken
Çekmeceleri yere indiren dantelli çamaşırları kafasına geçiren çocuklar var
Koltuklara çizik atıp duvarlara cinali portre çalışması yapan
Bunu gördüğü halde sesini çıkarmayan annelere kızıyoruz biz
Şükür bana henüz gelmedi öylesi ama gelse o son gelişi olur

Hislerime tercüman oldun -tatlicadiarzu-
Ama hani Türküz misafirperveriz ya hislerimi bastırıyorum maalesef :kedi:

kaydirigubbakcemile5 çak o zaman sırnaşık şey
yani arkadaşım ya da yanında kasmadığım misafir gelsin de öyle kiki hihi siz nasılsınız çok şükür falan gelemem, çekemem de :roflol: :roflol:

Aman efendim biz iyiyiz siz nasılsınız
Eee havalar da soğudu dimi
Haklısınız efendim soğudu
...
...
Sizin çocukda maşallah büyümüş
Büyüdü efendim
Kem küm kem
Falan filan vesaire

ayakkabılarıyla içeri girmeye çalışanlara sinir oluyorum.
yahu bu evde namaz kılınıyor ayakkabıyla evin içinde gezilmez.
biz ayakkabılarımızı çıkarıyoruz deyince de ezikleyerek bakmaları
hayret içinde kalmaları falan klava:

Bu ayakkabı çıkarmamakta televizyondan görülen bi özenti
Batı ülkerinde öyle ya hemen batılılaştık
Ulan batıda millet sokağa tükürmüyor diyesim geliyor klava:
Ama kibarlığımı bozmuyorum zemuszemus

ayyyyy benim en sinir olduğum şey oturma odamda orta sehpam var oraya ayaklarını koymuyorlarmı ne yalan söyleyim bir bakış atıyorum anlıyorlar ve ayaklarını indiriyorlar:roflol:
olacak iş değil ya sehpaya ayak uzatılırmı silerken tiksiniyorum ve kırk kerede siliyorum:mymeka:

biraz kaba olcak ama arkadaşım OHAA diyorum başka da bişey demiyorum, sehpaya yayak mı uzatıyolar YUHH... ben de en çok çocukların salıverilmesine, habersiz gelinmesine, kıçlarını kaldırmadan paso oturup herşeyi ev sahibinden bekleyenlere kılımmm....klava:

sırf faydalanmaya yemeye ıcmeye dedıkodu yapmaya gelmelerıne ya benı ya evı dıkızleyıp kıskanclık yapmalarına cocuklarına hıc bakmayıp evı darma duman etmelerıne evımde ıckı veya sıgara ıcıp duman altı olmasına evlerı yakın oldugu halde kalmalarına bır suru ıs cıkıyo cunkı evlı degılken babamın evınde ıken uyuz oluyorum evlenırsem kocama sozum gecsın ısterım

çocuklarının ellerine yiyecekler tutuşturup döke saça,koştuta koştura yemelerine izin vermelerinden,dökülenleri naziklik olsun diye toplamaya çalışmamalarından.toplatmam zahmet etme derim...:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy evet şekerim sehpam büyük ayaklarını dayıyorlar rahat oturmak için :mymeka:
inanırmısın ne ben ne eşim bu güne kadar bir kere ayağımızı değdirmemişizdir o sehpaya:umursamaz:

ilk basda habersiz gelen misafire cok sinir olurum
cocuklarini ortaya salip ee napcan evde hapis gibiler disari cikinca ortami incelemek isdiyo diyenlere
micini yerlesdiri yerlesdrmez etrafi süzen ne gibi degisiklk var diye arayan misafirlere sinir olurum

misafirlerim genelde kendini bilen kişiler:CüvCüv: bu güne kadar sinir olduğum bir davranışlarını görmedim .

amaninnn..
yani diyosun ki çocuk ne kadar deccal olursa olsun çocuğuyla ilgilenmeyen anneye sinir oluyorum
ona ben de kızarım
klava:

Gelenler genelde bize gerçekten yakın olan kişilerdir.Yemekli misafir daha çok olur ama bana mutfakta hep yardımcı olurlar hatta yemekten sonra bulaşığa bile girerler :)) Bu birazda insanın kendiyle alakalı tabi bende misafirliğe gittiğim zaman bi köşede bacak bacak üstüne atıp kontes gibi oturmam,ev sahibine yardımcı olurum.Onlarda geldiğinde hakkını verirler.

Düşündüm de beni en çok ne kızdırırdı diye halının üzerine çay dökülmesine sinir olurdum sanırım.

Bir de geleceğini haber verip sonra iptal eden olursa buna pişman olur :))

o ayakkabıyla dışarda tuvalete giren insan gelmiş ayakkabım temiz diyor yaa.
her türlü pislik mikrop yapışıyor, ne derlerse desinler bastırmam halıma klava:

benim eve pek gelen giden olmaz ama annemden bilirim bazı komsular bunları yapıyor...izinsiz dolabı açıp ne yemek yaptın diye bakmalarına,izinsiz odaları gezmelerine(özellikle yengem vs.geldiğin üstünü başını değiştirmek için pat diye dalarlar yatak odasına hiç bi şekilde izin almadan)askılığa asmak yerine yatak odasına girip oraya koyarlar kıyafetlerini mantolarını vs.. annem deli olur:)

çat kapı gelen misafirlere,fırlama çocuklarına,herşeyi ev sahibinden bekleyip k.ç.nı kaldırmayan uyuz karılara,ortalık temizmi diye açık arayanlara sinir oluyorum,her defasında gittiğim yerde bnde yerimden kalkmayacam çocuğumu salacam dağıtsın diyorum ama kahretsin yapamıyorum,huyum kurusun,ev sahibi bana çay vs doldurup önüme getirirse utanıyorum,bendemi var bir sorun bilemiyorum,:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…